B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ اخه عجیجم م م مم م بی نام و نشان جان فرمودند فقطو فقط سری کاربرد داشته باشه و فقط و فقط موازی سلف و خازن هم سری میشه استفاده کرد هم موازی دقيقا همينه! نبايد مثالتون از قطعه اي باشه كه به هر دو صورت امكانش هست كه در مدار قرار بگيره! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ امید یا رشته برق از دست تو جمع میکنه میره یا تو میری رشته هنرهای سنتی خانه داری برای مردان رو جایگزین برق میکنیبزار صاب تاپیک بره از خواهرش یه بار دیگه دقیق سوال رو بپرسه بیاد ببینیم چی به چیه خوبه مدار تایریستور سیستم تحریک نیروگاه رو نداشتم فکر کنم جفتمون با هم جمع کنیم بریم م خودمون بکشیم م م همه راحت بشن ن ن ن ن ن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دقيقا همينه! نبايد مثالتون از قطعه اي باشه كه به هر دو صورت امكانش هست كه در مدار قرار بگيره! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ يني انقدر سخته؟؟ نمیدونم سخته یا نه ه ه ه اما فعلا حضور ذهن خاصی ندارم :icon_pf (34): اما به نظرم فقط وسایل اندازه گیری میتونن فقط سری یا فقط موازی باشن شاید من اشتباه میکنم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ آخه عزیزای من وقتی میگم ترانس جریان ینی فقط به صورتی سری قرار میگیره مگه ترانسی جریان موازی هم قرار میگیره ینی اینی که گفتم جواب سوال شمارو نداد؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا عاغا نداریم هچین قطعه ای .... اولا اگه قراره قطعه ای به صورت موازی یا سری تو مدار قرار بگیره باید 2 تا پایه بیشتر نداشته باشه ... قطعه های 2 پایه هم فقط مقاومت و سلف و خازن و منبع هستن .... تو بعضی حالت ها میشه گفت منبع جریان رو موازی و منبع ولتاژ رو سری میبندیم ... البته تو بعضی حالت ها !! فک کنم استاد بچه هارو سر کار گذاشته 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا عاغا نداریم هچین قطعه ای .... اولا اگه قراره قطعه ای به صورت موازی یا سری تو مدار قرار بگیره باید 2 تا پایه بیشتر نداشته باشه ... قطعه های 2 پایه هم فقط مقاومت و سلف و خازن و منبع هستن .... تو بعضی حالت ها میشه گفت منبع جریان رو موازی و منبع ولتاژ رو سری میبندیم ... البته تو بعضی حالت ها !! فک کنم استاد بچه هارو سر کار گذاشته بابا داش عباس اگه ترانس جریان رو قطعه در نظر بگیریم مشکل حله ها سری قرار میگیره دیگه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ بابا داش عباس اگه ترانس جریان رو قطعه در نظر بگیریم مشکل حله ها سری قرار میگیره دیگه نه داداش گلم ... اون یه طرف ترانسه که سری قرار میگیره ... کل ترانس رو اگه بخوای در نظر بگیری میشه یه منبع جریان وابسته به جریان اصلا سری و موازی مفهومش یعنی یه المان 2 پایه ... و الا میشه مثلا ترانزیستور و تریستور و تریاک و ژیراتور و ..... اینارو هم گفت 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ نه داداش گلم ... اون یه طرف ترانسه که سری قرار میگیره ... کل ترانس رو اگه بخوای در نظر بگیری میشه یه منبع جریان وابسته به جریان اصلا سری و موازی مفهومش یعنی یه المان 2 پایه ... و الا میشه مثلا ترانزیستور و تریستور و تریاک و ژیراتور و ..... اینارو هم گفت اما تو تعریف ترانس جریان میگن سری قرار میگیره پس میشه گفت که این قطعه سری قرار میگیره 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ اما تو تعریف ترانس جریان میگن سری قرار میگیره پس میشه گفت که این قطعه سری قرار میگیره آره ببین ترانس جریان 4 تا پایه داره ... یه طرفش رو یه مدار قرار میگیره و یه طرف دیگش رو یه مدار دیگه .... طرف اولش باید به صورت سری قرار بگیره و طرف دومش میتونه هم سری باشه و هم موازی .... حالا تو حالی کلی میشه گفت ترانس جریان سری قرار میگیره ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آره ببین ترانس جریان 4 تا پایه داره ... یه طرفش رو یه مدار قرار میگیره و یه طرف دیگش رو یه مدار دیگه .... طرف اولش باید به صورت سری قرار بگیره و طرف دومش میتونه هم سری باشه و هم موازی .... حالا تو حالی کلی میشه گفت ترانس جریان سری قرار میگیره ؟؟؟ خب تا برداشت ما از سری و موازی بودن چی باشه...مثلا یه منبع وصل بشه دو سر اولیه ترانس سری قرار گرفته یا موازی؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خب تا برداشت ما از سری و موازی بودن چی باشه...مثلا یه منبع وصل بشه دو سر اولیه ترانس سری قرار گرفته یا موازی؟؟؟؟؟؟ معمولا مدارای یه تیکه رو سری در نظر میگیرن. مثلا اگه یه مقاومت خالی رو با یه منبع ولتاژ وصل کنیم به هم چون مسیر جریان چرخشیه میگیم سری هستن اگرچه ظاهرا موازی هم میتونن باشن 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ معمولا مدارای یه تیکه رو سری در نظر میگیرن. مثلا اگه یه مقاومت خالی رو با یه منبع ولتاژ وصل کنیم به هم چون مسیر جریان چرخشیه میگیم سری هستن اگرچه ظاهرا موازی هم میتونن باشن منظورمنم همینه دیگه مثلا ترانس رو اگه ایده آل بگیرم مثل سلف میمونه و با منبع سری قرار میگیره اما چون تنهاس نمیشه گفت موازیه اگه یه المان دیگه باهاش موازی شه اونموقع جفتشون با منبع موازی قرار گرفتن 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ منظورمنم همینه دیگه مثلا ترانس رو اگه ایده آل بگیرم مثل سلف میمونه و با منبع سری قرار میگیره اما چون تنهاس نمیشه گفت موازیه اگه یه المان دیگه باهاش موازی شه اونموقع جفتشون با منبع موازی قرار گرفتن آره خب اینی که میگی درسته ولی نمیشه تو حالت کلی گفت ترانس یه المان موازی یا سریه ... سوالی که دوستمون پرسیده اصلا با عقل جور در نمیاد ... فک کنم دوربین مخفیه 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آره خب اینی که میگی درسته ولی نمیشه تو حالت کلی گفت ترانس یه المان موازی یا سریه ... سوالی که دوستمون پرسیده اصلا با عقل جور در نمیاد ... فک کنم دوربین مخفیه به قول استادمون بین علما اختلاف افتاده 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ به قول استادمون بین علما اختلاف افتاده من همین از دستم برمیومد ... فقط از استارتر خواهش میکنم که وقتی جوابو فهمید بیاد مارو از جهل و نادانی دربیاره 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دعواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اوووووووووو زمانی که عاباس با کورش قهر بود داوا میکرد کورش بردن تو چاه انداختن اومدن به عارف گفتن کورش لولو خورد عارف ناراحت شد غصه خورد گریه کرد اومد تا زمان اسپو رسید:icon_pf (34): اسپو اومد گفت امید بیا منو بخور :gnugghender: امید گفتت نمیشه بابا ضایع اس 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دعواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اوووووووووو زمانی که عاباس با کورش قهر بود داوا میکرد کورش بردن تو چاه انداختن اومدن به عارف گفتن کورش لولو خورد عارف ناراحت شد غصه خورد گریه کرد اومد تا زمان اسپو رسید:icon_pf (34): اسپو اومد گفت امید بیا منو بخور :gnugghender: امید گفتت نمیشه بابا ضایع اس چرا تفرقه میندازی ما کی دعوا کردیم و قهر بودیم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ من امروز تو نیروگاه از دوستان مهندسی برق هم این سوال رو پرسیدم و دقیقا مراحل مختلف کاشت داشت و برداشت علامت سوال روی سر دوستان رو مشاهده کردم فقط به همین ترانس جریان به عنوان المانی که به صورت سری در مدار به کار میره اشاره شد که اونم ما همیشه به عنوان یک تجهیز اندازه گیری نگاه میکنیم نه ذات مبدلش چون مبدل بودنش صرفا برای مدار و ما هیچ کارایی خاصی نداره خلاصه اینکه این سوال عجب سوالی بود نظر دوستان بنده هم مثل من سنجش روان دانشجویان بوده! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده