Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من هیچ کاری نکردمفرارررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من هیچ کاری نکردمفرارررررررررررررررررررررررررررررر نامه میندازی درمیری هان:vahidrk: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سلام حنانه میگم اون داستان عشق بود ها ....... ولش کن بعدن میزارم نظرمو خودت خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سلام حنانه میگم اون داستان عشق بود ها ....... ولش کن بعدن میزارم نظرمو خودت خوبی؟ سلام ممنون خوبم شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سلامممنون خوبم شما خوبی؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ میگم امتحانانت تموم شد ده بدو خونه نه؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ نامه میندازی درمیری هان:vahidrk: دخترم واسه پسرت انداخت تو چیکار دو تا عاشق داری:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ دخترم واسه پسرت انداخت تو چیکار دو تا عاشق داری:icon_razz: نه مثل اینکه شما دخترتو به پسرم انداخت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ نه مثل اینکه شما دخترتو به پسرم انداخت دیگه همینه دختر مثل دختر من کجا میخوای پیدا کنی خونواده تحصیل کرده مادر داره از هر انگشتش یه کرمی نه ببخشید یه هنری میریزه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ میگم امتحانانت تموم شد ده بدو خونه نه؟ نه الان تموم نمیشه انشاالله 8 تیر میرم خونه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دنبال دختر مناسب واسه ازدواج تکذیب میکنم دنبال دختر خوب واسه ازدواج نیستم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ تکذیب میکنم دنبال دختر خوب واسه ازدواج نیستم چقدر شرم و حیا واقعا افرین ولی راستشو بگو شاید یکی بشناسه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ تکذیب میکنم دنبال دختر خوب واسه ازدواج نیستم پ ن پ: دنبال دختر بد برا ازدواجی میگردی اینجا پیدا نمیشه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر چت روم سبز جات خالیه ها کجایی پس بیا اینجا خوب 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ من حس ادمای شکست خورده رو دارم این نشون میده که الان خوبی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ این نشون میده که الان خوبی نه الان دوباره گول خورم حس میکنم مهم تفاهمه پول مهم نیست 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نه الان دوباره گول خورم حس میکنم مهم تفاهمه پول مهم نیست نه بد شدی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نه بد شدی پسر زبون سکوت دخترمو میفهمه؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ پسر زبون سکوت دخترمو میفهمه؟ خدا قوت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده