ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ [QOTE=mr.abooli;1406316]منم اوایل گیر میدادم جونی بود دیگه الان بیخیالش خودش میدونه خوب میشه یعنی؟ اینقد حال میده وقتی مثلا قهریم روسریت عقب باشه بیاد منت کشی اشتی کنه بگه روسریتو بده جلواصن لذتی که در آزار شوهر هست در مسلمت باهاش نیست آی جیز جیگر بگیری اینقده شوهرتو اذیت نکن به اندازه کافی بیرون زجر میکشه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ آی جیز جیگر بگیری اینقده شوهرتو اذیت نکن به اندازه کافی بیرون زجر میکشه:icon_razz: سعی میکنم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ اینقد دلم میخواد زنگ در خونه همسایمونو بزنم فرار کنم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ اینقد دلم میخواد زنگ در خونه همسایمونو بزنم فرار کنم سلام دختر کوچولوی من آخه دستت میرسه زنگ بزنی فرار کنی خو 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دختر کوچولوی من آخه دستت میرسه زنگ بزنی فرار کنی خو بچه بودم رو علمک گاز میرفتم دستم برسه به زنگ نگرانم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ بچه بودم رو علمک گاز میرفتم دستم برسه به زنگ نگرانم نگرانی که علمک همقدت شده یا نگرونی که بچه گیاتو فراموش کنی و اون پاکی و خنده های بی شیله پیله رو یا امضای منو 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ نگرانی که علمک همقدت شده یا نگرونی که بچه گیاتو فراموش کنی و اون پاکی و خنده های بی شیله پیله رو یا امضای منو نه تهران طوفان شن اومده چه کوفتی شده الان ب ی ب ی س ی نشون داد سه نفرم کشته داشته هی زنگ زدم همسری هی در دسترس نبود هی ا س دادم دلیور نشد الان تازه گرفت گفت خطا خراب شده واسه طوفان و .... نگرانم چیزی نشه اصن تازه فهمیدم خیلی دوسش دارما از 5 داشتم پشت هم میگرفتمش تا حالا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ حالا گرفتم عشق اینه ها الان شیرینیشو بچش با نگرانیها و دلشوره ها خیلی قشنگه امیدوارم بسلامت پیشت برگرده نگرون نباش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ حالا گرفتم عشق اینه ها الان شیرینیشو بچش با نگرانیها و دلشوره ها خیلی قشنگه امیدوارم بسلامت پیشت برگرده نگرون نباش نگرانی شیرینیه؟ پوستم خراب میشه خخخخخخخخخخ انشالا چیزیش نشه و گرنه هی کیو اذیت کنم بخندم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ نگرانی شیرینیه؟ پوستم خراب میشه خخخخخخخخخخانشالا چیزیش نشه و گرنه هی کیو اذیت کنم بخندم چی شد پوستت صاف شد یانه بسلامتی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ چی شد پوستت صاف شد یانه بسلامتی اره بابا امروز تولد دختر داییمه چه روز تابلویی بدنیا اومده ارتحال امام 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ میبینم که بچه ها محفل مارو تنها نگذاشتن و چندصفحه چت روم جلو رفته شرمنده ما نیستیما:icon_pf (34):درگیر پایان نامم هستم کمتر اینجا میام:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میبینم که بچه ها محفل مارو تنها نگذاشتن و چندصفحه چت روم جلو رفته شرمنده ما نیستیما:icon_pf (34):درگیر پایان نامم هستم کمتر اینجا میام:icon_pf (34): کجاییین پس ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ کجاییین پس ؟ دنبال دختر مناسب واسه ازدواج 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ دنبال دختر مناسب واسه ازدواج موفق باشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ موفق باشه ایشالا موفق باشهخدا کنه دو تا باجناق اشته باشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ ایشالا موفق باشهخدا کنه دو تا باجناق اشته باشه مشکوک میزنی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من هیچ کاری نکردم فرارررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده