ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 میگم این چت روم سبز؟؟؟؟؟؟؟؟ دوروزه فعال نیست خشک نشده یه دفعه ای؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 میگم این چت روم سبز؟؟؟؟؟؟؟؟ دوروزه فعال نیست خشک نشده یه دفعه ای؟ نترس من دستم گل و گیاه رو خوب میگیره چون یبار اومدم همیشه سبز میمونه محیط کار نت دارید؟ بتو میگن کار فرما خوب :-" 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 نترس من دستم گل و گیاه رو خوب میگیره چون یبار اومدم همیشه سبز میمونهمحیط کار نت دارید؟ بتو میگن کار فرما خوب :-" دارم اما بعد ساعت کاری میشینم اینجا الان بهم وقت میرسه بچه ها کاراشونو میکنن
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 دارم اما بعد ساعت کاری میشینم اینجا الان بهم وقت میرسه بچه ها کاراشونو میکنن شما برو کمک نیروهای تازهدعاشون پشتت بمونه بهتره اسپمه 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 شما برو کمک نیروهای تازهدعاشون پشتت بمونه بهتره اسپمه خسته گی در میکنم خو میخوام یکم تفریح کنم البته بعضی از بچه ها زدحال میزنن خسته گیم میمونه تنم 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 خسته گی در میکنم خو میخوام یکم تفریح کنم البته بعضی از بچه ها زدحال میزنن خسته گیم میمونه تنم من سرکار یکی بهم بتوپه اونجا ساکت میشم و ج میدم ولی میام خونه از شدت فشار عصبی ضعف میکنم و میشینم گریه میکنم 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 من سرکار یکی بهم بتوپه اونجا ساکت میشم و ج میدم ولی میام خونه از شدت فشار عصبی ضعف میکنم و میشینم گریه میکنم نه دیگه مهندس اگه وا بده دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه قوی باش آفرین 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 نه دیگه مهندس اگه وا بده دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه قوی باش آفرین استعفا دادم اومدم بیرون ی روز با دوستام تو تاکسی بودم زنگ زد جیغ جیغ کرد منم متهم کرد منم خیلی شیک جواب دادم با فریاد..بعد قطع کردم دوستام هی میگفتن ریلکس باش و ولی اون روز باعث شدم کوفت همه شه و همش تو خودم بودم و قسم خوردم استعفا بدم و اومدم سرکار استعفا دادم کلی هم میخواست نگهم داره چون احتیاج داشت ولی نموندم حتی گفت نمایندگی جنرال قرار بهت بدیم گفتم نمیخوام ولی وقتی در اومدم نشست همه جا پشتم بد گفت ولی باز من آأم حساب نکردم خیلی اذیتم کرد خدا بهش طول عمر بده و هر جا هست سلامت باشه 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 استعفا دادم اومدم بیرونی روز با دوستام تو تاکسی بودم زنگ زد جیغ جیغ کرد منم متهم کرد منم خیلی شیک جواب دادم با فریاد..بعد قطع کردم دوستام هی میگفتن ریلکس باش و ولی اون روز باعث شدم کوفت همه شه و همش تو خودم بودم و قسم خوردم استعفا بدم و اومدم سرکار استعفا دادم کلی هم میخواست نگهم داره چون احتیاج داشت ولی نموندم حتی گفت نمایندگی جنرال قرار بهت بدیم گفتم نمیخوام ولی وقتی در اومدم نشست همه جا پشتم بد گفت ولی باز من آأم حساب نکردم خیلی اذیتم کرد خدا بهش طول عمر بده و هر جا هست سلامت باشه طول مهم نیست همه دارن عرض عمر بده ایشالله
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 طول مهم نیست همه دارن عرض عمر بده ایشالله من وقتی با همسری هستم حس میکنم زندگیم تو عرضشهیه عالم حس خوب میادولی وقتی میگه روسریتو بکش جلو ، حس میکنم تو طولشم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 من وقتی با همسری هستم حس میکنم زندگیم تو عرضشهیه عالم حس خوب میادولی وقتی میگه روسریتو بکش جلو ، حس میکنم تو طولشم خوب سعی کن طولش خیلی کم نباشه روسریو میگم
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 اینجا یعنی باید رنگ نوشته هامون سبز باشه آیاااااااااا؟؟
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 خوب سعی کن طولش خیلی کم نباشه روسریو میگم مقنعه میزارم برادرروسری از اول تا اخر راه هی میگه بکش جلو ،موهات پیدا نشه..تهشم میگه من اصلا بهت گیر نمیدم 2
VINA 31339 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 اینجا یعنی باید رنگ نوشته هامون سبز باشه آیاااااااااا؟؟ هر جور عشقته 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 مقنعه میزارم برادرروسری از اول تا اخر راه هی میگه بکش جلو ،موهات پیدا نشه..تهشم میگه من اصلا بهت گیر نمیدم منم اوایل گیر میدادم جونی بود دیگه الان بیخیالش خودش میدونه 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 [QOTE=mr.abooli;1406316]منم اوایل گیر میدادم جونی بود دیگه الان بیخیالش خودش میدونه خوب میشه یعنی؟ اینقد حال میده وقتی مثلا قهریم روسریت عقب باشه بیاد منت کشی اشتی کنه بگه روسریتو بده جلواصن لذتی که در آزار شوهر هست در مسلمت باهاش نیست 2
ارسال های توصیه شده