Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 من امروز تو نیروگاه از دوستان مهندسی برق هم این سوال رو پرسیدم و دقیقا مراحل مختلف کاشت داشت و برداشت علامت سوال روی سر دوسان رو مشاهده کردمفقط به همین ترانس جریان به عنوان المانی که به صورت سری در مدار به کار میره اشاره شد که اونم ما همیشه به عنوان یک تجهیز اندازه گیری نگاه میکنیم نه ذات مبدلش چون مبدل بودنش صرفا برای مدار و ما هیچ کارایی خاصی نداره خلاصه اینکه این سوال عجب سوالی بود نظر دوستان بنده هم مثل من سنجش روان دانشجویان بوده! بازم میگم ترانس جریان جواب سواله 4
spow 44198 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 بازم میگم ترانس جریان جواب سواله من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! آره راستی به خازن و مقاومت و سلف ...ممریستور جدیدترین قطعه هم اضافه کنید 5
spow 44198 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 آرهراستی به خازن و مقاومت و سلف ...ممریستور جدیدترین قطعه هم اضافه کنید ودیود! 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 ودیود! نه این ممریستور رو در کنار سه المان اصلی تو مدارات قرار دادن....... 3
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 من همین از دستم برمیومد ... فقط از استارتر خواهش میکنم که وقتی جوابو فهمید بیاد مارو از جهل و نادانی دربیاره حتما ، البته اگه سر كاري نباشه من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! باور كنيد عين سوال رو از شما پرسيدم! منم به همين نتيجه رسيدم كه استاد بچه ها رو سر كار گذاشته عجب استادايي پيدا ميشن! 3
kazemnavidi 13 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 المان مقاومت در برق موازی برای تجهیزات با امپدانس بی نهایت مثل ترانس ولتاژ و سری برای حفاظت جریانی و مدارات rc و ساختن نول مصنوعی برای خروجی های مثلث 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 المان مقاومت در برق موازی برای تجهیزات با امپدانس بی نهایت مثل ترانس ولتاژ و سری برای حفاظت جریانی و مدارات rc و ساختن نول مصنوعی برای خروجی های مثلث سلام دوست عزیز میشه یک کمی واضح تر توضیح بدین 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 جواب سوال بالارو دادن .......سوال نپرسیدن مجید منم منظورم این بود که پاسخ واضح تر باشه 3
alienergy 14 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 با سلام خدمت بچه های برق در مورد طراحی یک سیستم انرژی خورشیدی برای لوازم الکتریکی معمول به کمک نیاز دارم لطفا کمکم کنید
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 با سلام خدمت بچه های برق در مورد طراحی یک سیستم انرژی خورشیدی برای لوازم الکتریکی معمول به کمک نیاز دارم لطفا کمکم کنید سلام علی آقا سوالت رو خیلی کلی پرسیدی. اگه میشه یه مقدار جزئی تر توضیح بده دقیقا دنبال چی هستی 1
ارسال های توصیه شده