Valentina 13664 ارسال شده در 28 مهر، 2014 یادمه پیشترها سوالا 10تا 10تا بود.. به نظرم خیلی بهتر میشد جواب داد!! اینکه ی نفر یهو 200تا سوال تو ی پست بده هم زمان پاسخگویی بالا میره هم شانس بقیه واسه سوال کردن کم میشه!! ی قانون رو تعداد سوالات باشه بد نیست..شاید یکی مثل من حوصله خوندن همشو نکنه و برای اینکه سوالا تکراری نشه اصلا شرکت نکنه.. 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 مهر، 2014 با سلام به دوستان عزیز مخصوصا طرفداران صندلی داغ باتوجه به درخواست دوستان عزیز و شواهد دیده شده تو سط این جانب با اجازتون درجه صندلی داغ را یکم کم میکنیم اینگونه 1- قانون اول تعداد سوالات بیش از 15 سوال در هر مرحله نباشه 2- قانون دوم تا اتمام سوالات دوستان محترمی که قبلا سوال کردند کسی حق دوباره سوال کردنو ندارد تبصره: تعداد حضور یک کاربر هرچند مورد باشد جمع سوالاتی که در تمامی دفعات حضور کاربر میشه 15 سوال بیشتر نخواهد شد.(یعنی تعداد حضور مثال 3 دفعه -3*5 - 15 سوال این دوقانون رعایت شود انشالله امیدوارم این صندلیها باعث شادی همه از جمله کسی که رو اون میشینه باشد باتشکر بقول آقا جاوید خودم و من الله اجرا جزیلا:icon_gol: 12
setare.blue 23086 ارسال شده در 29 مهر، 2014 شواهد دیده شده از قاطی کردن من :ws28: حسابی قاطی کردم ،دست راست چپمو نمیشناسم دیگه ترک نواندیشان باید کنم ،جنبه نداشتم ببخشید اسپم کردم 8
masi eng 47044 ارسال شده در 2 آبان، 2014 باسلامبچه ها حالا نوبت کیه بیاد برا سوختن اعلام گردد من اعلام کرده بودم منتهی کسی اهمیتی نداد.. حالا هم که حالا حالاها نمیتونم.. چون یه مدت شاید نباشم.. 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 آبان، 2014 باسلامبچه ها حالا نوبت کیه بیاد برا سوختن اعلام گردد با اجازتون من آمادگیم رو اعلام میکنم... من میشینم. ممنون بابت زحمتاتون 5
nasim184 12256 ارسال شده در 4 آبان، 2014 یعنی سی بار اعلام امادگی کردم...خودتون نمیخوایدخداهم نمیخواد.... 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 4 آبان، 2014 یه ذره خلاقیت فکر کن برا تیزهاش راه حل داره ولی نه ولش کن همون 15 تا دوسه سیلابی نباشه سوالا یه سوال در یکبند 5
VINA 31339 ارسال شده در 4 آبان، 2014 یه ذره خلاقیت فکر کن برا تیزهاش راه حل داره ولی نه ولش کن همون 15 تا دوسه سیلابی نباشه سوالا یه سوال در یکبند پس ما الف ب میکنیم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 آبان، 2014 با سلام بر قومی که میخوان جزغاله بشن دوستان عزیزم لطفن بعد از این تاریخ 14/5/93 هنگام درخواست رزرو صندلی داغ برای اینکه در مردشون اجحاف نشه تاریخ درخواست را هم در پایین درخواست قید نمایند باتشکر انجمن حمایت از جزغالین 7
saman 7 8787 ارسال شده در 5 آبان، 2014 با سلام به دوستان عزیز مخصوصا طرفداران صندلی داغ باتوجه به درخواست دوستان عزیز و شواهد دیده شده تو سط این جانب با اجازتون درجه صندلی داغ را یکم کم میکنیم اینگونه 1- قانون اول تعداد سوالات بیش از 15 سوال در هر مرحله نباشه 2- قانون دوم تا اتمام سوالات دوستان محترمی که قبلا سوال کردند کسی حق دوباره سوال کردنو ندارد تبصره: تعداد حضور یک کاربر هرچند مورد باشد جمع سوالاتی که در تمامی دفعات حضور کاربر میشه 15 سوال بیشتر نخواهد شد.(یعنی تعداد حضور مثال 3 دفعه -3*5 - 15 سوال این دوقانون رعایت شود انشالله امیدوارم این صندلیها باعث شادی همه از جمله کسی که رو اون میشینه باشد باتشکر بقول آقا جاوید خودم و من الله اجرا جزیلا:icon_gol: آقا حالا من 35 سوال از نسیم پرسیدم چی میشه قول میدم از دفعه بعد 15 بپرسم 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 آبان، 2014 آقا حالا من 35 سوال از نسیم پرسیدم چی میشه قول میدم از دفعه بعد 15 بپرسم میتونی ویرایش کنی کمش کنی تعدادو پست بعدی هم اسپم نکن :icon_razz: شرکت میکنی:vahidrk: 2
saman 7 8787 ارسال شده در 5 آبان، 2014 مگه دیوانه اینم بیایم اینجا حکم مرگمونو به دست خودمون امضا کنیم والا 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 5 آبان، 2014 سهند نگران نباش ،دیگه مشکلی پیش نمیاد ،چون بچه ها خلاصه جواب میدن 3
tak elham 469 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلام منم دوش دالم شرکت کنم ولی میترسم از سوالا بچه ها برنیام آخه setare blue حسابی سوالا حالگیری بودن دلم بحالش کباب شد طفلی و ترسیدم حالا تاریخ دقیقشو نیدونم شما پیشنهاد بدین 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلام منم دوش دالم شرکت کنم ولی میترسم از سوالا بچه ها برنیام آخه setare blue حسابی سوالا حالگیری بودن دلم بحالش کباب شد طفلی و ترسیدم حالا تاریخ دقیقشو نیدونم شما پیشنهاد بدین ممنون دوست من که اومدین قوانین رو یبار بخون یکم از داغ بودنش کاستیم نترس دوهفته بعد خوبه ولی باید هرروز سربزنبن و جواب بچه ها رو بدین وگرنه غیر مغضوب الیکم موافق کنین میزارم برنامه دوهفته دیگه بعد jijo نوبت شماست موفق باشین تا میتونین دوهفته رو آب یخ بوخورین که آماده باشین دوست من 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلام منم دوش دالم شرکت کنم ولی میترسم از سوالا بچه ها برنیام آخه setare blue حسابی سوالا حالگیری بودن دلم بحالش کباب شد طفلی و ترسیدم حالا تاریخ دقیقشو نیدونم شما پیشنهاد بدین آخه تعداد دوستانی که دعوت کرده بودم هم زیاد بودن،نگران نباشین... اگر خلاصه بنویسین مشکلی پیش نمیاد 3
tak elham 469 ارسال شده در 11 آبان، 2014 آخه تعداد دوستانی که دعوت کرده بودم هم زیاد بودن،نگران نباشین... اگر خلاصه بنویسین مشکلی پیش نمیاد باشه حالا ک روحیه دادین ملسی آجی:hapydancsmil: 3
tak elham 469 ارسال شده در 11 آبان، 2014 ممنون دوست من که اومدین قوانین رو یبار بخون یکم از داغ بودنش کاستیم نترسدوهفته بعد خوبه ولی باید هرروز سربزنبن و جواب بچه ها رو بدین وگرنه غیر مغضوب الیکم موافق کنین میزارم برنامه دوهفته دیگه بعد jijo نوبت شماست موفق باشین تا میتونین دوهفته رو آب یخ بوخورین که آماده باشین دوست من قوانینو وقتی اعلام آمادگی کردم خونده بودم باشه مواققم الهی ب امید تو :girl_angel: چشم حاضر:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده