Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر همه دوستان کسی هست بدونه شرایط خدمت الان چجوریاس یعنی اگه قبل عید بفرستی چطور میشه بعد عید چطور کدومش بهتره 12 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ بعد عید میشه 24 ماه الان بفرستی شاید بشی 21 ماه ولی اینم باز فک نمیکنم 21 ماه بشی دادا 24 ماهی:ws3: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ كوروش جان هنوز نرفتي سربازي؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منکه اطلاعی ندارم ولی تا اونجایی که شندیم از بقیه همون 24 ماهه... خوش بحال ما خانوما که سربازی نمیریم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر همه دوستان کسی هست بدونه شرایط خدمت الان چجوریاس یعنی اگه قبل عید بفرستی چطور میشه بعد عید چطور کدومش بهتره اگه کارشناسی باشی اعزام توی روز اول ماه زوج هست که قاعدتا اسفند بوده از این به بعد 24 ماهه شدی رفته:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ دقيقا نميدونم ولي شنيدم ميگن سال 93 خدمت سربازي 24 ماه ميشه ولي اعزامي هاي 92 به روال قبليشه . 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ كوروش جان هنوز نرفتي سربازي؟؟؟ نه داداش 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ اگه کارشناسی باشی اعزام توی روز اول ماه زوج هست که قاعدتا اسفند بودهاز این به بعد 24 ماهه شدی رفته:icon_pf (34): پس بدبخت شدم رفت باید برم پلیس + 10 آمار بگیرم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ آشخور شدي رفتداش كوروش ،بالاخره اين شتره در خونه تو هم خوابيد 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ پس بدبخت شدم رفت باید برم پلیس + 10 آمار بگیرم حتما دنبالش برو اگه میخوای اینطرف سال بری 4 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ دادا برو حال میده برات 28 ماه هم کمه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ پس بدبخت شدم رفت باید برم پلیس + 10 آمار بگیرم داش كوروش از اين حرفا نزن الهي دشمنات بدبخت بشن همش 20 ماهه چيزي نيست مثل باد ميگذره غمت نباشه فقط زودتر اقدام كن چون اگه اين خبر صحت داشته باشه ميشه 24 ماه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ داش كوروش از اين حرفا نزن الهي دشمنات بدبخت بشن همش 20 ماهه چيزي نيست مثل باد ميگذره غمت نباشه فقط زودتر اقدام كن چون اگه اين خبر صحت داشته باشه ميشه 24 ماه فدات داداش خیلی گلی میگما مراحلش انقد طول نمیکشه که تا قبل عید میشه زود فرستاد؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دادا برو حال میده برات 28 ماه هم کمه خب حالا که حال میده بیا 12ماهشو تو برو 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ من که مدرک دارم کادری میشم موهامم صفر نمیزنم بله میدونستم، شوخی بود ولی حتما اقدام کنید که اونور سال براتون دردسر نشه... موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ بله میدونستم، شوخی بود ولی حتما اقدام کنید که اونور سال براتون دردسر نشه... موفق باشید... دیگه تکرار نشه :vahidrk: مرسی چشم حتما میرم فردا 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دیگه تکرار نشه :vahidrk: مرسی چشم حتما میرم فردا چشمتون بی بلا ایشالله فردا شب منتظر خبرای خوبتون هستیم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ فدات داداش خیلی گلیمیگما مراحلش انقد طول نمیکشه که تا قبل عید میشه زود فرستاد؟ راستش چي بگم دير اقدام كردي آخه تا سال جديد چيزي نموند ولي فردا برو اقدام كن بلكه بشه . 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ ما که 2-3 سالی میشه تموم کردیم ولی توصیه میکنم در اولین فرصت پست کن مطمئن باش بدتر نشه بهتر نمیشه تازه اگر قرار باشه کم بشه مشمول همه کسایی میشه که در حال خدمت ان چنین چیزی امکان نداره که شما مثلا بشی 21 ماه خدمت و 3 ماه دیگه داشته باشی و اعزامی های بعد از شما 20 ماه خدمت باشن و یک ماه بعدش خدمتشون تموم بشه تازه پیشنهاد میکنم پس از پست کردن و حدود 1-2 ماه بعدش که تاریخ اعزامت مشخص شد در روز ارتباط با مردم که اونموقع دوشنبه ها بود بری و تا جای ممکن بیاندازی جلو چون اول و آخر گزدنته باید بری پس هر چی زودتر بری و زودتر تموم کنی زودتر از بلاتکلیفی درمیآی الان با این وضعیت که فارغ التحصیل شدی و پایان خدمت نداری حتی خودت هم دل قرصی از وضعیتت برای کار کردن و مشغول شدن تو جایی رو نداری دیگه چه برسه به کسی انتظار داری قبول کنه تا پیششون مشغول بشی خودم اونموقع 4 ماه انداختم جلو 4 لینک به دیدگاه
Ali_LBoy 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ چند ماه پیش کسری های خدمت منو حساب کردیم شد 42 ماه یعنی باید یه سربازو بفرستن بیاد خونه ما 18 ماه خدمت کنه تا بدهی های خدمتشون پاس بشه :دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده