sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1387174]جبیر؟ نه اما نزدیک شدین ، تفاوتهای کوچیکی با جبیر داره که این 2رو از هم متمایز میکنه 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آهو؟ احتمالا آهوی کوهی هم باشه!!! 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آهوی گواتردار ایرانی بله کاملا درست هستش لطفا درموردش اطلاعات بدید و عکس بعدیو بگذارید. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آهوی گواتردار ایرانی یا آهوی ایرانی یکی از دو گونه آهو است که در ایران زندگی میکند. برخی نقاط به این آهو ریم نیز می گویند که جمع آن می شود ریام. این آهو موقع فرار سر را کمی به پایین انداخته و جهشهای عمودی کوچک دارد. سرعتش کمتر از قوچ و میش اوریال است. مشخصه اصلی آن برآمدگی گواترش است. آهوی ایرانی از جبیر بزرگتر است و در قسمتهای کمتر خشک کویر زیست میکند. بلندی آن به بیش از ۷۰ سانتیمتر میرسد. مادهها معمولاً شاخ ندارند. پیشانی آهوهای نر موهای سفید دارد. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آقا من یه سوال دارم .مگه مسابقه مربوط به جانوران ایران نیست؟ الان این تو ایرانه؟ قوچومیش تاجیک یا ترکمن؟ Capra falconeri heptneri 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آقا من یه سوال دارم .مگه مسابقه مربوط به جانوران ایران نیست؟الان این تو ایرانه؟ قوچومیش تاجیک یا ترکمن؟ Capra falconeri heptneri آقا شما قرار نیس تقلب کنی دیگه اسم فارسیشو بگو 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ بزکوهی تاجیکستان؟ آقا آقاااااااااااااااا این ایرانیه بزه ولی چه نوع بزی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ بزکوهی بخارا بخارا افغانیه این ایرانیه 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آقا توروخدا یه راهنمایی بکنید .تا اونجا که ما یاد گرفتیم هیچکدوم ازین شاخا نداشتن آخه؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آقا توروخدا یه راهنمایی بکنید .تا اونجا که ما یاد گرفتیم هیچکدوم ازین شاخا نداشتن آخه؟ یه ارتباطی با خزنده جماعت داره 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ میگن جوینده یابندس فکنم بالاخره پیداش کردم.... بز وحشی مار خور درسته انشا...؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ میگن جوینده یابندس فکنم بالاخره پیداش کردم.... بز وحشی مار خور درسته انشا...؟ خخخخخخخخخخخ آره درسته بعدی 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ -مارخور Markhor این بزازبزرگترین بزها ست که در شمال شرقی افغانستان،شمال و مرکز پاکستان وقسمتهائی ازهند،جنوب تاجیکستان وازبکستان دیده میشود. این نوع بز ۶۵ تا ۱۱۵ سانتی متر تا شانههایش طول دارد. وزن متوسط آن ۴۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم میباشد. گونه ماده آن معمولاً به رنگ قهوهای مایل به زرد با شکم سفید رنگ و پاهای سفید و سیاه است. گونه نر نیز همرنگ ماده میباشد ولی رنگ روشنتری دارند. نرها همچنین صورتی سیاه رنگ دارند و قسمت گردن و سینهشان با موهای سفید بسیار بلند که تا زانویشان رشد کرده، پر شدهاست. هم گونه نر آن و هم گونه ماده دارای شاخ بلند و مارپیچی هستند که در نرها تا ۱۶۰ سانتی متر و در مادهها تا ۲۰ سانتیمتر رشد میکند. مارخورها در مناطقی با ارتفاع ۵۰۰ تا ۳۵۰۰ متر از سطح دریا، جایی که بتوانند علف و برگ گیاه لازم جهت تغذیه بیابند، زندگی میکنند. این گونه از بزها، برای چیدن برگ درختان بر روی پاهای خود میایستند. مارخورها حیوانات فعالی هستند و گونههای ماده آن به صورت گلههای حدوداً نه تایی و گونههای نر آن به صورت انفرادی زندگی میکنند. نام این حیوان از زبان فارسی گرفته شده و به معنای خورنده مار است. اکثر جمعیت مارخورها در شمال پاکستان به ویژه نواحی چیترال، قیزار و هونزا زندگی میکنند. حدود ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رأس از این نوع حیوان در دنیای وحش زندگی میکنند. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ -مارخورMarkhor این بزازبزرگترین بزها ست که در شمال شرقی افغانستان،شمال و مرکز پاکستان وقسمتهائی ازهند،جنوب تاجیکستان وازبکستان دیده میشود. این نوع بز ۶۵ تا ۱۱۵ سانتی متر تا شانههایش طول دارد. وزن متوسط آن ۴۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم میباشد. گونه ماده آن معمولاً به رنگ قهوهای مایل به زرد با شکم سفید رنگ و پاهای سفید و سیاه است. گونه نر نیز همرنگ ماده میباشد ولی رنگ روشنتری دارند. نرها همچنین صورتی سیاه رنگ دارند و قسمت گردن و سینهشان با موهای سفید بسیار بلند که تا زانویشان رشد کرده، پر شدهاست. هم گونه نر آن و هم گونه ماده دارای شاخ بلند و مارپیچی هستند که در نرها تا ۱۶۰ سانتی متر و در مادهها تا ۲۰ سانتیمتر رشد میکند. مارخورها در مناطقی با ارتفاع ۵۰۰ تا ۳۵۰۰ متر از سطح دریا، جایی که بتوانند علف و برگ گیاه لازم جهت تغذیه بیابند، زندگی میکنند. این گونه از بزها، برای چیدن برگ درختان بر روی پاهای خود میایستند. مارخورها حیوانات فعالی هستند و گونههای ماده آن به صورت گلههای حدوداً نه تایی و گونههای نر آن به صورت انفرادی زندگی میکنند. نام این حیوان از زبان فارسی گرفته شده و به معنای خورنده مار است. اکثر جمعیت مارخورها در شمال پاکستان به ویژه نواحی چیترال، قیزار و هونزا زندگی میکنند. حدود ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رأس از این نوع حیوان در دنیای وحش زندگی میکنند. آقا آقااااااااااااااااااا این بز ایرانیه من از بین بزهای ایرانی جداش کردم آوردم اینجا 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ منکه گفتم تاحالا همچین بزی تو ایران ندیدم؟ کجای ایران هست این بز؟ حالا الان چکار کنم سوال بعدیو بذارم یا جوابم غلطه؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ منکه گفتم تاحالا همچین بزی تو ایران ندیدم؟ کجای ایران هست این بز؟حالا الان چکار کنم سوال بعدیو بذارم یا جوابم غلطه؟ نه دیگه بعدیو بذار بز رو اشتباهی بهم قالب کردن میرم پسش میدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده