Ghasem Zare 8,757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ :w14:سلام بر دوستان و همراهات تالار جدیدالتاسیس منابع طبیعی:w14: خب هر تالاری باید محفلی برای گفتگو داشته باشه و برآن شدم این تاپیک را برای گفتگوی دوستانه بچه های این تالار و تالارای دیگه ایجاد کنم.. اسم این تاپیک هم متفاوته و «چت روم» که به معنای محفل صحبته و کلمه «سبز» از رشته های منابع طبیعی نشأت میگیره که با سبزی و طبیعت گره خورده.. پس بشتابید به جمع دوستانه ما:wavesmile: 26 نقل قول لینک به دیدگاه
.Yaprak 15,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ مفتخرم که من اولین پست رو تو این تاپیک بزارم :hapydancsmil: 10 نقل قول لینک به دیدگاه
pesare irani 41,805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ دومممممممممممممممممممممممممممممم 9 نقل قول لینک به دیدگاه
parisa.na 1,558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ منم سومین نفرشدم!میگن تاسه نشه بازی نشه...خو حالادرمورد چی فک بزنیم دوستان من که میگم حالاکه داره بهارمیادوهمه جاسرسبزمیشه اینجاهم که چت روم سبزه یه چیزی بگم:(تروخدااگه مسافرت میرین نگین اینجاشهرغریبس آشغال بریزیم...به قول شاعرکشورما خانه ی مایه خواهشم دارم اگه آشغالی رودیدین که روزمین افتاده برش دارین بندازین سطل زباله... 11 نقل قول لینک به دیدگاه
memmar 6,829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ تبریکککککککککککککککککککککککککک 9 نقل قول لینک به دیدگاه
هوادار 1,111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ به به چت روم چ باحال اونم از نوع سبزش خو حالا چی واسه صحبت کردن داریم اینجا 8 نقل قول لینک به دیدگاه
آرتاش 33,340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام منم به نوبه ی خودش تبریک میگم آغا نمیدونم چی بگم همینجوری الکی تبریک گفتم 9 نقل قول لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24,157 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ منم هر چی که بقیه گفتن 8 نقل قول لینک به دیدگاه
pari.v 10,304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه
آرتاش 33,340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ منظورش اینه صوبت کنیم 4 نقل قول لینک به دیدگاه
pari.v 10,304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ منظورش اینه صوبت کنیم آره خو ولی من اگه بخوام اینجا صوبت کنم ینی برم رو منبر میشه اسپم .. که همون فکه 4 نقل قول لینک به دیدگاه
آرتاش 33,340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ آره خو ولی من اگه بخوام اینجا صوبت کنم ینی برم رو منبر میشه اسپم .. که همون فکه و ما هم نیز 4 نقل قول لینک به دیدگاه
pari.v 10,304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ و ما هم نیز پس تابلوش نکن .. :scared9: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
The Developer 5,478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ممنون از دعوتتون . خیلی مخلصیم :) 3 نقل قول لینک به دیدگاه
soil eng 17,164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ قاسم؟؟ چرا منو دعوت نكردي؟ يعني من نيام چجوري دلت اومد چقد بي معرفتي تو منم دلم حرف ميخواااد خب ديگه جمع كنم برم، ك از بس اشك ريختم الانه ك تالارتونو سيل ببرره 5 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به به به .. چت روم سبز. من از کلمه چت خوشم نمیاد. ولی وقتی دیدم اینجا راه اندازی کردی.. یه میتینگ سبز رو خوشحال شدم. گفتم بیام یه عرض ادبی کنم و حال مدیرسابقمونو بپرسمو.. بگم بابا رفتید ولی متعلق به تالارکشاورزی هستیدا..... تشریف بیارید خونمون. منم که با اجازتون همش اینجا یه سری میزنیم و مطلب براتون میزاریم. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8,757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ چرا که نه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
pari.v 10,304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ چرا که نه در مورد چی فک بزنم؟؟؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8,757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ قاسم؟؟چرا منو دعوت نكردي؟ يعني من نيام چجوري دلت اومد چقد بي معرفتي تو منم دلم حرف ميخواااد خب ديگه جمع كنم برم، ك از بس اشك ريختم الانه ك تالارتونو سيل ببرره بابا الهه تو که بزرگ خاندان کشاورزی هستی و دیگه دعوت لازم نیست صاحب مجلس به شمار میری.. راستش این تیک دعوت به همه که میزنم از لیست دوستانم 50 تای اول فقط دعوت میشن چون حداکثر 50 نفر ظرفیت هر نفر هست و این 50 نفر بر اساس حروف الفبا فکر کنم مرتب میشه.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8,757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به به به .. چت روم سبز. من از کلمه چت خوشم نمیاد. ولی وقتی دیدم اینجا راه اندازی کردی.. یه میتینگ سبز رو خوشحال شدم. گفتم بیام یه عرض ادبی کنم و حال مدیرسابقمونو بپرسمو.. بگم بابا رفتید ولی متعلق به تالارکشاورزی هستیدا..... تشریف بیارید خونمون. منم که با اجازتون همش اینجا یه سری میزنیم و مطلب براتون میزاریم. منم زیاد خوشم نمیومد ولی هر اسم دیگه میذاشتم تکرای بود و همه تالارا گذاشته بودن و دیگه این اسمو انتخاب کردم وگرنه پارسی رو همیشه پاس میداریم خوشحال میشم به اینجا هم سر میزنید و فعالیت دارید و من هم مثل گذشته وقت کنم میام تالار کشاورزی ولی داخل همین تالار منابع طبیعی هم به زور دوتا مطلب وقت کنم بذارم هنر کردم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .