Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان:flowerysmile: با توجه به تفکیک بخش منابع طبیعی از تالار کشاورزی و ایجاد تالار مستقل مهندسی منابع طبیعی، ایجاد دفتر مدیریت لازم می بود.. در این تاپیک مسائل مربوط به مدیریت بخش های تالار و پیشنهادات شما عزیزان برای بهبود کار این تالار بیان می شود.. همچنین امتیازات مسابقات و مسائل مربوط به انتخاب موضوع آن نیز در این تالار مطرح میشود و هرگونه اسپم نیز حذف میشود.. باتشکر 17 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ لطفا این تاپیک مهم شود. [h=3].:: زبان تخصصی منابع طبیعی ::.[/h] 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=1]معرفی سایت های منابع طبیعی[/h]مهم شود. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلام. قاسم بنظرم اگه ی زیر بخش برا تاپیک های "دانلود" ایجاد شه بهتره! همشون همینجوری ولو شدن تو بخش اصلی تالار. البته ببخشید فضولی کردما 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سلام.قاسم بنظرم اگه ی زیر بخش برا تاپیک های "دانلود" ایجاد شه بهتره! همشون همینجوری ولو شدن تو بخش اصلی تالار. البته ببخشید فضولی کردما آره راست میگی سر فرصت یه سروسامونی باید به بخش ها و زیربخش ها بدم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ لطفا این تاپیک مهم شود. .:: زبان تخصصی منابع طبیعی ::. معرفی سایت های منابع طبیعی مهم شود. انجام شد باتشکر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام قاسم خوبی؟ میگم من میخوام شروع کنم واسه ارشد بخونم ان شاالله منتهی این حذفیات رو نمیدونم مثلا کتاب حقوق و قوانین یه قسمتاییش حذفه اما نمیدونم کدوم قسمتا یا مثلا جنگشناسی مروی مهاجر این حذفیات رو چطور میتونم پیدا کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام عرض شد... اقا قاسم کی استارت مجله مونو بزنیم. به گفته الهه جون مدیرتالارکشاورزی باید مجله کشاورزی با همکاری تالار شما زده بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی: با اجازه اقای زارع.. من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها) حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره... پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم. 14 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی: با اجازه اقای زارع.. من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها) حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره... پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم. عکس چیزایی که کاشتیمو بزاریم؟ اینا میشه منابع طبیعی دیگه 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ ایده خوبیه...البته اگه همکاری کنن...ممنون بابت دعوتت دوستم.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان عزیز و دوستداران منابع طبیعی: با اجازه اقای زارع.. من چندبار وارد این تالارشدم ولی خیلی خلوت و ساکته و دوستان کم استقبال میکنن. به خاطر همین.. لطفا همه دوستان بیان نظر بدن.برای اینکه مانند تالارکشاورزی درماه یکبار یه موضوعی رو مربوط به اون تالار انتخاب کنیم و به مذاکرات بپردازیم.. (مذاکرات 5+1 نه ها) حالا بسم الله موضوع بدید در مورد چه چیزی صحبت کنیم.. و موضوعمون چی باشه که از همه مهمتره... پیشاپیش از توجه و همکاری دوستان متشکریم. ممنون سلامت جان. تاپیک این برای بحث و تبادل نظر راجع به وقایع محیط زیستی زده شده اما استقبال چندانی این اواخر صورت نگرفته. نمیدونم تو منظورت همچین چیزی بود یا نه 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین موضوع تو متابع طبیعی بنظرم جنگل! راههای حفاظت از جنگل ها تشخصی خوراکی های جنگلی!کار هر کسی نیستاا..میخورین مسموم میشین بنظرم دوستان منابع طبیعی باید اول خودشون بیان موضوع هارو مطرح کنن.هر چی باشه بیشتر از ما با این رشته در ارتباط هستن دیگه قاسم شماره حساب میدم بعدا هزینه این آپ کردن تالار رو واریز کن به حسابمون 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون سلامت از دعوتت الهه مگه منابع طبیعی پا دارن بیان جنگل عالی زیر شاخه قارچ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ عکس چیزایی که کاشتیمو بزاریم؟ اینا میشه منابع طبیعی دیگه نه عکس نه منظور بحث و گفتمان نظریع, شرح دادن, راهکار,, این چیزا 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ایده خوبیه...البته اگه همکاری کنن...ممنون بابت دعوتت دوستم.... همکاری میکنن چه معنی داره همکاری خواهش میکنم گلم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون سلامت جان. تاپیک این برای بحث و تبادل نظر راجع به وقایع محیط زیستی زده شده اما استقبال چندانی این اواخر صورت نگرفته. نمیدونم تو منظورت همچین چیزی بود یا نه خواهش میکنم عزیزم اینجا خیلی فرق داره هاااا منابع طبیعی با زیست مقایسه نکن من وازگرد بشم مگه میزارم بدون بحث و تبادل نظر بمونه حله شمااوکی کنید.. شوخی کردما ممنوم اومدی گلم.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین موضوع تو متابع طبیعی بنظرم جنگل!راههای حفاظت از جنگل ها تشخصی خوراکی های جنگلی!کار هر کسی نیستاا..میخورین مسموم میشین بنظرم دوستان منابع طبیعی باید اول خودشون بیان موضوع هارو مطرح کنن.هر چی باشه بیشتر از ما با این رشته در ارتباط هستن دیگه قاسم شماره حساب میدم بعدا هزینه این آپ کردن تالار رو واریز کن به حسابمون این دوستان منابع طبیعی اگه بودن اینجا لالا الهه قاسم کجاست؟فکر کنم داماد شده خیلی هم خوب 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده