seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام... بهترین جمله ای که تو سال 92 شنیدین و روتون تاثیر مثبت داشته چی بوده؟؟؟ یا بهترین حرکت و اتفاقی که افتاده و دیدین و روتون تاثیر گذاشته چی بوده؟؟ 30 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ به یه نتیجه رسیدم که قبلا در قالب شعار شنیده بودمش لذت بردن از مسیر از رسیدن به هدف مهمتره 18 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ نمتونم بگم ولی چیزی بود که توقعشو نداشتم.. حیف که گاهی گذشته رو نمیشه درست کرد.. 14 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ نمتونم بگم ولی چیزی بود که توقعشو نداشتم.. حیف که گاهی گذشته رو نمیشه درست کرد.. دقیقا همینطوره...حیف که نمیشه گذشته رو درست کرد سپاس نکردم ازت چون نمیخواستم قشنگیه امتیازاتت بهم بخوره 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دقیقا همینطوره...حیف که نمیشه گذشته رو درست کردسپاس نکردم ازت چون نمیخواستم قشنگیه امتیازاتت بهم بخوره عجب دقتییی 6 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ جملات زیادی بوده یکی از اونا همین امضای آقای مهدی هستش: گاهی اوقات بخند و برو...بگذار فکر کنند که نفهمیدی... 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ جمله ها و حوادث زیادی تو سال 92 گفته شد و اتفاق افتاد نمیشه خیلیاشونو سوا کرد خیلی اتفاقای متنوعی تو زندگی برام رقم خورد بعضیاش خیلی تلخ بودن اما بعد مدتی شیرینی این تلخی رو احساس کردم و به وضوح دیدم تو زندگیم. اما یه جمله که قبلا هم شنیده بودم ولی این دفعه برا خودم اتفاق افتاد و مامانم بهم این جمله رو گفت:سر بی گناه تا پای دار میره اما بالای دار نمیره ...یعنی خدا نمیذاره که بره.و یکی از اتفاقای شیرن این بود که وقتی خدا میتونست مچمو بگیره دستمو گرفت 13 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ جملههای زیاد قشنگی بوده یکیش جمله پایینه که جالب بود: ما در بین کسانی که با ما هم عقیده اند، احساس آرامش داریم اما زمانی بزرگ می شویم که در بین کسانی باشیم که با ما هم عقیده نباشند. 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ حتما باید جمله فلسفی باشه؟ یکی از بهترین جمله هایی که امسال شنیدم تمجید از پایان نامه ام بود چون خیلی برام مهم بود و براش زحمت کشیده بودم پس دیدن نتیجش خوشحالم می کرد. 12 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یا بهترین حرکت و اتفاقی که افتاده و دیدین و روتون تاثیر گذاشته چی بوده؟؟ جشن و شادی مردم بعد از انتخابات و نیمچه امیدی که دوباره به زندگی ها برگشت 10 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بهترین اتفاق به دنیا اومدن سپهرادم بود.. 10 لینک به دیدگاه
z.f 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بهترین اتفاق امسال برای من دیدن دوباره ی دوست قدیمی بود 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ بهترین جمله که شنیدم بماند بهترین خبر میرم مالزی بدترین خبری که بهم دادن.....امیدوارم خدا بهم زندگی دوباره بده همین تاهمین حد. کلا شکر. 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خب من اون چیزی که رو زندگی خودم تاثیر گذاشت رو میگم!! سال 92 برای من خیلی عجیب بود.هم شیرین و دوست داشتنی بود و هم تلخ! هم دوست هام رو شناختم و هم دشمنام! وقتی کاملا از یک چیزی ناامید بودم یکی بهم گفت وقتی به کاری ایمان داری اون کار نشد نداره! شاید به نظر ایده آل بیاد اما تو اون برهه زمانی به من انرژی دوباره داد که باعث شد موفق بشم. 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ راستی یه چیزی که شنیدم از بچه های اینجا بود. توروخدا انقدر دعوت به موضوع نزن.. به خدا مطالب خواندنی براتون میزنم.. دیگه هم که کلا درو تخته بسته شد.. از دستم راحت شدید.. دعا کنید. کلا منقرض بشم.. نیام.. 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ در هر پست و مقامی که باشیم بلاخره مسافر سفر آخرت هستیم ...... 6 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ پاشو خودتو جمع کن خرس گنده (جمله ای که مادرم بهم گفت وقتی که از یک اتفاق بد بسیار ناراحت بودم) 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بدترینش زیاده بهترینش: اینو واسه ما بزارید کنار 3 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بدترینش زیادهبهترینش: اینو واسه ما بزارید کنار مگه پوشاک و کالاست خب که بذارن کنار؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ مگه پوشاک و کالاست خب که بذارن کنار؟ زیور آلات بوده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده