رفتن به مطلب

دفتر مدیریت تالار مهندسی منابع طبیعی

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان:flowerysmile:

با توجه به تفکیک بخش منابع طبیعی از تالار کشاورزی و ایجاد تالار مستقل مهندسی منابع طبیعی، ایجاد دفتر مدیریت لازم می بود..

در این تاپیک مسائل مربوط به مدیریت بخش های تالار و پیشنهادات شما عزیزان برای بهبود کار این تالار بیان می شود..

همچنین امتیازات مسابقات و مسائل مربوط به انتخاب موضوع آن نیز در این تالار مطرح میشود و هرگونه اسپم نیز حذف میشود..

باتشکر:icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

سلام.

قاسم بنظرم اگه ی زیر بخش برا تاپیک های "دانلود" ایجاد شه بهتره!

همشون همینجوری ولو شدن تو بخش اصلی تالار.

البته ببخشید فضولی کردما:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام.

قاسم بنظرم اگه ی زیر بخش برا تاپیک های "دانلود" ایجاد شه بهتره!

همشون همینجوری ولو شدن تو بخش اصلی تالار.

البته ببخشید فضولی کردما:icon_redface:

آره راست میگی:w16: سر فرصت یه سروسامونی باید به بخش ها و زیربخش ها بدم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

سلام قاسم خوبی؟:w02:

میگم من میخوام شروع کنم واسه ارشد بخونم ان شاالله:ws3:

منتهی این حذفیات رو نمیدونم مثلا کتاب حقوق و قوانین یه قسمتاییش حذفه اما نمیدونم کدوم قسمتا یا مثلا جنگشناسی مروی مهاجر

این حذفیات رو چطور میتونم پیدا کنم؟:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام عرض شد...

اقا قاسم کی استارت مجله مونو بزنیم. به گفته الهه جون مدیرتالارکشاورزی باید مجله کشاورزی با همکاری تالار شما زده بشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ)

• Like 3
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی:

با اجازه اقای زارع..

من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها)

حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره...:icon_gol:

پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم.:icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی:

با اجازه اقای زارع..

من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها)

حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره...:icon_gol:

پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم.:icon_gol:

عکس چیزایی که کاشتیمو بزاریم؟ اینا میشه منابع طبیعی دیگه

• Like 7
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی: با اجازه اقای زارع.. من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها) حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره...:icon_gol: پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم.:icon_gol:
ممنون سلامت جان. تاپیک این برای بحث و تبادل نظر راجع به وقایع محیط زیستی زده شده اما استقبال چندانی این اواخر صورت نگرفته. نمیدونم تو منظورت همچین چیزی بود یا نه:ws38:
  • Like 5
لینک به دیدگاه

بهترین موضوع تو متابع طبیعی بنظرم جنگل!

راههای حفاظت از جنگل ها

تشخصی خوراکی های جنگلی!کار هر کسی نیستاا..میخورین مسموم میشین:whistle:

بنظرم دوستان منابع طبیعی باید اول خودشون بیان موضوع هارو مطرح کنن.هر چی باشه بیشتر از ما با این رشته در ارتباط هستن دیگه:w16:

قاسم شماره حساب میدم بعدا هزینه این آپ کردن تالار رو واریز کن به حسابمون:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
عکس چیزایی که کاشتیمو بزاریم؟ اینا میشه منابع طبیعی دیگه

نه عکس نه منظور بحث و گفتمان نظریع, شرح دادن, راهکار,, این چیزا

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون سلامت جان. تاپیک این برای بحث و تبادل نظر راجع به وقایع محیط زیستی زده شده اما استقبال چندانی این اواخر صورت نگرفته. نمیدونم تو منظورت همچین چیزی بود یا نه:ws38:

خواهش میکنم عزیزم اینجا خیلی فرق داره هاااا منابع طبیعی با زیست مقایسه نکن من وازگرد بشم مگه میزارم بدون بحث و تبادل نظر بمونه حله شمااوکی کنید.. شوخی کردما ممنوم اومدی گلم..

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهترین موضوع تو متابع طبیعی بنظرم جنگل!

راههای حفاظت از جنگل ها

تشخصی خوراکی های جنگلی!کار هر کسی نیستاا..میخورین مسموم میشین:whistle:

بنظرم دوستان منابع طبیعی باید اول خودشون بیان موضوع هارو مطرح کنن.هر چی باشه بیشتر از ما با این رشته در ارتباط هستن دیگه:w16:

قاسم شماره حساب میدم بعدا هزینه این آپ کردن تالار رو واریز کن به حسابمون:ws3:

این دوستان منابع طبیعی اگه بودن اینجا لالا

:ws3:

الهه قاسم کجاست؟فکر کنم داماد شده:ws3:

خیلی هم خوب

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...