VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خوب مثلا بگین پوست میوهامونو تو جنگل خاک کنیم پای درختا کود شه اینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعد پلاستیکامو بیاریم بیرون 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون سلامت از دعوتتالهه مگه منابع طبیعی پا دارن بیان جنگل عالی زیر شاخه قارچ خواهش میکنم ممنونم که اومدید موضوع خوبیه, مرسی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خوب مثلا بگین پوست میوهامونو تو جنگل خاک کنیم پای درختا کود شه اینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعد پلاستیکامو بیاریم بیرون نسبت به موضاعات و بخشهای تالار انتخاب بشه این مربوط میشه به زمحیط زیست 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان شرمنده نبودم چند وقته.. پایان نامه رو باید تا قبل شهریور تموم کنم واسه همین نیمتونم زیاد اینجا بیام 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام قاسم خوبی؟میگم من میخوام شروع کنم واسه ارشد بخونم ان شاالله منتهی این حذفیات رو نمیدونم مثلا کتاب حقوق و قوانین یه قسمتاییش حذفه اما نمیدونم کدوم قسمتا یا مثلا جنگشناسی مروی مهاجر این حذفیات رو چطور میتونم پیدا کنم؟ حذفیات نداره.. همه قوانین و همه مهاجر رو بخون.. حذفیات معنی نداره و شاید طراح به سرش بزنه و سوال بده.. 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام عرض شد... اقا قاسم کی استارت مجله مونو بزنیم. به گفته الهه جون مدیرتالارکشاورزی باید مجله کشاورزی با همکاری تالار شما زده بشه؟ مجله که داشتیم یکیبچه ها مطلب داده بودن و فقط طراحی و صفحه بندیش مونده بود که محمود وکیلی امروز و فردا کرد و هنوز کار نصفه و نیمه مونده..من زبونم مودرآورد اینقدر به محمودخان گفتم.. حالا اگه طراح حرفه ای داریم و محمود واقعا کارو تحویل نمیده مطالب قبلی رو طراح جدید تحویل بگیره با کارای جدید ترکیب کنه.. البته مطالب قبلی واسه مجله شماره اول کافی بود.. من البته نمیتونم مطلب جدید و کمک جدیدی کنم چون گفتم که پایان نامه دارم و نمیرسم واقعا.. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. قاسم من همه تاپیک های زیربخش شیلات کشاورزی رو منتقل کردم به تالار منابع-----زیربخش شیلات.خودت ببین هر تاپیک مختص کجاست و زحمت انتقالش رو بکش 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید اگه براتون کاردرست کردم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید اگه براتون کاردرست کردم نه معصومه جان.دو دقه هم وقتمو نگرفت..همه رو یجا با ی کلیک مارک کردمو فرستادم اینور! قاسم بره به فکر باشه ک دونه دونه باید 6 صفحه رو چک و سوا کنه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ نه معصومه جان.دو دقه هم وقتمو نگرفت..همه رو یجا با ی کلیک مارک کردمو فرستادم اینور!قاسم بره به فکر باشه ک دونه دونه باید 6 صفحه رو چک و سوا کنه دست گل دوتاییتون درد نکنه مرسی مدیرای عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ سلام.قاسم من همه تاپیک های زیربخش شیلات کشاورزی رو منتقل کردم به تالار منابع-----زیربخش شیلات.خودت ببین هر تاپیک مختص کجاست و زحمت انتقالش رو بکش ممنون الهه.. باشه من مرتب میکنم 3 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام ببخشید شما مقاله انگلیسی درباره خشکه دار سراغ دارید؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسابقه تشخیص ابزیان و ماهیان مهم شود 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسابقه تشخیص ابزیان و ماهیان مهم شود چطولی؟ 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسابقه تشخیص ابزیان و ماهیان مهم شود ممنون، مهم شد. 3 لینک به دیدگاه
Zahra farmani 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ باعرض سلام و خسته نباشید.ببخشیدیک سوال داشتم ازمدیرمحترم.انجمنی ک شما راه اندازی کردید در تلگرامهم هست.لطفای لینک براش بذاریدچون بچهای ارشدواقعانیازدارن ب جزوات.ممنون 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ [quote name='Zahra farmani']باعرض سلام و خسته نباشید.ببخشیدیک سوال داشتم ازمدیرمحترم.انجمنی ک شما راه اندازی کردید در تلگرامهم هست.لطفای لینک براش بذاریدچون بچهای ارشدواقعانیازدارن ب جزوات.ممنون[/QUOTE] سلام. خوش اومدین به انجمن :a030: کانال تلگرام انجمن اینه: @noandishaan ولی خب مطالب اغلب تو خود انجمن هستش و گذاشته میشه و تو کانال خیلی ارائه نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده