رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

kn2hei8hry5wsv7fxqf8.jpgچند وقت پیش یکیشو خودم بردم محیط زیست مداواش کنن...تصادف کرده بود تو جاده.

آفرين دوست عزيز كاري كه انجام دادين واقعا قابل تقديره 1338961546.gif

جواب سوالت آسونه ولي من نميگم مي خوام به دوستان كمك كنم تا جوابشو بگن راهنمايي اين كه اين حيوون روباه نيست خيلي راحته زود بگين .

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

........................................:icon_pf (34)::no:

کفتار...

خوب.. من حیوان شناسیم خوب نیست خوب...

ولی چقدر شبیه روباهه..

راهنمایی کن.. ببینم چه حیونی ما رو سردرگم کرده..:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کفتار...

خوب.. من حیوان شناسیم خوب نیست خوب...

ولی چقدر شبیه روباهه..

راهنمایی کن.. ببینم چه حیونی ما رو سردرگم کرده..:ws3:

حیوون خیلی باهوشیه..خیلی مورد بی لطفی قرار گرفته مثل بقیه حییونا..یکم نترسه ولی تهاجمی نیست به انسان..جیغای خیلی با مزه و دلنشینی میزنه..گروهی به شکار میرن..همه چیز خواره...زبله..یه داداش هم داره تو خونه خارجیا..:gnugghender:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34):هنوز كسي نتونسته جواب بده ، يه حيوون چهار حرفيه از خانواده سگهاست زود بگين ديگه نه روباهه ، نه كفتاره، نه گرگ ، فقط فقط.......

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):هنوز كسي نتونسته جواب بده ، يه حيوون چهار حرفيه از خانواده سگهاست زود بگين ديگه نه روباهه ، نه كفتاره، نه گرگ ، فقط فقط.......

:ws52:نمیدونم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام سمانه خانوم تواين پست به اسم حيوان اشاره كردن #42

مگه جواب غير از اينه

[TABLE=width: 960]

[TR]

[TD=width: 600, bgcolor: #FFFFFF]

[h=1]سیاه پشت شغال (سگ mesomelas)[/h][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام سمانه خانوم تواين پست به اسم حيوان اشاره كردن #42

مگه جواب غير از اينه

[TABLE=width: 960]

[TR]

[TD=width: 600, bgcolor: #FFFFFF]سیاه پشت شغال (سگ mesomelas)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

خوب منم گفتم شغال نگفتم. حالا سیاه پشتشو نگفتم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بچه ها سوالارو نپیچونین دیگه.اگه کوچک ترین اشاره ای هم به حیوون شد راهنمایی کنید تا زودتر به جواب برسیم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/url]a;1379912]بچه ها سوالارو نپیچونین دیگه.اگه کوچک ترین اشاره ای هم به حیوون شد راهنمایی کنید تا زودتر به جواب برسیم:a030:

شما لطف کن همه پست ها رو بخون.الکی سپاس نزنید..هیچ کس نتونست بگه...خانم سما هم اصلاحیه پست زدن من ندیدم....جواب شغاله

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما لطف کن همه پست ها رو بخون.الکی سپاس نزنید..هیچ کس نتونست بگه...خانم سما هم اصلاحیه پست زدن من ندیدم....جواب شغاله

دوست عزيزچرا خودت و ناراحت ميكني شما به اين پست برو #42 دوست عزيزمون به اسم حيوون مورد نظر اشاره كردن فقط اشتباهشون اين بوده كه بايد تو يه پست ديگه اينكارو ميكردن كه نكردن ، و اومدن اسم حيوون قبلي رو كه ظاهرا گفته بودن گرگ ،پاك كردن جاش نوشتن شغال شما هم گويا متوجه موضوع نشدين .به نظر من البته اگه برا دوستان اهميت داشته باشه برنده سمانه خانوم هستن .:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزيزچرا خودت و ناراحت ميكني شما به اين پست برو #42 دوست عزيزمون به اسم حيوون مورد نظر اشاره كردن فقط اشتباهشون اين بوده كه بايد تو يه پست ديگه اينكارو ميكردن كه نكردن ، و اومدن اسم حيوون قبلي رو كه ظاهرا گفته بودن گرگ ،پاك كردن جاش نوشتن شغال شما هم گويا متوجه موضوع نشدين .به نظر من البته اگه برا دوستان اهميت داشته باشه برنده سمانه خانوم هستن .:a030:

سلام به همه دوستان عزیز . تقصیر من بود که این مشکلات پیش اومد باید پست جدید میذاشتم.

من شرمنده از البرز عزیز هم معذرت میخوام .

• Like 4
لینک به دیدگاه

hit[/MENTION]a;1379912]بچه ها سوالارو نپیچونین دیگه.اگه کوچک ترین اشاره ای هم به حیوون شد راهنمایی کنید تا زودتر به جواب برسیم:a030:

دوستای عزیزم.. پستهارو باارامش بخونید.. به خدا کسی قصد ناراحتی کسی رو نداشته و نداره.. اناهیتا عزیز هم .. قصدی نداشتن. اقا محمد اقای نیترون هم ناراحت نشدن.

بچه ها خواهش میکنم باهم بحث نکنید.. بعد من دیدم به جای شغال گفتم کفتار اشتباه از من بود.

اشکالی نداره که.. بلد نبودن سوال بعد رو بزارید. خودتون اسمشو بگید به نام خودتون ثبت میشه..:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستای عزیزم.. پستهارو باارامش بخونید.. به خدا کسی قصد ناراحتی کسی رو نداشته و نداره.. اناهیتا عزیز هم .. قصدی نداشتن. اقا محمد اقای نیترون هم ناراحت نشدن.

بچه ها خواهش میکنم باهم بحث نکنید.. بعد من دیدم به جای شغال گفتم کفتار اشتباه از من بود.

اشکالی نداره که.. بلد نبودن سوال بعد رو بزارید. خودتون اسمشو بگید به نام خودتون ثبت میشه..:ws37:

...خانم سما پاسخ درست رو دادن..برنده ایشونن..

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...