mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام تولد شما مبارک...انشاالله عمری طولانی مفید و با برکت برای خود و همه مخلوقات داشته باشید. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تولدت مبارک زهراجونم ایشاا...100 ساله شی من شما روخیلی دوست دارم تبریک میگم خدایا شکرت زهرا روخلق کردی :icon_gol::icon_gol: آجی فرناز مهربونم یه دنیا ممنون منم خیلی بیشترترررررررر :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تولد تولد تولدت مبارکمبارک مبارک تولدت مبارک شاعر میگه گاو و الاغ لک لک کبریت و گاز فندک زهرا خانوم وکیل تولدت مبارک ممنون داداش علی گلممممممم:hapydancsmil: :ws28: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ به به تولدت گندم ( زهرا ) خانم گل زهرا جان اینم کادوی من برای شما کیک مخصوص شماست به به دستت درد نکنهههههههه:shad::love070: آخ جون واسه من دوتا آپشن جدید به پیام همیشگی ت اضافه کردی:dancegirl2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهدی زودباش کادو رو باز کن ببینم...تا نگی توش چیه نمیذارم تاپیکو ببندن گفته باشم شرمنده کردی...خیلی ممنونم:w72::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ به به دستت درد نکنهههههههه:shad::love070: آخ جون واسه من دوتا آپشن جدید به پیام همیشگی ت اضافه کردی:dancegirl2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهدی زودباش کادو رو باز کن ببینم...تا نگی توش چیه نمیذارم تاپیکو ببندن گفته باشم شرمنده کردی...خیلی ممنونم:w72::4uboxsmiley: خواهش میکنم :flowerysmile: آره واسه تو دیگه فول آپشن شد خودت باید باز کنی ببینی توش چیه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ خواهش میکنم :flowerysmile: آره واسه تو دیگه فول آپشن شد خودت باید باز کنی ببینی توش چیه تو خریدیش خودتم باز کن دیگه باز شود دیده شود بلکه نه حتما پسندیده شود:hapydancsmil::gnugghender: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی ممنونم پروانه جان لطف کردی همچنین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تــــــــــــــــو لــــــــــــــــــــدت مبــــــــــــــــــارک. امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی. عزیزمی فرنوشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همچنین خانومی:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تو خریدیش خودتم باز کن دیگه باز شود دیده شود بلکه نه حتما پسندیده شود:hapydancsmil::gnugghender: اگه کادو توسط من باز بشه ..... جذابیتشو از دست میده لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ اگه کادو توسط من باز بشه ..... جذابیتشو از دست میده خیلی طول دادی تا بگی چیه منم خودم با اجازه همه باز کردم کادومو بچه ها اینجارو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک . . . تولد تولد تولد تولدت مبارک اینم کیک تولد هرکس از هر کیکی که دوست داره میتونه بخوره... ولی گندم جونم ، من هنوز کیک بستنی خودمو میخواماااااااااااااااااااااااااااااا... چه لطیف است حس آغازی دوباره، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس... و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز... روز میلاد تو روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولدت مبارک :icon_gol:برات بهترین چیزهایی که خدا آفریده آرزو میکنم:icon_gol: آتنای مهربونم دل من عاطفه را میفهمد...به خودم میبالم با کسی سبزتر از عشق رفاقت دارم مممممننننننننوووووووووووووننننننننننن بابت همه چیییییییییی فرشته زیبایی خیالتم بابت کیک بستنی راااحت رااحت....پیش من محفوظه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام تولد شما مبارک...انشاالله عمری طولانی مفید و با برکت برای خود و همه مخلوقات داشته باشید. سلام ممنونم..خیلی لطف کردین ایشاله که همینطور باشه لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ برات بهترین آرزوها رو دارم دختر مهربون لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ به به تولد هم امضاييم مباركه انشالله ركورد طول عمرت روخودم شخصا تو گينس ثبت كنم البته اگه سنت از من كمتر باشه دوم ميشي لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ برات بهترین آرزوها رو دارم دختر مهربون ممنونم مریمی مهربون حالا تو کادو چی هست؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ به به تولد هم امضاييممباركه انشالله ركورد طول عمرت روخودم شخصا تو گينس ثبت كنم البته اگه سنت از من كمتر باشه دوم ميشي ممنون آقا جوزف پاینده باشی:love070: آره دیگه شما بزرگتری ولی چون باید ثبت کنی من دوم میشم..اکشال نداره همونم خوبه:ws28: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ اخییی....گندم جوون تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککک شاد شاد شاد باشیییییییییی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ اخییی....گندم جوون تولدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککشاد شاد شاد باشیییییییییی ممنووووووونم عسسسسیییسسسممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدتون مبارك :w70: یه دنیا ممنون دوست گلم:w72::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ بابا ..پری ...تولدت مبارک... پری ایشاا... 2000 سال دیگه عمر کنی... می دونی که پریا زیاد عمر می کنن. حالا چی کادو بدم؟؟؟ پری جون هر چی که بخوایی و آرزو کنی این تو هست...فقط آرزو کن.. خیلی دوست دارم... تولدت مبارک:w14::w14: یه کوچولو هم بیا تو بخلم :aghosh::aghosh: :4uboxsmiley::4uboxsmiley: :happy::happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده