masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اشکال نداره حذف کنه من که ناراحت نمیشمعمرا نتونم جواب بدم میگم سوال بعد لطفا به جان خودم تا صندلی داغ شروع شه من فسیل شدم فسيل رو خوب اومدي اي جانم.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ فسيل رو خوب اومدي اي جانم.. :ws3:من همیشه حرفام حرف ندارن جمله رو داشتی کلا ادبیاتم دشمنامو کشته 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ درود این صندلیتون جا داره ما هم بشینیم روش ؟ قول میدم یه 400 کیلو ولت بهش وصل کنم اگه دروغ گفتم دود شم برم هوا 3 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خب بچه ها دعوا نکنید بگید ببینم کی اولین نفر اعلام امادگی برای جزغاله شدن کرده تا ببریمش تو جهنم؟!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خب بچه ها دعوا نکنید بگید ببینم کی اولین نفر اعلام امادگی برای جزغاله شدن کرده تا ببریمش تو جهنم؟!! مننننننننننننننننننننننننننن 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ مننننننننننننننننننننننننننن باشه میزنه پری خانوم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ باشه میزنه پری خانوم تا اقای مدیر تشریف دارن ما چیکاره باشیم. اقا سهند ما رو شرمنده نفرمایید:girl_yes2: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ کی کیو میزنه اگه قسمتت شد ودر این صندلی بینهایت داغ نشستی همه میان میزنن و حتی نمیتونی جا خالی هم بدی! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اگه قسمتت شد ودر این صندلی بینهایت داغ نشستی همه میان میزنن و حتی نمیتونی جا خالی هم بدی! اگه منم همه تونو میزنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اگه منم همه تونو میزنم البته درگیری فیزیکی نیست ... ما با استراتژی داغون کردن ذهن میریم جلو. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ البته درگیری فیزیکی نیست ...ما با استراتژی داغون کردن ذهن میریم جلو. بلتم بلتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ بلتم بلتم از سوال های بچه ها نمیترسی؟!! هرچند که قبلنا صندلی داغا واقعا داغ بود.... الان صندلی قبلی من بودم ولی به هیچ وجه جزغاله نشدم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ از سوال های بچه ها نمیترسی؟!!هرچند که قبلنا صندلی داغا واقعا داغ بود.... الان صندلی قبلی من بودم ولی به هیچ وجه جزغاله نشدم نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ البته فقط درمسائل اعتقادی بدجور داغ میکنی!یادم باشه سوالای اعتقادی بپرسم تا دیگه خودت صندلی رو بسوزونی ونیازی به انرژی سوزی وزحمت بچه ها نباشه ولی چون خیلی ادعای جرئت کردی خودم اگه وقت داشتم که بیام چنان سوالاتی بپرسم که بوی سوختنی بلند بشه!!! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ البته اگه قول بدی اون ساعته رو بهم بدی یکم درجه ی صندلی داغ رو کم میکنم تا بچه ها نتونن زیاد بسوزوننت مدیونی فکرکنی رشوه است ها فقط برای شیرینی بچه هاست 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ البته فقط درمسائل اعتقادی بدجور داغ میکنی!یادم باشه سوالای اعتقادی بپرسم تا دیگه خودت صندلی رو بسوزونی ونیازی به انرژی سوزی وزحمت بچه ها نباشهولی چون خیلی ادعای جرئت کردی خودم اگه وقت داشتم که بیام چنان سوالاتی بپرسم که بوی سوختنی بلند بشه!!! بی صبرانه منتظرم فقط تو این بحث اعتقادی مواظب باش ممکنه سر همین چیزا کلا بری تو لیست سیاه من 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ البته اگه قول بدی اون ساعته رو بهم بدی یکم درجه ی صندلی داغ رو کم میکنم تا بچه ها نتونن زیاد بسوزوننتمدیونی فکرکنی رشوه است ها فقط برای شیرینی بچه هاست ساعته رو قبلا تقدیم یه بنده خدایی کردم ....... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ يه نفر بشينه اذيتش كنيم بخنديم.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام منم میتونم شرکت کنم؟ گرچه میدونم هیشکی منو نمیشناسه و احتمالا صندلی یخ خواهد بود ولی خب حوصله ام سر رفته دلم چالش میخواد 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .