Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ مسلمونا هم همینو میگنتو هیچ آیه ای نیومده که همچین اجازه ای رو به فردی بده این چون واجب بود اول جواب دادم بله میتونست خیلی خوب هم میتونست چون اجازه اش رو داشت ولی این رو هم بگم که فتح مکه اصلا بحث کشتن و موارد مشابه نبود بحث فیصله دادن به یه مناقشه بود که سال ها توی دل دوتا قوم بود که مسلما خون و خون ریزی این مسئله رو خرابش میکرد موضوع هم همینه اسلام میگه اگه مشکلی بدون خون و خون ریزی و با گفتگو حل میشه چرا با خون و خون ریزی؟؟ اسلام منطقش اینه که همه چیز با صلح من اصلا اون جنگ های دوران ابوبکر و عمر و عثمان رو قبول ندارم چیزی که خیلی ها ازش با عنوان فتوحات اسلامی یاد میکنن چرا که اگه حکومت دست اهلش (امام) بود شاید اصلا همچین چیزی رو نداشتیم اما با همین اوصاف هم خیلی قاطعانه بگم که از مسیحیت سال ها جلوتر هستیم توی صلح طلبی فَإِذَا انْسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكينَ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَ خُذُوهُمْ وَ احْصُرُوهُمْ وَ اقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِنْ تابُوا وَ أَقامُوا الصَّلاهَ وَ آتَوُا الزَّكاهَ فَخَلُّوا سَبيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ ( 5 ) این آیه یکی از ایاتی هست که مجوزی برای جنگ و کشتار صادر کرده ، و آیاتی هم در مورد گرفتن کنیز و غلام در جنگ ها وجود داره ، هرکس از ظن خود میتونه دیگری رو به جرم شرک به قتل برسونه و یا در دنیای کنونی کدام وجدان بیداری داشتن کنیز و غلام رو مجاز میدونه ، من معتقدم هیچ دلیلی نداره ما آیات این چنینی رو متعلق به همه اعصار و قرون بدونیم ، شاید این آیات در زمان خودش انسانی و عقلانی بوده اما الا نیست ، تفسیر و تبیین هم جز این نیست که این نقص های آشکار به انحاء مختلف توجیه بشن. در تاریخ اسلام میخونیم که امام علی از مشاورین خلفای راشدین بوده پس نمیشه گفت اگر این نبود و دیگری بود قطعا اتفاق دیگری می افتاد مسلما اسلام نسبت به سایر ادیان مترقی تر هست اما مترقی ترین مشی نیست . 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ فَإِذَا انْسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكينَ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَ خُذُوهُمْ وَ احْصُرُوهُمْ وَ اقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِنْ تابُوا وَ أَقامُوا الصَّلاهَ وَ آتَوُا الزَّكاهَ فَخَلُّوا سَبيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ ( 5 ) این آیه یکی از ایاتی هست که مجوزی برای جنگ و کشتار صادر کرده ، و آیاتی هم در مورد گرفتن کنیز و غلام در جنگ ها وجود داره ، هرکس از ظن خود میتونه دیگری رو به جرم شرک به قتل برسونه و یا در دنیای کنونی کدام وجدان بیداری داشتن کنیز و غلام رو مجاز میدونه ، من معتقدم هیچ دلیلی نداره ما آیات این چنینی رو متعلق به همه اعصار و قرون بدونیم ، شاید این آیات در زمان خودش انسانی و عقلانی بوده اما الا نیست ، تفسیر و تبیین هم جز این نیست که این نقص های آشکار به انحاء مختلف توجیه بشن. در تاریخ اسلام میخونیم که امام علی از مشاورین خلفای راشدین بوده پس نمیشه گفت اگر این نبود و دیگری بود قطعا اتفاق دیگری می افتاد مسلما اسلام نسبت به سایر ادیان مترقی تر هست اما مترقی ترین مشی نیست . شما آخر آیه رو در نظر نمیگیری: پس اگر توبه كردند و نماز بپا داشته و زكات دادن رهاشان سازيد كه خدا آمرزنده رحيم است و همچنین آیه بعدش: و اگر يكى از مشركين از تو پناه خواست پس او را پناه ده تا كلام خدا را بشنود آن گاه او را به مامن خويش برسان و اين به خاطر آنست كه ايشان مردمى نادانند (6). بله این همون اسلام هست همون اسلام رئوف درسته که مشاور بودن امام علی اما یه موضوع ساده نشون میده که مشاور بودن لزوما همراهی کردن با یه مسئله نیست و اونم اینکه همین الان مشاور ها توی تصمیمات مگه چقدر اثر دارن که اون موقع بخوان اثر داشته باشن؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ شما آخر آیه رو در نظر نمیگیری:پس اگر توبه كردند و نماز بپا داشته و زكات دادن رهاشان سازيد كه خدا آمرزنده رحيم است و همچنین آیه بعدش: و اگر يكى از مشركين از تو پناه خواست پس او را پناه ده تا كلام خدا را بشنود آن گاه او را به مامن خويش برسان و اين به خاطر آنست كه ايشان مردمى نادانند (6). بله این همون اسلام هست همون اسلام رئوف درسته که مشاور بودن امام علی اما یه موضوع ساده نشون میده که مشاور بودن لزوما همراهی کردن با یه مسئله نیست و اونم اینکه همین الان مشاور ها توی تصمیمات مگه چقدر اثر دارن که اون موقع بخوان اثر داشته باشن؟؟؟ نقص این آیه به قبل و بعدش برنمیگرده ، نقص این آیه از اونجاست اولا تعریفی از مشرک نداره ، هیچ صراحتی درش دیده نمیشه از نظر بخش اعظمی از دنیای اسلام شیعیان جزو مشرکین هستند و از نظر شیعیان تندرو اهل تسنن مشرک هستند ، اتفاقاتی در کشورهای همسایه و در بلوچستان کشور خودمون میبینیم، و اما نقص بالاتر اینه که در دنیای امروز کدام عقل سلیمی قبول میکنه که کسی بخاطر باور و اعتقادش کشته بشه رجوع کن به مسئله ای به نام ارتداد و احکام مربوطه در مورد مشاوره کمی جستجو کنی به نقش مشورت های امام علی در عملکرد خلفای راشدین پی میبری نکته دیگه اینکه در بین ادیان ابراهیمی اگر قرار باشه دینی برگزیده بشه اون اسلام هست اما تنها در چارچوب چار دیواری هر کس 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ نقص این آیه به قبل و بعدش برنمیگرده ، نقص این آیه از اونجاست اولا تعریفی از مشرک نداره ، هیچ صراحتی درش دیده نمیشه از نظر بخش اعظمی از دنیای اسلام شیعیان جزو مشرکین هستند و از نظر شیعیان تندرو اهل تسنن مشرک هستند ، اتفاقاتی در کشورهای همسایه و در بلوچستان کشور خودمون میبینیم، و اما نقص بالاتر اینه که در دنیای امروز کدام عقل سلیمی قبول میکنه که کسی بخاطر باور و اعتقادش کشته بشه رجوع کن به مسئله ای به نام ارتداد و احکام مربوطه در مورد مشاوره کمی جستجو کنی به نقش مشورت های امام علی در عملکرد خلفای راشدین پی میبری نکته دیگه اینکه در بین ادیان ابراهیمی اگر قرار باشه دینی برگزیده بشه اون اسلام هست اما تنها در چارچوب چار دیواری هر کس مسلما توی قرآن تعریف از مشرک هم هست اما این دلیل نمیشه که حتما توی همین آیه بیاد؟؟؟ اگه اینطور بود می بایست اصلا به صورت آیه آیه نمیبود نه اصل اسلام هیچ کدوم از این دو نیست مسئله اینه که شما فقط خود اسلام رو میبینین چیزی که خیلی از دشمنای خارجی دنبال همونن اسلام رو به جون خودش بندازن با یه سری تفکرات افراطی و احمقانه و اونو از دشمنی خودشون غافل کنن کما اینکه بسیاری از همین تفکرات از هموناس نمونه اش بهاییت که سازنده اش بریتانیاست مسلمون هیچ وقت دعوای ما بین خودشو تو کوچه نمیبره مثل یه خونواده که دوتا برادر با هم دعوا دارن اما وقتی یه اجنبی میاد تو روش وایمیسن مسلمون ها هم باید اینطور باشن و درستش هم همینه خیلی از این کشتار هایی که شما میگین همه بر اساس یه سری تفکرات انحرافی هست که اگه توش دقیق بشین متوجه میشین نمونه ی بارزش که توسط تکفیری ها انجام شد و داره میشه ازدواج با محارم هست که از لحاظ اسلامی حرام اکید هست ولی میبینیم خیلی راحت بینشون هست این کار شرعا که هیچی، بر اساس اخلاق انسانی، عرفی و همچنین پزشکی هم مشکل داره 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ هر کی آدم کشته اعدام شه هر کی تجاوز و اینا کرده اعدام شه کاملا موافقم . حالا اگه کسی خواست ببخشه هم حق اون فرد هست، ولی این که برای همچین جرایمی مجازات های دیگه ای در نظر گرفته بشه بنظرم درست نیست. ولی با اعدام برای شرب خمر و قاچاق مواد موافق نیستم . 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ کاملا موافقم . حالا اگه کسی خواست ببخشه هم حق اون فرد هست، ولی این که برای همچین جرایمی مجازات های دیگه ای در نظر گرفته بشه بنظرم درست نیست. ولی با اعدام برای شرب خمر و قاچاق مواد موافق نیستم . با اعدام قاچاقچی کله گنده ی مواد مخدر موافق نیستی؟؟؟ میدونی با یه کیلو حشیش یا شیشه یا چیزی مشابه چند نفر رو میشه به خاک سیاه نشوند؟؟؟ چندتا خونواده رو میشه از هم پاشید؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ با اعدام قاچاقچی کله گنده ی مواد مخدر موافق نیستی؟؟؟میدونی با یه کیلو حشیش یا شیشه یا چیزی مشابه چند نفر رو میشه به خاک سیاه نشوند؟؟؟ چندتا خونواده رو میشه از هم پاشید؟؟؟ انسان صاحب اراده است ، قاچاقچی که به زور کسی رو مجبور نمیکنه موادمصرف کنه ، میبینیم که با وجود اعدام و زندان و... توزیع کننده های مواد مثل قارچ دارن رشد میکنن ،چون تقاضا هست عرضه هم هست . به نظرم اگه برای معتادین مجازات های سنگین اعمال بشه بیشتر جواب میده تا برای قاچاقچی ها . 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ انسان صاحب اراده است ، قاچاقچی که به زور کسی رو مجبور نمیکنه موادمصرف کنه ، میبینیم که با وجود اعدام و زندان و... توزیع کننده های مواد مثل قارچ دارن رشد میکنن ،چون تقاضا هست عرضه هم هست . به نظرم اگه برای معتادین مجازات های سنگین اعمال بشه بیشتر جواب میده تا برای قاچاقچی ها . خب اینجا حرفتون مشکل پیدا کرد تو جامعه ای که معتاد یه بیمار محسوب میشه، مجازات نمیشه براش در نظر گرفت. بعد از اون گیریم که اعتیاد دارای جرم سنگین باشه نتیجه مواد مخدر ارزون و قابل دسترس باشه و در نتیجه بعضا خیلی از جوونای در پی تازگی میرن سراغش در مرحله سوم اینکه اصلا چرا اعتیاد؟؟؟ مثل این میمونه که شما شلنگ آب رو باز کنی کف خونه و بعد بگی با ابر آبا رو جمع میکنیم اصلا این کار رو باید کرد که اعتیادی نباشه نه اینکه اعتیاد باشه 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ خب اینجا حرفتون مشکل پیدا کردتو جامعه ای که معتاد یه بیمار محسوب میشه، مجازات نمیشه براش در نظر گرفت. بعد از اون گیریم که اعتیاد دارای جرم سنگین باشه نتیجه مواد مخدر ارزون و قابل دسترس باشه و در نتیجه بعضا خیلی از جوونای در پی تازگی میرن سراغش در مرحله سوم اینکه اصلا چرا اعتیاد؟؟؟ مثل این میمونه که شما شلنگ آب رو باز کنی کف خونه و بعد بگی با ابر آبا رو جمع میکنیم اصلا این کار رو باید کرد که اعتیادی نباشه نه اینکه اعتیاد باشه ی مثالی بزنم ، تو یکی از کشورهای اسکاندیناوی ( اسم کشور یادم نیست ) برای کاهش فحشا اومدن طرحی رو اجرا کردن و با روسپی ها کاری ندارن ، بلکه برای مشتری های اونها رو مجازات های سنگین مالی ، اخراج از مشاغل دولتی حتی تعیین کردن . بعد از این اقدام هم امار فحشا خیلی اومده پایین چون همون طور که گفتم تا تقاضا نباشه عرضه ای هم نخواهد بود . اگر در کشور فرهنگ سازی بشه ، اگه برای تفریح سالم جوانان برنامه ریزی بشه و اقداماتی از این قبیل و هم اینکه مصرف مواد مجازات ( بخصوص جریمه مالی ) داشته باشه خیلی از جوونا نمیرن سراغ مواد تا بعد وابستگی جسمی و روانی پیدا کنن و هر دفعه دوز مصرفشونو ببرن بالا ( همون حرف شما ، پیشگیری ) و عده ای هم از اب گل آلود درامد کسب کنن ، این اصطلاح معتاد مجرم نیست هم به نظرم غلطه ، معتادی که بعد از ترک دوباره و دوباره شروع میکنه بیمار نیست ، مگه نه این که هر بیماری میخواد خوب بشه . و اینکه نگفتم قاچاقچی ها مجازات نشن ؛ چرا ولی اعدام به نظر من کمی افراطیه . چون تنها قاچاقچی مقصر نیست . با این اوضاع بد اقتصادی خیلی ها قید زندگیشونو میزنن تا از هر راهی درآمد به دست بیارن. اگه اعدام راه حل بود تعداد معتادا باید کم میشد که میبینیم زیاد هم شده . 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ کاملا موافقم . حالا اگه کسی خواست ببخشه هم حق اون فرد هست، ولی این که برای همچین جرایمی مجازات های دیگه ای در نظر گرفته بشه بنظرم درست نیست. ولی با اعدام برای شرب خمر و قاچاق مواد موافق نیستم . منم با اعدام قاچاقچی موافق نیستم.... با جرف پایینتونم کاملا موافقم...انسان صاحب اراده س 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ ی مثالی بزنم ، تو یکی از کشورهای اسکاندیناوی ( اسم کشور یادم نیست ) برای کاهش فحشا اومدن طرحی رو اجرا کردن و با روسپی ها کاری ندارن ، بلکه برای مشتری های اونها رو مجازات های سنگین مالی ، اخراج از مشاغل دولتی حتی تعیین کردن . بعد از این اقدام هم امار فحشا خیلی اومده پایین چون همون طور که گفتم تا تقاضا نباشه عرضه ای هم نخواهد بود . اگر در کشور فرهنگ سازی بشه ، اگه برای تفریح سالم جوانان برنامه ریزی بشه و اقداماتی از این قبیل و هم اینکه مصرف مواد مجازات ( بخصوص جریمه مالی ) داشته باشه خیلی از جوونا نمیرن سراغ مواد تا بعد وابستگی جسمی و روانی پیدا کنن و هر دفعه دوز مصرفشونو ببرن بالا ( همون حرف شما ، پیشگیری ) و عده ای هم از اب گل آلود درامد کسب کنن ، این اصطلاح معتاد مجرم نیست هم به نظرم غلطه ، معتادی که بعد از ترک دوباره و دوباره شروع میکنه بیمار نیست ، مگه نه این که هر بیماری میخواد خوب بشه . و اینکه نگفتم قاچاقچی ها مجازات نشن ؛ چرا ولی اعدام به نظر من کمی افراطیه . چون تنها قاچاقچی مقصر نیست . با این اوضاع بد اقتصادی خیلی ها قید زندگیشونو میزنن تا از هر راهی درآمد به دست بیارن. اگه اعدام راه حل بود تعداد معتادا باید کم میشد که میبینیم زیاد هم شده . اولا مثالتون یه چیزیه که قابل قیاس نیست اونم برا کشوری مثل ایران مسلما همون فرهنگ سازی خیلی جلوتر از اعدام قاچاقچی هست ولی به نظرتون با این شرایط اجتماعی امکانش هست؟؟ در ثانی این مسائل بعضا به فرهنگ سازی هم مربوط نمیشه چه بسا افرادی که پول دارن، شغل دارن و از رتبه ی اجتماعی بالاییی برخوردار هستن اما فلان کار رو انجام میدن (چه میدونم هرچی میتونه باشه مثلا قلیون سرا و عیاشی و ولگردی توی خیابون) اگه این رو قبول ندارین که معتاد مجرم نیست، مسئله فرق میکنه چه بسا افرادی هستن که سر اشتباه به این روز افتادن و حتی میخوان هم برگردن اما خداییش نمیتونن (اینجوری نبینین! ترک اعتیاد سخت تر از اونیه که فکرشو بکنی) آیا اونها هم مجرمن؟ باید مجازات بشن ؟؟؟ یه قاچاقچی رو که با مواد مخدر میگیرن، مطمئن باشین حداقل چندین بار قبل از اونم مواد جا به جا کرده این درست نیست که یه نفر صدها آدم رو به خاک سیاه بنشونه ولی خودش... 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ سرعت تایپتون واقعا رکورد شکست حرف شما متین ولی بازم میگم به نظرم فقط قاچاقچی مقصر نیست . 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ سرعت تایپتون واقعا رکورد شکست حرف شما متین ولی بازم میگم به نظرم فقط قاچاقچی مقصر نیست . خب علت بگین؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ خب علت بگین؟ وقتی من چیزی میخوام و میدونم برام مفید نیست و میرم پیش کسی که اون چیزو داره و ازش میخرم، آیا باید همه تقصیرارو بندازیم گردن اونی که میاره ؟ اگه بگید آره چون اگه اون نیاره من مجبور میشم قیدشو بزنم اونوقت میشه سفسطه چون من اگه واقعا اون چیزو بخوام از زیر سنگم باشه تهیه میکنم (مواد مخدر صنعتی رو بعضیا خودشون تولید و مصرف میکنن ) 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی من چیزی میخوام و میدونم برام مفید نیست و میرم پیش کسی که اون چیزو داره و ازش میخرم، آیا باید همه تقصیرارو بندازیم گردن اونی که میاره ؟ اگه بگید آره چون اگه اون نیاره من مجبور میشم قیدشو بزنم اونوقت میشه سفسطه چون من اگه واقعا اون چیزو بخوام از زیر سنگم باشه تهیه میکنم (مواد مخدر صنعتی رو بعضیا خودشون تولید و مصرف میکنن ) بله اون شخص که شما میگی میتونه مجرم باشه "میتونه" و البته میتونه یه جوون کنجکاو باشه!!! یا یه فرد داغون از زندگی این درست نیست که مواد مخدر اصلا دستش بیاد بنابراین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه در ثانی میدونین هر سال چقدر هزینه میبره که یه سری معتاد رو دوباره باز پروری کنن؟؟؟ اما در مورد اون حرفتون چرا اصلا شما از قاچاقچی های مواد مخدر طرفداری میکنیییی؟؟؟:vahidrk: یه بار هم از دید این طرف نیگاه کن از دید خونواده ای که مادر و بچه سر اعتیاد اون فرد و عدم تعادل روانی به قتل میرسن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ خب علت بگین؟ وقتی من چیزی میخوام و میدونم برام مفید نیست و میرم پیش کسی که اون چیزو داره و ازش میخرم، آیا باید همه تقصیرارو بندازیم گردن اونی که میاره ؟ اگه بگید آره چون اگه اون نیاره من مجبور میشم قیدشو بزنم اونوقت میشه سفسطه چون من اگه واقعا اون چیزو بخوام از زیر سنگم باشه تهیه میکنم (مواد مخدر صنعتی رو بعضیا خودشون تولید و مصرف میکنن ) دقیقا همینجوریه.... من خودم یه مدت مواد گیرم نمیومد....آخرش مجبور شدم تو باغمون کاشتم! اونی که بخواد میره از زیر سنگم که شده جور میکنه 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ بله اون شخص که شما میگی میتونه مجرم باشه"میتونه" و البته میتونه یه جوون کنجکاو باشه!!! یا یه فرد داغون از زندگی این درست نیست که مواد مخدر اصلا دستش بیاد بنابراین همیشه پیشگیری بهتر از درمانه در ثانی میدونین هر سال چقدر هزینه میبره که یه سری معتاد رو دوباره باز پروری کنن؟؟؟ اما در مورد اون حرفتون چرا اصلا شما از قاچاقچی های مواد مخدر طرفداری میکنیییی؟؟؟:vahidrk: یه بار هم از دید این طرف نیگاه کن از دید خونواده ای که مادر و بچه سر اعتیاد اون فرد و عدم تعادل روانی به قتل میرسن والا منم ی جوون کنجکاوم ولی اینقدر عقلم میرسه که همچین چیزی رو تجربه نکنم اصلا آقا تسلیم فقط بگم من از هیچکس طرفداری نکردم و کار قاچاقچیارو به شدت محکوم میکنم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ دقیقا همینجوریه.... من خودم یه مدت مواد گیرم نمیومد....آخرش مجبور شدم تو باغمون کاشتم! اونی که بخواد میره از زیر سنگم که شده جور میکنه ببخشید میشه بپرسم چ موادی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ والا منم ی جوون کنجکاوم ولی اینقدر عقلم میرسه که همچین چیزی رو تجربه نکنم اصلا آقا تسلیم فقط بگم من از هیچکس طرفداری نکردم و کار قاچاقچیارو به شدت محکوم میکنم شما اینطور هستی اما مسلما اون نوجوونی که چهارشنبه سوریش رو با نارنجک میگذرونه، تو جوونی امثال اینا رو هم شاید بخواد تجربه کنه قصد تسلیم شدن شما نبود مقصود این بود که همه متوجه بشیم که این اعدام واقعا لازمه و الا هیچ کس جز خدا نباید کس دیگه ای رو از نعمت زندگی کردن محروم کنه اگه جسارتی شد به بزرگی خودتون ببخشید:love070: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ ببخشید میشه بپرسم چ موادی ؟ چطور؟؟ ش ا ه د و ن ه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده