masi eng 47045 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 اصلا انتظار اینکه از نظر دوستان تالار کشاورزی جزو بهترین تالارهای سال92 باشه رو نداشتممرسی از همگی.خوشحال شدم ولی من خیلی انتظار داشتم هم تالار کشاورزی و هن شهرسازی رو واقعا تالار شهرسازی هم فعالت چشمگیری داشتن. به همه تالارها تبریک میگوییم. 5
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 امسال واقعا همه دوستان با همکاریشون خیلی کمک کردن تا بخش دارالترجمه رو رونق بدیم و بتونیم کار مفیدی رو شروع و پی بگیریم، از همه دوستانی که لطف کردن و این مدت زحمت کشیدن واقعا متشکرم، همینطور از دوستای عزیزی که به من لطف داشتن ممنونم، هر چی بوده وظیفه بوده به تالار معماری رای ندادم چون نسبت به پارسال بروبچ تنبل شدن!! تا جایی که در جریان کارهای تالارهای دیگه بودم از نظرم ابتکار عمل و فعالیت مفیدی توی تالار ادبیات و کشاورزی داشتیم که بهش رای دادم، همگی خدا قوت :hapydancsmil: 6
masi eng 47045 ارسال شده در 8 تیر، 2014 محمد اول شدیم.چی میخوای بدی بهمون؟ ایول بابا ..... اول شدیم... حالا جایزه تالارمون چیه...:hapydancsmil: 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 محمد اول شدیم.چی میخوای بدی بهمون؟ ایول بابا .....اول شدیم... حالا جایزه تالارمون چیه...:hapydancsmil: :w36::w72:تبریک میگم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری