Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اصن برو برو اگه بری جات خالی نیست :| میرم :| 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ اینجا چرا سوت و کوره حالا من نیستم شماها چرا.. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ اینجا چرا سوت و کورهحالا من نیستم شماها چرا.. خب ما تا وقتی صاحب خونه نباشه پذیرایی کنه،بیکار نیستیم بیاییم که 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ خب ما تا وقتی صاحب خونه نباشه پذیرایی کنه،بیکار نیستیم بیاییم که والا تو این گرما بیایم نه هندونه ای نه طالبی نه حتی یه بستنی لیوانی:دی مگه بیکاریم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ والاتو این گرما بیایم نه هندونه ای نه طالبی نه حتی یه بستنی لیوانی:دی مگه بیکاریم اونم کیییییییی؟؟؟؟؟؟ قاسم؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ اونم کیییییییی؟؟؟؟؟؟ قاسم؟؟؟؟؟؟؟ خفتش کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ خفتش کنیم؟ مطمئن باش تهش این تویی که هندونه میدی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ مطمئن باش تهش این تویی که هندونه میدی من تا وام ازدواجم در نیاد کوفتم نمیخرم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ من تا وام ازدواجم در نیاد کوفتم نمیخرم حالا تو بیا یه بستنی لیوانی به من بده قاسم رو ولش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ حالا تو بیا یه بستنی لیوانی به من بده قاسم رو ولش چون خوابگاهی هستی دو تا میدم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ چون خوابگاهی هستی دو تا میدم دمت گرم خدایی چه عجب یکی ما رو فهمید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ دمت گرم خداییچه عجب یکی ما رو فهمید کشیدیم باووو تو خوابگاه همه چی غنیمته 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ کشیدیم باوووتو خوابگاه همه چی غنیمته محبت هم بیشتر از همه چی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ محبت هم بیشتر از همه چی راستش من یه ترم یا دو ترم خوابگاه بودم پوسیدم عملا بعدشم به نحو دیگه دهنم سرویس شد مشکل خوابگاه اینا نیست مشکل غریبیه بنظرم خودم تو دوری عین اون کرمی که تو پیله است از پیله در اومدم بس سختی کشیدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ راستش من یه ترم یا دو ترم خوابگاه بودم پوسیدم عملابعدشم به نحو دیگه دهنم سرویس شد مشکل خوابگاه اینا نیست مشکل غریبیه بنظرم خودم تو دوری عین اون کرمی که تو پیله است از پیله در اومدم بس سختی کشیدم من حدودا 6ساله که دارم زندگی خوابگاهی رو تجربه میکنم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ چت روم سبز؟ چت روم سبز و خوابگاه؟ خوابگاه و چت روم سبز؟ منم خوابگاه رو حوصلشو ندارم.. یه ترم بیشتر نبودم ولی انگار یه عمر اونجا بودم خیلی سخته. با هم اتاقی ها و فرهنگ های مختلف چی میشه.. ولی ما ساختیم مشکلی هم پیش نیومد. فقط خسته شدیم از قوانین مسخرشون.. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ من حدودا 6ساله که دارم زندگی خوابگاهی رو تجربه میکنم مگه دانشجووی ارشدی؟ من فکر کردم دانجشوی لیسانسی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ مگه دانشجووی ارشدی؟ من فکر کردم دانجشوی لیسانسی آره خب دانشجوی لیسانسم منتهی راهنمایی هم خوابگاه زندگی کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده