Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 سلام متأسفانه یکی از قدیمی ترین اعضای انجمن که از روزهای اول با هر عنوانی تو پیشرفت بهتر و بیشتر تالار مهندسی مکانیک و انجمن تلاش میکرد، یعنی Maryam Zare عزیز مدیر تالار مهندسی مکانیک، بازنشسته شدن. یکی از پیگیرترین و با پشتکارترین اعضای انجمن که خیلی دلسوزانه براش زحمت کشیده. واقعاً مرسی واسه همه تلاشات و خسته نباشی و امیدوارم همیشه تو هر کاری موفق باشی ایشالا که بتونیم زودتر باز هم تو انجمن حضور خوبت رو ببینیم. 14
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 مریم نازنین ام خسته نباشی برات آرزوی بهترین ها رو دارم
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 چرا اینقدر بی خبر تصمیم گرفتی ! در هر حال خسته نباشی مریمی همیشه تلاش دلسوزانه ای داشتی انشالله در زندگیت هم همینطور مصمم و با پشتکار اهدافت رو دنبال کنی و همیشه موفق باشی و امیدوارم همچنان حضور داشته باشی و نتایج زحمات گذشته ات رو دنبال کنی
memmar 6829 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 موفق باشید در تمام مراحل زندگی وپرانرژی پ.ن:آقا خبریه ؟؟؟همه بازنشست شدن که:/ اگه خبریه پ.خ کنید
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 اول یه گله دارم بگم از Mohammad.A چرا اینقدر دیر این تاپیکو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: بهتر بود قبلا از اینکه ایشون برن این تاپیکو میزدین به هر حال امیدوارم مسیر پیشرفت رو ادامه بدن و بهترین آرزو ها رو براشون دارم و البته اینجا رو هم فراموش نکنن:167:
ask_bl 1150 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 سلام منم به عنوان یکی از کوچیکنرین اعضای تالار مکانیک ازتون تشکر میکنم موفق باشین
MohammadAli.E 1601 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 سلام منم خسته نباشید میگم و امیدوارم یک مهندس کامل بشید.
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 به جرات میتونم بگم مریم یکی از بهترین اعضای اینجا بوده و واقعا پشتکار و حرکتهای فوق العاده ایشون رو برای این انجمن نمیشه نادیده گرفت .مطمئنم با انگیزه و انرژی که همیشه برای اهدافشون داشتن هرجا که باشن موفق میشن براشون آرزوی پیروزی و موفقیت در تمام کارهاشون دارم و امیدوارم ما رو هیچوقت فراموش نکنن
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 اصلا دوست نداشتم که به این زودی بازنشست شدنت رو ببینم. امیدوارم هر جا هستی شاد و پر انرژی بمونی.
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 بسیار بسیار بسیار خسته نباشید میگم به مریم خانم. من خیلی وقت هست که ایشون رو میشناسم. بسیار با کمالات و باشخصیت هستند و همچنین پشتکار عالی دارند. مدیری دلسوز برای تالار همیشه در حاشیه مکانیک بودند. در دنیای واقعی برای ایشون آروزی موفقیت دارم. هرجا هستی شاد و پیروز باشی خانم مهندس مهربان
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 مریم عزیزم در دنیای واقعیت برات بهترین ها رو ارزو دارم بابت همه زحماتت برای انجمن ممنونم
ارسال های توصیه شده