setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریکــــــــ میگم به مدیران و کاربران فعال تالار کشاورزی و منابع طبیعی... از تلاش این دوستان به وضوح معلوم بود این دو تالار میتونن جدا ازهم باشن ... موفق باشین ...:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ خستگی از شما دور..و لحظه لحظه های حضورتون مفید فایده باشه برای کاربرهای تخصصی تالار هاتون... آرامش پیشکش لحظه هاتون 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم تبریک میگم امیدوارم به بهترین ها برسن 5 لینک به دیدگاه
major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ پذیرفتن مسئولیت و خدمت به کاربران! را که کاری بسیار سخت می باشد به تمام کارگزاران جدید نو اندیشان تهنیت ! گفته و از خداوند متعال آرزوی توفیق روزافزون برای این بزرگواران را داریم . همچنین انتصاب بجا و شایسته این سه عزیز را به مدیریت 3 تالار فوق الذکر تهنیت عرض نموده برای خودم آرزوی پارتی بازی از طرف این عزیزان را خواستارم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ مهدی جان عزیر دل، ار این که این تاپیکو برپا کردی بسیار ممنونم و از همه دوستان که اظهار لطف نمدند نهایت سپاسگذاری رو دارم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون اقا مهديخيلي لطف كردي.. منم به قاسم تبريك ويزه ميگم(واي ب حالش اگه بخواد حالا ك صابخونه شده مارو تحويل نگيره) و ي خسته نباشيد و تشكر ويژه از سلامت ميكنم،ك تو اين مدتي ك برگشته به انجمن حسابي تالار رو پرانرژي كرده. اميدوارم حداقل با دغدغه هايي ك دارم از پسش بر بيام و شرمنده دوستان نشم:icon_pf (34): و انشالله با همكاري دوستان تالار فعالي خواهيم داشت الهه آخرش دیدی جدا شدیمنه بابا من تحویل میگیرم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28:الایو جون تبریک میگم بالاخره قاسم کار خودش رو کرد فکر کردم خلا سلاح شده والا این محمدعارف سوپرایز کرد مارویهو گفت تالارو جدا میکنم حنانه باهات کار دارم حسابیحالا که جدا شدیم با این که مدیر ادبیاتی باس بیای منابع طبیعی 6 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم به هر 3 عزیز با ارزوی موفقیت 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ مهدی جان عزیر دل، ار این که این تاپیکو برپا کردی بسیار ممنونم و از همه دوستان که اظهار لطف نمدند نهایت سپاسگذاری رو دارم قربانت قاسم جان امیدوارم مثل تالار کشاورزی تو تالار منابع طبیعی موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ والا این محمدعارف سوپرایز کرد مارویهو گفت تالارو جدا میکنمحنانه باهات کار دارم حسابیحالا که جدا شدیم با این که مدیر ادبیاتی باس بیای منابع طبیعی من؟ مطمئنی با یه حنانه دیگه نیستی؟ منو چه به منابع طبیعی 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون از آقا مهدی بخاطر دعوتش. من هم به نوبه خودم به دوستای عزیزم تبریک میگم. انشالله که در دنیای واقعی هم پست های مدیریتی بگیرن آقا چرا شما محیط زیست و رو منفک از منابع طبیعی میدونین؟ دیگه نشنوماااااااااااااااا بنده صمیمانه از مدیران محترم و دوستان حاضر در تالارهای کشاورزی و منابع طبیعی دعوت میکنم تا همونطور که همگی در یک دانشگاه و در کنار هم درس میخونیم اینجا هم باهم همکاری لازم رو داشته باشیم. موفق و پایدار باشید 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ hit[/MENTION]a;1376701]ممنون از آقا مهدی بخاطر دعوتش. من هم به نوبه خودم به دوستای عزیزم تبریک میگم. انشالله که در دنیای واقعی هم پست های مدیریتی بگیرن آقا چرا شما محیط زیست و رو منفک از منابع طبیعی میدونین؟ دیگه نشنوماااااااااااااااا بنده صمیمانه از مدیران محترم و دوستان حاضر در تالارهای کشاورزی و منابع طبیعی دعوت میکنم تا همونطور که همگی در یک دانشگاه و در کنار هم درس میخونیم اینجا هم باهم همکاری لازم رو داشته باشیم. موفق و پایدار باشید دقیقا...کشاورزی-منابع طبیعی-محیط زیست-فضای سبز همه در یک مسیر داریم پیش میریم ولی چ کنیم ک این چشم و هم چشمی باعث جدا شدن تالارامون میشه مث سابق در کنار هم فعالیت میکنیم و به همکاریمون ادامه میدیم 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ hit[/url]a;1376701]ممنون از آقا مهدی بخاطر دعوتش. من هم به نوبه خودم به دوستای عزیزم تبریک میگم. انشالله که در دنیای واقعی هم پست های مدیریتی بگیرن آقا چرا شما محیط زیست و رو منفک از منابع طبیعی میدونین؟ دیگه نشنوماااااااااااااااا بنده صمیمانه از مدیران محترم و دوستان حاضر در تالارهای کشاورزی و منابع طبیعی دعوت میکنم تا همونطور که همگی در یک دانشگاه و در کنار هم درس میخونیم اینجا هم باهم همکاری لازم رو داشته باشیم. موفق و پایدار باشید خواهش میکنم من واقعا از شما عذر میخوام آناهیتا عزیز زمانی این تاپیکو ایجاد کردم نمیدونستم مدیر تالار محیط زیست هم عوض شده و گرنه اسم شما هم جز دوستان می گذاشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 .. اینقدر یهویی همه چیز تغییر کرد انگار تو یه فروم دیگه اومدم .. شرمنده همینطوره هم بچه های کشاورزی هم بچه های منابع طبیعی یکی هستیم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ خواهش میکنم.این چه حرفیه. انشالله که این تغییرات سازنده باشه به امید موفقیت 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ ممنونم آقا مهدی. خجالتمون دادی:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ hit[/MENTION]a;1376743]ممنونم آقا مهدی. خجالتمون دادی:girl_blush2: اختیار داری ... بزرگواری کوتاهی منو ببخشید 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28:الایو جون تبریک میگم بالاخره قاسم کار خودش رو کرد فکر کردم خلا سلاح شده منم تبریک میگم به همه دوستان:hapydancsmil: حنانه وضعیت چطوره!!!شرایط اسپم سختر شد فک کنم:icon_pf (34):دارن مارو در تنگنا قرار میدندووووم بیار 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم به همه دوستان:hapydancsmil: حنانه وضعیت چطوره!!!شرایط اسپم سختر شد فک کنم:icon_pf (34):دارن مارو در تنگنا قرار میدندووووم بیار من کارم رو خوب بلدم نسیم جون هیشکین میتونه به کار ما دخالت کنه و گیر بده 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ من کارم رو خوب بلدم نسیم جونهیشکین میتونه به کار ما دخالت کنه و گیر بده از حالا واسه تالار جدید نقشه کشیدید 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ من کارم رو خوب بلدم نسیم جونهیشکین میتونه به کار ما دخالت کنه و گیر بده 100000 درصد همینطوره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده