ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 [QOTE=mr.abooli;1406316]منم اوایل گیر میدادم جونی بود دیگه الان بیخیالش خودش میدونه خوب میشه یعنی؟ اینقد حال میده وقتی مثلا قهریم روسریت عقب باشه بیاد منت کشی اشتی کنه بگه روسریتو بده جلواصن لذتی که در آزار شوهر هست در مسلمت باهاش نیست آی جیز جیگر بگیری اینقده شوهرتو اذیت نکن به اندازه کافی بیرون زجر میکشه:icon_razz: 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 آی جیز جیگر بگیری اینقده شوهرتو اذیت نکن به اندازه کافی بیرون زجر میکشه:icon_razz: سعی میکنم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 اینقد دلم میخواد زنگ در خونه همسایمونو بزنم فرار کنم سلام دختر کوچولوی من آخه دستت میرسه زنگ بزنی فرار کنی خو 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 سلام دختر کوچولوی من آخه دستت میرسه زنگ بزنی فرار کنی خو بچه بودم رو علمک گاز میرفتم دستم برسه به زنگ نگرانم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 بچه بودم رو علمک گاز میرفتم دستم برسه به زنگ نگرانم نگرانی که علمک همقدت شده یا نگرونی که بچه گیاتو فراموش کنی و اون پاکی و خنده های بی شیله پیله رو یا امضای منو 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 نگرانی که علمک همقدت شده یا نگرونی که بچه گیاتو فراموش کنی و اون پاکی و خنده های بی شیله پیله رو یا امضای منو نه تهران طوفان شن اومده چه کوفتی شده الان ب ی ب ی س ی نشون داد سه نفرم کشته داشته هی زنگ زدم همسری هی در دسترس نبود هی ا س دادم دلیور نشد الان تازه گرفت گفت خطا خراب شده واسه طوفان و .... نگرانم چیزی نشه اصن تازه فهمیدم خیلی دوسش دارما از 5 داشتم پشت هم میگرفتمش تا حالا 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 حالا گرفتم عشق اینه ها الان شیرینیشو بچش با نگرانیها و دلشوره ها خیلی قشنگه امیدوارم بسلامت پیشت برگرده نگرون نباش 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 حالا گرفتم عشق اینه ها الان شیرینیشو بچش با نگرانیها و دلشوره ها خیلی قشنگه امیدوارم بسلامت پیشت برگرده نگرون نباش نگرانی شیرینیه؟ پوستم خراب میشه خخخخخخخخخخ انشالا چیزیش نشه و گرنه هی کیو اذیت کنم بخندم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 نگرانی شیرینیه؟ پوستم خراب میشه خخخخخخخخخخانشالا چیزیش نشه و گرنه هی کیو اذیت کنم بخندم چی شد پوستت صاف شد یانه بسلامتی
VINA 31339 ارسال شده در 4 شهریور، 2014 چی شد پوستت صاف شد یانه بسلامتی اره بابا امروز تولد دختر داییمه چه روز تابلویی بدنیا اومده ارتحال امام 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2014 میبینم که بچه ها محفل مارو تنها نگذاشتن و چندصفحه چت روم جلو رفته شرمنده ما نیستیما:icon_pf (34):درگیر پایان نامم هستم کمتر اینجا میام:icon_pf (34): 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 میبینم که بچه ها محفل مارو تنها نگذاشتن و چندصفحه چت روم جلو رفته شرمنده ما نیستیما:icon_pf (34):درگیر پایان نامم هستم کمتر اینجا میام:icon_pf (34): کجاییین پس ؟ 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 ایشالا موفق باشهخدا کنه دو تا باجناق اشته باشه مشکوک میزنی
ارسال های توصیه شده