Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر دوستان نواندیش:wavesmile: در پی جدایی تالار کشاورزی و منابع طبیعی ... دو تا از خوبان انجمن نواندیشان مدیریت این دو تالار برعهده گرفتن ! دوست عزیزی که از قدیمی های این انجمن هست و فعالیت های با ارزشی در تالار کشاورزی انجام داده و از اول هم ایشون مدیریت را برعهده داشتن و با تغییر عنوان به سِمت مدیر تالار کشاورزی در کنار ماست . این عزیز اومده تا با همکاری دیگر دوستان کشاورزی بازم تالار کشاورزی مثل سابق رونق بده و مثل همیشه بهترین باشه. :w70:این دوست عزیز کسی نیست جز ::w70: elahe.elahe2 بله درسته الهه خانم عزیز با یک تبریک عالی و حساب شده از این دوست عزیز پذیرایی کنید آرزوی موفق و پیروزی برای الهه خانم و پیشرفت تالار با حضور الهه خانم و با حضور دیگر دوستان عزیز دارم 40 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ حالا می رسیم به دومین مدیر عزیز با توجه به اینکه تالار کشاورزی و منابع طبیعی از هم جدا هستن اما مکمل یکدیگرند هستند این باعث نمیشه ما عزیزان منابع طبیعی فراموش کنیم! دوست خوبی که میخوام در موردش بگم از اول برای مدیریت اومده بود! میگید نه ! الان بهتون میگم . ایشون قبل از اینکه مدیر تالار منابع طبیعی باشه مدیر و مسئول تالار کشاورزی بود زحمت زیادی هم برای تالار کشاورزی انجام داده و به این دوست عزیز تبریک ویژه میگیم و خسته نباشید میگم این شما و این : Ghasem Zare درسته آقا قاسم همیشه مدیر :w14:آقا قاسم هم با تبریک عالیتون پذیرایی کنید:w14: ............................................................................................... با خبر شدیم یکی دیگر از دوستان گَل منابع طبیعی هم عنوان مدیریت گرفتن و از دوستان تالار محیط زیست هستند . اما چه فرقی داره تاپیک تبریکشون در تالار کشاورزی باشه چون ماهم با هم در واقع یکی هستیم . این دوست هم از خوبای انجمن هست و لیاقت مدیریت داشتند : :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vAn@hita:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آناهیتا خانم عزیز آناهیتا خانم امیدوارم همیشه در مسیر زندگی موفق و پایدار باشی 30 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ خب خب تا یادم نرفته از یک عزیز دیگه نام ببرم که با فعالیت چند ماه و بی دریغ ایشون شاهد پیشرفت خیلی خوب تو بخش های از کشاورزی که کمتر بهش توجه شده بود و البته متخصص این بخش ها هم وجود نداشت یک تشکر ویژه کنیم این دوستمون با فعالیت مداوم و مکرر خود و پاسخگو بودن و همچنین دارای معلومات و دانش بالا یک وزنه از نظر علمی در کنار آقا قاسم و الهه خانم عزیز در تالار کشاورزی محسوب می شوند ! ارزش اینو داره که از این دوست عزیز تقدیر کنیم فک کنم دیگه همه شناختید بله : *salamat* درسته معصومه خانم امیدوارم شما هم به سمت بالاتری در انجمن برسید و آرزوی موفقیت و پایداری برای شما دارم و از فعالیت های شما به عنوان عضو کوچک تالار تقدیر و تشکر می کنم:flowerysmile: معصومه خانم هم با تشکرقشنگتون همراهی کنید 31 نقل قول لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون اقا مهدي خيلي لطف كردي.. منم به قاسم تبريك ويزه ميگم(واي ب حالش اگه بخواد حالا ك صابخونه شده مارو تحويل نگيره) و ي خسته نباشيد و تشكر ويژه از سلامت ميكنم،ك تو اين مدتي ك برگشته به انجمن حسابي تالار رو پرانرژي كرده. اميدوارم حداقل با دغدغه هايي ك دارم از پسش بر بيام و شرمنده دوستان نشم:icon_pf (34): و انشالله با همكاري دوستان تالار فعالي خواهيم داشت 20 نقل قول لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ من هم به این سه دوست تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشن 22 نقل قول لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم یه همگی تبریک میگم، امیدوارم که همیشه شاد و پرانرژی باشین دوستای خوبم :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 18 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به روی ماه همه دوستان:hapydancsmil: به به اقا مهدی عزیز. خوشحالمون کردید که هستید و بابودنتون تالار رو مثل همیشه منور کردید. خیلی خوشحالم باور کنید... منم تبریک میگم. به الهه جون. و واقعا لایق مدیریت بودنوو و ایشالله از این به بعد دست در دست همدیگه بتونیم تالار رو یه رونق حسابی بدیم. که من خودم تا به الان .. خیلی راضیم از تالارمون و دمش واقعا ویژه گرم.. و تبریک به اقای زارع برای مدیریت جدیدشون. ایشون هم مبارکشون باشه. اقای زارع تنهات نمیزارم. تالارتونو رونق میدم. حسابی البته اگه لایق بدونید... ایشالله .. مدیریت اقا مهدی در اینده. و تبریک به انایتا عزیز همیشه موفق و پیروز باشید از همه دوستانی که در تالارکشاورزی به سهم خودشون فعالیت کردن و در مسابقات کشاورزی شرکت کردن و علایق خودشونو نشون دادن به تالار کشاورزی .. تالار منتخب ما... سپاسگزاریم. و امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر دوستان همچنان باشیم.:icon_gol: من مخلص همه شما و کوچیک شما هستم.... اینم تقدیم به تمام دوستانی که .. افتخار میدن و در تالارکشاورزی فعالیت میکنن. موفق و پیروز باشید...:hapydancsmil: 20 نقل قول لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28: الایو جون تبریک میگم بالاخره قاسم کار خودش رو کرد فکر کردم خلا سلاح شده 16 نقل قول لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم به این 3 دوست عزیز تبریک میگم امیدوارم درتمامی مراحل زندگی موفق باشند ممنون ازدعوتتون آقا مهدی 16 نقل قول لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ به هر دو دوست عزیز تبریک میگم.ایشالا موفق باشین.به قبلیها هم خدا قوت میگم. ایشالا هر چه زودتر یکی هم پیدا بشه و مدیریت انجمن رو از محمد بگیره...بلکه همه ما راحت شیم. 12 نقل قول لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک به عزیزان موفق باشید 11 نقل قول لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم به هر سه تا دوستم تبریک میگم موفق باشین همگی 11 نقل قول لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک عرض میشه ، امیدوارم همیشه موفق باشید../:icon_gol: 11 نقل قول لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ به هر سه عزیر تبریک میگم. ایشالا موفق باشند 10 نقل قول لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم به همه دوستان ...:icon_gol: انشالله همیشه و همه جا موفق باشن... از سلامت ( معصومه ) گل هم خیلی خیلی ممنونم به خاطر تلاش های زیادی که انجام میدن... تقدیم به این سه دوست عزیز 9 نقل قول لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم به همشون تبریک میگم 8 نقل قول لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ منم بهشون تبریک میگم. 8 نقل قول لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک ... با آرزوی موفقیت. 8 نقل قول لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ به 3دوست عزیز تبریک میگم ایشالله چرخ مدیریت و کاربر فعالی براتون بچرخه 7 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .