Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آدم وسوسه میشه خبخیلی سخته...اصلا چرا الان من خودم رو تو موقعیت انداختم ایراد نداره متوجه تفاوت شدی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ایراد نداره متوجه تفاوت شدی حالا رئیس سازمان سنجش همچین هدیه ای به من نداده کهولی کلا ادم رشوه بگیری نیستم...البته حدس میزنم نباشم،چون هنوز تو موقعیت نبودم میگم ها 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ عاشق بودن بهترین چیز توی دنیاست 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ عاشق بودن بهترین چیز توی دنیاست من شنیدم از دوستام که میگن البته دوستاشونم شنیدن که میگن بد دردیه این عاشقی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من شنیدم از دوستام که میگن البته دوستاشونم شنیدن که میگن بد دردیه این عاشقی به نظر من عاشقی درد نیست بلکه بر هر درد بی درمان دواست عشق یه پنجره است... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ به نظر من عاشقی درد نیستبلکه بر هر درد بی درمان دواست عشق یه پنجره است... میخواستم دوز عاشق بودنت رو تست کنم...نه خوشم اومد.... خوبه بالاس آفرین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ میخواستم دوز عاشق بودنت رو تست کنم...نه خوشم اومد.... خوبه بالاس آفرین اسپم نکن پسر!!!:167: خب همه باید اینجوری باشن تا بفهمن زندگی یعنی چی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ اسپم نکن پسر!!!:167: خب همه باید اینجوری باشن تا بفهمن زندگی یعنی چی این شکلکه واسه جمله اولت این یکی دیگه واسه جمله دومت اینم همینجوری 1 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا عکس زیبایی بود واقعا هیچ چیزی تواین دنیا بهتر از محبت کردن به پدر و مادر نیست پدر و مادر سرمایه های زندگی آدمند 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کدوم عکسو میگیم زیبا بومن عکسی نمی بینیم که یکی عکس را به من نشان بده بهترین هدیه دنیا خوردنیجاته بقیش هم کشکه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کدوم عکسو میگیم زیبا بومن عکسی نمی بینیم کهیکی عکس را به من نشان بده بهترین هدیه دنیا خوردنیجاته بقیش هم کشکه ديدن اين عكس خلوص نيت ميخواد...هركسي نميتونه ببينه 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ديدن اين عكس خلوص نيت ميخواد...هركسي نميتونه ببينه فکر کنم بصیرت میخواد که من ندارم :| 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ فکر کنم بصیرت میخواد که من ندارم :| البته عدم بصيرت برميگرده به اينكه خوراكيجات بيشتر دوس داريد ولي نديدن عكس واسه همون خلوص نيته 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ البته عدم بصيرت برميگرده به اينكه خوراكيجات بيشتر دوس داريد ولي نديدن عكس واسه همون خلوص نيته بیشتر دوس ندارم فقط خوراکیجات دوس دارم واسه هدیه بقیش باد هواس مثه اون تبلیغه که میگفت بابایی پول نداشتم بجاش صد تا بوس واست گذاشتم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ بیشتر دوس ندارمفقط خوراکیجات دوس دارم واسه هدیه بقیش باد هواس مثه اون تبلیغه که میگفت بابایی پول نداشتم بجاش صد تا بوس واست گذاشتم خب البته اگه شما درساتون رو خوب بخونيد بابايي بهتون افتخار ميكنه باد هوا منظورت چيپس بود؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ خب البته اگه شما درساتون رو خوب بخونيد بابايي بهتون افتخار ميكنهباد هوا منظورت چيپس بود؟ بابایی در هر صورت به من افتخار میکنه آره اتفاقا الانم از بس چیپس خوردم حالم بده ولی بازم ادامه میدم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان منم اومدم نظرمو بگم ولی خب عکس را ندیدم امضا مشترک عکسو نیشان بده ببینم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان منم اومدم نظرمو بگم ولی خب عکس را ندیدم امضا مشترک عکسو نیشان بده ببینم بفرمیو 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بفرمیو آخخخخخخخخی...نازی تحت تاثیر شدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده