soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ منکه درک کردم اصن عمق فاجعه رو حس میکنم حتی از دور آفرین کار خوبی کردی برای دست خودتم خوب نیست زیاد بهش فشار نیار بلي تو چرا خودت شركت نميكني؟؟؟؟ ستاره(يوسفي) دنبال همشهري ميگشت! تازه سلامت هم هست:vahidrk: اره عزيزم ممنون ك به فكرمي 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بليتو چرا خودت شركت نميكني؟؟؟؟ ستاره(يوسفي) دنبال همشهري ميگشت! تازه سلامت هم هست:vahidrk: اره عزيزم ممنون ك به فكرمي کی ؟ من ؟شیب ؟بام ؟ :| نه قربونت غرض از مزاحمت سر زدن و احساس همدردی بود همین و بس :| فدااات شم دیگه ما خرابِ دوستیم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ کی ؟ من ؟شیب ؟بام ؟ :| نه قربونت غرض از مزاحمت سر زدن و احساس همدردی بود همین و بس :| فدااات شم دیگه ما خرابِ دوستیم دارمبراتصب كن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ 6 سال دنبال همشهری بودم حالا همشهریم می خواد تکی شرکت کنه من به نشانه اعتراااااااض شرکت نمی کنم کی گفته همشهریت می خواد تکی کار کنه؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خب معاون وارد میشود زود تیماتون رو تشکیل بدید که وقت تنگه 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من من :girlhi:دست اقا مجيد رو بگير و برين بشينين بروشور درست كنين برا مسابقه من الان سه روزه سرم میخاره وقت ندارم بخارونم! بروشورم کجا بود؟!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من الان سه روزه سرم میخاره وقت ندارم بخارونم! بروشورم کجا بود؟!! فیتوی عزیز سرش شلوغه:| بذار یه نفر رو صدا بزنیم بیاد سرتو بخارونه بعدش میتونی تو مسابقه شرکت کنی مشکلت حله 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من الان سه روزه سرم میخاره وقت ندارم بخارونم! بروشورم کجا بود؟!! :vahidrk:حرف معاونمو گوش كن...معاون تو ك تو مسابقه شركت نميكني بيا سر رضا رو بخارون تا اون شركت كنه فیتوی عزیز سرش شلوغه:|بذار یه نفر رو صدا بزنیم بیاد سرتو بخارونه بعدش میتونی تو مسابقه شرکت کنی مشکلت حله مچكر معاون 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ :vahidrk:حرف معاونمو گوش كن...معاون تو ك تو مسابقه شركت نميكني بيا سر رضا رو بخارون تا اون شركت كنه مچكر معاون فیتو که رفت اونور صداش بزن بیا اینور تا یکیو بیارم سرشو بخارونه خواهش میکنم 3 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منکه اینجا همشهری ندااررررررمممممممممممم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منکه اینجا همشهری ندااررررررمممممممممممم:icon_razz: بگردي حتما داري نشد هم تنهايي ميتوني شركت كنيا 4 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نه گشتم نداشتم الهه جااان...تنهایی خب چیکار میشه کررددددد 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ کی گفته همشهریت می خواد تکی کار کنه؟؟؟؟؟ جو دادم تیـــــــــم مشهـــــــــــــد : مـــن و فــــائزه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ هنوز اندر خم تیمید؟:| برید بروشور هارو آماده کنید و برای رییس یا من بفرستید 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ هنوز اندر خم تیمید؟:|برید بروشور هارو آماده کنید و برای رییس یا من بفرستید چشم :| 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خب بقيه گروها چي؟ زود اسامي اعضاي گروهتون رو كامل اعلام كنين تا مث تيم مشهد به پست اول اضافه شه ناصر اينجا سخنراني نكن ك...برو لينك اين پست من رو به اونايي ك ميخواستن شركت كنن بده ك زود بيان 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خب بقيه گروها چي؟زود اسامي اعضاي گروهتون رو كامل اعلام كنين تا مث تيم مشهد به پست اول اضافه شه ناصر اينجا سخنراني نكن ك...برو لينك اين پست من رو به اونايي ك ميخواستن شركت كنن بده ك زود بيان من معاونم نه کارگر 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ من انصراف دادم چون وقتشو ندارم... ایشالله سال دیگه.. 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ منم انصراف میدم چون وقتشو ندارم خو چیه انصراف دادن کلاس داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده