Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 میخند؟این حنانه میاد دخلمو میاره الاناصلا دروغ گفتم من همون مداد رنگی رو دوس دارم از اون 6 تایی های سوسمارنشان نه بابا جراتشو نداره البته بمن شمارو احتمالا کچل کنه مداد رنگی میخوای؟ منم مداد رنگی دوست دارم اما از نوع پلی کرومش 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 چه بچه ماهی!کلاس چندی عمویی؟خودتو اصلاح کن من 5 سالگی از اینا دوس داشتم الان دوس دارم برم اقیانوس اطلس از این مرجان های بلا گرفته عکس بگیرم بعدش برم بینم این عروس دریایی ها واقعا نیش میزنن نامردا بعدش یه نیمچه سفری بریم مریخ ببینیم اونجام دیوونه خونه س مثه اینجا اشتباه کردی شهرسازی خوندی:icon_pf (34): چقدر منظورت رو پیچوندی تو ملافهگفتی نخیرم من همیشه همینا رو دوست داشتم و دوست دارم خو برام بخر:hapydancsmil: 2
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 بالاخره اهدافت مشخص شد؟ خب دوتاش رو شما بگید یکیش رو من راستش دلم واسه بابام تنگ شده بود این عکس رو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نه بابا جراتشو ندارهالبته بمن شمارو احتمالا کچل کنه مداد رنگی میخوای؟ منم مداد رنگی دوست دارم اما از نوع پلی کرومش من جرات دارم همه رو بزنم:hapydancsmil: 2
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نه بابا جراتشو ندارهالبته بمن شمارو احتمالا کچل کنه مداد رنگی میخوای؟ منم مداد رنگی دوست دارم اما از نوع پلی کرومش آره خودم میدونم فوقش یکی از آرزوهاش رو برآورده میکنم ول میکنه ما رو،یه بستنی که این حرفا رو نداره مداد رنگی پلی کروم چیه دیگه خدااااا ؟چرا ما بلد نیستیم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 شام امشب ما http://www.noandishaan.com/upload/images/83cutdktmtkd22847ie.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/qchnujpvbmjndmkcgued.jpg :hapydancsmil: 3
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خب دوتاش رو شما بگید یکیش رو منراستش دلم واسه بابام تنگ شده بود این عکس رو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم واااااااا مگه اعضای خانواده دلتنگی داره پاشو جمع کن خودتو 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 شام امشب ما http://www.noandishaan.com/upload/images/83cutdktmtkd22847ie.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/qchnujpvbmjndmkcgued.jpg :hapydancsmil: نوش جونتون 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 واااااااا مگه اعضای خانواده دلتنگی دارهپاشو جمع کن خودتو نه بقال سر کوچه دلتنگی داره 1
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 اشتباه کردی شهرسازی خوندی:icon_pf (34):چقدر منظورت رو پیچوندی تو ملافهگفتی نخیرم من همیشه همینا رو دوست داشتم و دوست دارم خو برام بخر:hapydancsmil: مراحل رو عرض کردم خدمتت باس اول مدادرنگی و صندلی چوبی بگیرم بعد خاله شادونه و جایزه و بعدوانت و نمکی و 3000 میلیارد و بعدش بستنی واست میگیرم 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 آره خودم میدونم فوقش یکی از آرزوهاش رو برآورده میکنم ول میکنه ما رو،یه بستنی که این حرفا رو ندارهمداد رنگی پلی کروم چیه دیگه خدااااا ؟چرا ما بلد نیستیم آره بابا زود گول میخوره پلی کروم جنس مداداس خیلی خفنه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 مراحل رو عرض کردم خدمتتباس اول مدادرنگی و صندلی چوبی بگیرم بعد خاله شادونه و جایزه و بعدوانت و نمکی و 3000 میلیارد و بعدش بستنی واست میگیرم دیگه اون موقع ملافه سفید واینا باید بیاری سر قبر واینا:hapydancsmil: 3
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 واااااااا مگه اعضای خانواده دلتنگی دارهپاشو جمع کن خودتو خب دلِ دیگه چیکارش کنیم الان خودمو جمع کردم چمپاتمه زدم 4
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 آره بابا زود گول میخورهپلی کروم جنس مداداس خیلی خفنه خب من یه بستنی واسه حنانه میخرم حنانه یه مدادرنگی پلی کروم واسه مینا میخره بعد جفتتون یه بلیط سفر به سمت مرجان های بلا گرفته واسه من میخرید حله حاجی؟ 4
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 دیگه اون موقع ملافه سفید وایناباید بیاری سر قبر واینا:hapydancsmil: واسه چی؟نه تو یه چیزیت میشه!واقعا میخوای تو افق محو بشی جمشید هاشم پور 3
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خب من یه بستنی واسه حنانه میخرم حنانه یه مدادرنگی پلی کروم واسه مینا میخره بعد جفتتون یه بلیط سفر به سمت مرجان های بلا گرفته واسه من میخرید حله حاجی؟ نه من 1دونه نمیخوام بکارم نمیاد مرجان کیه؟ 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 آره بابا زود گول میخورهپلی کروم جنس مداداس خیلی خفنه کی گفته من زود گول میخورم؟ 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 واسه چی؟نه تو یه چیزیت میشه!واقعا میخوای تو افق محو بشی جمشید هاشم پور خب طول میکشه دیگه من نیستم:hapydancsmil: 3
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نه من 1دونه نمیخوام بکارم نمیاد مرجان کیه؟ یه پکیج میگیره دیگه مرجان شخص نیست به خدا شیب بام مرجان های دریایی هستن تو فیلما نشون میده با حرکت آب به صورت موج مکزیکی تکون میخورن...من از اونا میخوام فیلم بگیرم 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 یه پکیج میگیره دیگهمرجان شخص نیست به خدا شیب بام مرجان های دریایی هستن تو فیلما نشون میده با حرکت آب به صورت موج مکزیکی تکون میخورن...من از اونا میخوام فیلم بگیرم خداتورو میشناسه و من:hapydancsmil: 4
ارسالهای توصیه شده