soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ مهندسی کشاورزی تالار خانواده. اول تالار خودمون چون: با این ک تعداد کاربرامون کمه..ولی تیم خوبی داشتیم و داریم. ج کاربرای قدیمیمون چ اونایی ک از پارسال به جمعمون اضافه شدن رابطمه مون طوری ک فراتر از ی رابطه مجازی بعضی هارو ک واقعا مث اجی و داداش خودم دوسشون دارمو خیلی وقتا دردودل میکنیم. از نظر علمی هم تا اونجا ک در توان گروه بوده فعالیت کرده.حتی مواقعی ک سرمون حسابی گرم کارای شخصیمون بوده. تالار خانواده چون: همیشه از مطالبش استفاده میکنم.حس میکنم مبحثایی داره ک تو زندگی تک تکمون به درد میخوره 16 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ تالار برق چون با تعداد کمه کاربر نسبتا فعالیت خوبی داشته جا داره اینجا از همه بابا برقیا و مامان برقیا تشکر کنم 14 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ منم رای دادم به تالارکشاورزی خودمون. دمشون گرم:hapydancsmil:.من حرفایی که تو میتینگ رو باید به آقا مهدی عارف میزدم رو زدم. که تالار کشاورزی یعنی چی.. همه جا هرجا .. تو خونه. خیابون.. حیاط خونه یاد چی میفتید.. کشاورزی/ درختان گل و گیاهان. سبزه.. طراوت.. خوشی... پس ایول به تمام زحمتکشان.. شهرداری در فضای سبز و سازمان پارکها و باغبونامون. و کارشناسامون و مسئولین و مدیران انجمن اینجا .... به افتخارشون یه جیغ و یه دستو یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ به نظر من تالار حقوق از وقتی که دوستان دست به دست هم دادن خیلی پیشرفت داشت تالاری که شاید تا قبل از اون کسی زیاد سراغشو نمیگرفت 13 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من به خاطر اینکه کلاً یک ماه از سال 92 رو در انجمن بودم نمیتونم نظر خاصی نسبت به تالارهای تخصصی بدم.تالار خودمون (برق) از کمرنگ بودن کاربران رنج می بره.سعی میکنیم سال جدید راه حل های خوبی براش پیدا کنیم. با نظر شقایق موافقم.تالار گفتگوی آزاد خیلی افت کرده.خیلی از تاپیکها جاش توی این تالار نیست.اسپمها زیاد شده و... کاربر جدیدی که به تالار میاد،با نگاهی به تالار گفتگوی آزاد درباره کل انجمن قضاوت میکنه...موضوعاتی که بحث میشه،میزان مشارکت کاربران در تاپیکها،نظرات کاربران و ...در شناخت از انجمن نقش موثری داره. فکر کنم مدیران انجمن زحمت زیادی برای فعال شدن تالارهای تخصصی کشیدند.اما نسبت به تالار گفتگوی آزاد غفلت کردند.....اینجوری هستیم دیگه...یا از این ور بوم می افتیم و یا از اونور بوم....... 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با سلام اوایل تالار های دیگه هم سر میزدم و حتی تو بحث ها هم شرکت میکردم اما در این چند ماه اخیر من فقط توجهم به تالار خودمون بود ..به نظرم کشاورزی بهترین تالار میتونه باشه با توجه به اینکه تعداد کاربر فعال کمی داشته 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ رای ما..... رای شما... رای ایشان.. رای اوشان...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همه جا هرجا..:hapydancsmil: صفا صمیمیت... شادی.. :shad: روحیه.. :w14: انرژی....:w70: سبزه...:6snuiio5gm0n52hzey4 شکفتن.. :rose: امید... :heartshape2: خوبیها..:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربونیها... :w36: انجمن من... انجمن شما.. فقط.. :w31: نواندیشان اونم در تالار کشاورزی:w330: ..سال خوبی داشته باشید.. هورااااااااااا 16 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به همگی راستش من تو انجمن فقط تو قسمت شیمی و ادبیات بودم و گشت میزدم به نظر من هر دوشون خوبن...درباره سایر تالارها نظری ندارم چون بهشون سر نزدم... 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با اینکه گفتگوی آزاد تقریبا تعطیل شده ولی بهترین جای هر انجمنی گفتگو آزادشه 9 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ضمن احترام به نظر دیگر دوستان بنظرم تالار گفتگوی ازاد مر کز ثقل انجمن نیست چرا.... چون زمانی که این تالار فعال بود بیشترین توهین ها و تهمت ها و فحاشی ها صورت می گرفت .... تاپیک ها قفل یا حذف میشدن ... کاربران بن میشدن .... دریافت اخطار برای انجمن از طرف سازمان فی.... اگر الان نظرسنجی صورت بگیره بنظرتون چند درصد به این گزینه که" من بخاطر تالار گفتگوی آزاد عضو شدم "رای میدن وچند درصد به گزینه "بخاطر یادگیری و استفاده از مطالب تالار تخصصی و دانش دیگران" اگر انجمن را تشبیه به مدرسه کنیم گفتگوی آزاد همون زنگ تفریح 10 دقیقه ای است که بودنش خوبه ونشاط آور ولی در حد همون 10 دقیقه نه بیشتر ....فرع است ولی اصل نیست 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ درود... استارتر تا مدتی قبل در تالار ایکس مدیر بوده...و با طوفان ایشون در استارت تاپیک ها و فعال نمایی....رای ها به اون سمت داره می ره...این کار به جد یعنی مهندسی رای! بنده به این کار برنامه ریزی شده مشکوکم...! . . . جدا از این طنز که بنده با محمد عزیز سر شوخی رو دارم..البته شوخی شوخی..با دم شیر هم بازی(شکلک موی افشان با نیش باز)... امسال هم سال متفاوتی بود... مثه یک زمین بزرگ می مونه که همه جاش به یک میزان بار نمی ده...البته که تلاش همه ی کاربران و مدیران این هست که میزان بازدهی علمی...یکسان در همه ی رشته ها باشه... البته به این هم باید توجه کنیم که فعالیت،دارای بار معانی متفاوتی هست... همیشه گفتم..و می گم....دغدغه باید تاپیک های مولف باشه....البته که مابه تاپیک هایی با نقل از سایت های دیگه هم نیازمندیم...ولی اونچه باعث برندسازی واسه انجمن مون می شه...تاپیک های مولف هست... با این توصیف..شاید تالاری رو داشته باشیم که تعداد استارت تاپیک ها در اون کم باشه...ولی از همون تاپیک های مولف باشه...پس فعالیت می تونه معناهای متفاوت داشته باشه...و فقط با میزان استارت تاپیک سنجیده نشه... با این توصیف....من تالارهای بسیاری خوبی دیدم در این سال..یک تعداد به تاپیک ها ی مولف پرداختن و یک تعداد به تاپیک های خوب با نقل از سایت های معتبر پرداختن... ما به هر دوی اینها نیاز داریم..و صد البته به تاپیک های مولف بیشتر... درود می فرستم به تک به تک دوستانی که زحمت کشیدن...و همچنان در حال فعالیت هستن... خدا قوت... از طرف من به هر گزینه یک رای اضافه شد... آرامش پیشکش لحظه هاتون 22 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ضمن احترام به نظر دیگر دوستان بنظرم تالار گفتگوی ازاد مر کز ثقل انجمن نیست چرا.... چون زمانی که این تالار فعال بود بیشترین توهین ها و تهمت ها و فحاشی ها صورت می گرفت .... تاپیک ها قفل یا حذف میشدن ... کاربران بن میشدن .... دریافت اخطار برای انجمن از طرف سازمان فی.... اگر الان نظرسنجی صورت بگیره بنظرتون چند درصد به این گزینه که" من بخاطر تالار گفتگوی آزاد عضو شدم "رای میدن وچند درصد به گزینه "بخاطر یادگیری و استفاده از مطالب تالار تخصصی و دانش دیگران" اگر انجمن را تشبیه به مدرسه کنیم گفتگوی آزاد همون زنگ تفریح 10 دقیقه ای است که بودنش خوبه ونشاط آور ولی در حد همون 10 دقیقه نه بیشتر ....فرع است ولی اصل نیست در اول کار باید بگم برای پیشرفت کردن باید بحران ها رو پذیرفت و ریسک کرد محافظه کاری برابره با درجا زدن یا بعضی مواقع عقب گرد(داستان انتخاب شدن سلطان حسین صفوی که موجب سقوط صفویان شد بهترین نمونه است) الان این فروم شده تاپیک هایی که خود زننده ی تاپیک هم حوصله ی خوندنش رو نداره!(به جز موارد خاص) یه فروم اگر بخواد موفق باشه و گفتگوی آزاد هم تعطیل باشه باید به شدت تخصصی شه یعنی اینجا بشه مثلا فروم شهرسازی و معماری اگر بخواد گسترده تر شه متلاشی میشه چون کاربر وقتی فعالیت براش رضایت بخشه که همه چی رو درک کنه وبفهمه(مثلا چنین فرومی در مورد رشته ی من هست با اینکه تخصصی هست ولی جذابیت خاص خودش رو داره) با رونق گرفتن فیس بوک فروم ها دارن تعطیل میشن دلیلش هم مشخصه چون گفتگوی آزاد اونجا راحتتره! یکی از مشکلات اینگونه نظرسنجی ها(همانند تست های روانشناسی) اینه که افراد اونی رو انتخاب می کنن که دوست دارن باشن نه اون چیزی که هست!(مثلا همه ی افراد کمک به هم نوع رو رای میدن بهش ولی در عمل ...) گفتگوی آزاد موجب جذابیت فروم میشه و تشابهی به زنگ تفریح نداره اونی که زنگ تفریحه اسپمه نه گفتگوی آزاد! 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من به جز تالار خودمون به تالار ادبیات و موسیقی و فیلم هم گاهی سر میزنم. هر سه تا شون خوبن. به خصوص تالار موسیقی و فیلم کاملا تخصصی جلو میره. پیشنهاد فیلمها و موسیقیهای خوب که هست، عالیه. کلا کاربرایی که تو این تالار هستن واقعا عالین.گرچه تعدادشون کمه. تالار خودمون یعنی شهرسازی هم خوبه. راضیم ازش در همین حدم:دی 9 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ در اول کار باید بگم برای پیشرفت کردن باید بحران ها رو پذیرفت و ریسک کرد محافظه کاری برابره با درجا زدن یا بعضی مواقع عقب گرد(داستان انتخاب شدن سلطان حسین صفوی که موجب سقوط صفویان شد بهترین نمونه است)الان این فروم شده تاپیک هایی که خود زننده ی تاپیک هم حوصله ی خوندنش رو نداره!(به جز موارد خاص) یه فروم اگر بخواد موفق باشه و گفتگوی آزاد هم تعطیل باشه باید به شدت تخصصی شه یعنی اینجا بشه مثلا فروم شهرسازی و معماری اگر بخواد گسترده تر شه متلاشی میشه چون کاربر وقتی فعالیت براش رضایت بخشه که همه چی رو درک کنه وبفهمه(مثلا چنین فرومی در مورد رشته ی من هست با اینکه تخصصی هست ولی جذابیت خاص خودش رو داره) با رونق گرفتن فیس بوک فروم ها دارن تعطیل میشن دلیلش هم مشخصه چون گفتگوی آزاد اونجا راحتتره! یکی از مشکلات اینگونه نظرسنجی ها(همانند تست های روانشناسی) اینه که افراد اونی رو انتخاب می کنن که دوست دارن باشن نه اون چیزی که هست!(مثلا همه ی افراد کمک به هم نوع رو رای میدن بهش ولی در عمل ...) گفتگوی آزاد موجب جذابیت فروم میشه و تشابهی به زنگ تفریح نداره اونی که زنگ تفریحه اسپمه نه گفتگوی آزاد! پذیرفتن این ریسک گاهی مساوی است با فیل تر شدن اینجا ... فیل تر شدن مساو ی است با بر باد رفتن این همه پول و وقت و انرژی که مدیران سایت صرف به اینجا رساندن انجمن کردن ... اگر ریسک و دستاورد ریسک را در یک ترازو دو کفه ای قرار بدیم سهم ریسک زیاده ولی دستاورد نا چیز... در مورد فیس بوک موافقم الان جهت بحث های آزاد از سایت های داخلی به سمت فیس بوک شیفت پیدا کرده و فروم ها باید به سمت تخصصی شدن و درآمد زایی گام بر دارن... شما الان انجمنی میشناسی که تالار گفتگوی آزاد خیلی فعال داشته باشه ...بخاطر فشار های بیرونی تالار گفتگوی آزاد اکثر انجمن ها الان شبیه همه شده گفتگو ها و تاپیک های مشابه.... در مورد نظرسنجی هم اگه از زاویه دید شما یعنی علاقه نه فعالیت نیگا کنیم گفتگوی آزاد رای زیادی نداره 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ Mohammad Aref memmar شقایق31 ای بابا مدیران خودشون اومدن رای بگیرن و بازنشستگان عزیزم رای دادم آزاد 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ پذیرفتن این ریسک گاهی مساوی است با فیل تر شدن اینجا ...فیل تر شدن مساو ی است با بر باد رفتن این همه پول و وقت و انرژی که مدیران سایت صرف به اینجا رساندن انجمن کردن ... اگر ریسک و دستاورد ریسک را در یک ترازو دو کفه ای قرار بدیم سهم ریسک زیاده ولی دستاورد نا چیز... در مورد فیس بوک موافقم الان جهت بحث های آزاد از سایت های داخلی به سمت فیس بوک شیفت پیدا کرده و فروم ها باید به سمت تخصصی شدن و درآمد زایی گام بر دارن... شما الان انجمنی میشناسی که تالار گفتگوی آزاد خیلی فعال داشته باشه ...بخاطر فشار های بیرونی تالار گفتگوی آزاد اکثر انجمن ها الان شبیه همه شده گفتگو ها و تاپیک های مشابه.... در مورد نظرسنجی هم اگه از زاویه دید شما یعنی علاقه نه فعالیت نیگا کنیم گفتگوی آزاد رای زیادی نداره پس امیدوارم اینجا همانند صفویان نشه! خیلی از اعضای اولیه ی اینجا از جایی فرار کرده بودن! الان اونجا تقریبا فعاله ولی باز مشکل حذف کردن همه چیز رو داره 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ما بدون تبلیغ هم بهترین تالاریم شهــــرسازی .. شهــــــــرسازی .. شهــــــــــــرسازی .. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ما بدون تبلیغ هم بهترین تالاریم شهــــرسازی .. شهــــــــرسازی .. شهــــــــــــرسازی .. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ اصلا انتظار اینکه از نظر دوستان تالار کشاورزی جزو بهترین تالارهای سال92 باشه رو نداشتم مرسی از همگی.خوشحال شدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده