Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ خب حالا نوبت صندلی داغ شهرسازی به maryam39 میرسه که پاسخگوی سوالات دوستان باشه. فقط حواستون باشه صندلی داغ شهرسازیه، سعی کنید سوالا بیشتر تو حوزه تخصصی شهرسازی باشه . لطفا بین صندلی داغ شهرسازی با صندلی داغ گفتگو آزاد تفاوت قائل بشین. این تاپیک تا آخر هفته بعد باز خواهد بود . دوستان اسپمها پاک خواهد شد. 14 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ به به ببین چی پیدا کردم تاپیک صندلی داغ.. اونم صندلی مریم جون از آسونا شروع می کنم عزیزم.. 1. مریم جون نظر کلیت راجع به رشتت چیه؟ 2. نظر جزئیت چیه؟ 3. به نظرت کدوم رشته هست که بتونی تشبیهش کنی به شهرسازی؟ 4. آینده شغلیتو توصیف کن.. 5. فک می کنی شبیه کدوم نظریه پرداز شهرسازی هستی؟ فعلا همینارو جواب بده.. 11 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ به به ببین چی پیدا کردم اتفاقا خودمم خیلی خیلی اتفاقی این تاپیکو پیدا کردم الانم دقیقا همین جوریم تاپیک صندلی داغ.. اونم صندلی مریم جون یادت باشه بعد از من خودت قراره بشینی ها از آسونا شروع می کنم عزیزم.. بفرما عزیزم. در خدمتم 1. مریم جون نظر کلیت راجع به رشتت چیه؟رشته خوبیه فقط وقتشو زیاد کنن 2. نظر جزئیت چیه؟ اگه قدر رشته مون و کاری که ما شهرسازا میکنیم رو بدونن یکی از تاثیر گذارترین رشته های دنیاست (البته اگه ندونن هم تاثیر گذار هست چون ما به هر حال کارمون رو میکنیم) چون با تصمیم گیری های کلان در شهرمرتبط میشه یه کار سیاسی هم محسوب میشه. خوبی این رشته اینه که میتونی تو هر زمینه ای که علاقه داشته باشی عمیق بشی مثلا طراحی برنامه ریزی پژوهش .... 3. به نظرت کدوم رشته هست که بتونی تشبیهش کنی به شهرسازی؟ از نظر این که شهرسازیه بین رشته ایه و به هرچیزی سرک میکشه منو یاد صنایع میندازه. از یه طرف هم یاد حرف دبیر جغرافی دبیرستامون میکنم که میگفت رشته جغرافی تو دانشگاه یه اقیانوسه به عمق ۱ سانت. شهرسازی هم تا یه حدی این جوریه. البته به نظرم این حالت بیشتر تو مقطع کارشناسی و در صورتیه که خود آدم مطالعه نداشته باشه و به چیزایی که تو دانشگاه یاد میگیره اکتفا کنه 4. آینده شغلیتو توصیف کن.. نشستم پشت یه میز. هر بیست دقیقه یک بار آبدارچی شرکت (خصوصی) با سینی چایی میاد تو و میگه خانوم مهندس بفرما چایی (این قسمتی که گفتم آپشن خیلی مهمیه) بعد منم بعد از خوردن چایی به طرح زدنم ادامه میدم . دارم یه پارک طراحی میکنم. و هر از چند گاهی از پنجره به دوردست ها خیره میشم. اینی که گفتم قسمت خوش بینانه اش بود. قسمت بدبینانه اش رو هم بعدا خودم در گوشت میگم 5. فک می کنی شبیه کدوم نظریه پرداز شهرسازی هستی؟ گاهی وقتا با جیکوبز همزاد پنداری میکنم فعلا همینارو جواب بده.. صرفا واسه این که هی ارور نده نوشته شما کمتر از پنج حرف است 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ به رسم عادت معمولاً کم پیش میاد اطلاع رسانی کنم پس دعوتا رو خودت از لیست دوستات انجام بده :gnugghender: و اما سوالا 1- چرا شهرسازی رو انتخاب کردی؟ انتخاب اولت اگه شهرسازی نبوده، چی بوده؟ 2- با چه درسی بیشتر حال کردی؟ از چه درسی اصلاً خوشت نیومده؟ 3- بدترین نمرت چند بوده و چه درسی؟ 4- سه تا از بهترین کتابای شهرسازی که تا حالا خوندی؟ 5- می دونیم که پارک رو بعضیا فضای شهری قبول دارن، بعضیا نه. نظرت خودت چیه؟ چرا؟ 6- طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری؟ چرا؟ 7- تو چه زمینه هایی از شهرسازی بیشتر مهارت داری؟ 8- گفتی شبیه جیکوبز هستی نظریات کدوم نظریه پرداز رو بیشتر قبول داری؟ همون جیکوبز؟ چرا؟ فعلاً همینا 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ به رسم عادت معمولاً کم پیش میاد اطلاع رسانی کنم پس دعوتا رو خودت از لیست دوستات انجام بده :gnugghender:باشه چشم و اما سوالا 1- چرا شهرسازی رو انتخاب کردی؟ انتخاب اولت اگه شهرسازی نبوده، چی بوده؟ مثه اکثر بچه های شهرسازی اولین انتخابام معماری بود. یادم نیست شهرسازی دقیقا انتخاب چندمم بود. فکر کنم حدودای پنج و شیش. ( جلسهی اول ترم اول استادمون پرسید کیا از اول شهرسازی میخواستن کلا دو سه نفرم دست بلند نکردن. استاده نابود شد) 2- با چه درسی بیشتر حال کردی؟ از چه درسی اصلاً خوشت نیومده؟ با یه درس اختیاری بسیار حال کردم. اسم درس آشنایی با معماری معاصر بود با استاد سعید حقیر. کلاس عالی بود. بهترین جنبه اشم این بود که فهمیدم هیچچچچچی نمی دونم. این ترم هم تاسیسات با یه استادی درس داشتیم که مائده میدونه ولی از اونجا که از معروفیت و اینا بدش میاد اسمشو نمیگم! تو کلاس هر کاری بگین انجام دادیم از خوندن مقاله تا بازدید علمی تا مصاحبه با مردم حتیدرس شناخت فضای شهری رو هم دوست داشتم از درسای زیادی تا حالا خوشم نیومده مهمتریناش ریاضی ۱ و ۲ و معادلات دیفرانسیل بود که زجرکش شدم سرش (با اینکه ریاضیم بد نیس) 3- بدترین نمرت چند بوده و چه درسی؟ بگم یعنی؟؟؟!!! باشه خودتون خواستید !!ترم اول درس درآمدی بر شهرشناسی شدم ۱۰ ، خیلی هم عالی (البته اینو بگم ناحق ترین نمره ای بود که تو عمرم گرفتم و خیلی استادشو دعا کردم بعدش) 4- سه تا از بهترین کتابای شهرسازی که تا حالا خوندی؟ نمیشه گفت بهترین ها ولی الان اینا یادم میاد (تا حالا از هیچ کتاب شهرسازی کاملا خوشم نیومده) (اسما هم یادم نمی مونه) ولی خوب اینا کتاب منظر شهری گوردون کالن ترجمه طبیبیان محیط های پاسخ ده شار تا شهر 5- می دونیم که پارک رو بعضیا فضای شهری قبول دارن، بعضیا نه. نظرت خودت چیه؟ چرا؟ به نظرم پارک جزو مهمترین فضاهای شهریه.خیلی از تعاملات مردم تو پارکها صورت میگیره. برای همین اکثر پارکها (به جز پارکهایی در مقیاس بالا و پارکهای جنگلی و حفاظت شده) چون مردم می تونن به صورت آزادانه ازشون استفاده کنن فضای شهری هستن تو یه کتابی که هم اخیرا میخوندم urban open spacesنوشته ی هلن وولی خیلی رو پارکها تاکید میکنه 6- طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری؟ چرا؟ طراحی شهری برنامه ریزی هم خوبه ولی من خیلی علاقه ندارم به خصوص برنامه ریزی منطقه ای باز برنامه ریزی شهری بهتره یه قسمتش به خاطره اینه که با روحیم سازگار نیست. کلا از کار با نرم افزار و مدل های کمی و این جور چیزا بدم میاد و تا حد ممکن پرهیز میکنم. یه قسمتشم به خاطر اینه که تصور میکنم این رشته ها در خیلی از موارد جنبه های اجتماعی شهرو در نظر نمیگیرن. شهر رو یه موجود کمی بررسی میکنن که میشه با یه سری بررسی های آماری ساده در موردش به نتیجه رسید. درحالی که خیلی از عوامل تاثیر گذارن که نادیده شون میگیریم. 7- تو چه زمینه هایی از شهرسازی بیشتر مهارت داری؟ اسکیس و راندو و طراحیم به طور کلی خوب بود ولی الان چون یه مدتیه اصلا کار نکردم ضعیف شده. تو زمینه های پژوهشی هم خیلی علاقه دارم مطالعه کنم به خصوص بحثای جامعه شناسی شهری و روانشناسی شهر 8- گفتی شبیه جیکوبز هستی نظریات کدوم نظریه پرداز رو بیشتر قبول داری؟ همون جیکوبز؟ چرا؟ همون جیکبز چون شهرو با مردمش میشناسه که به نظرم نکته ی مثبت دیدگاهشه. شهرو یه موجود زنده و پویا میبینه با لایه های مختلف نه یه محیط کالبدی صرف فعلاً همینا 11 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام چطوری یا نه؟خب دیگه چه خبر خوبی خوشی؟ تا حالا توی انجمن علمی شهرسازی پردیس فعالیت کردی؟من یه بار رفتم کانسون خبری نبود،یه دو تا سیستم زاغارت گذاشته بودن کسی پشتش نبود نظرت در مورد مسئول کتابخونه(اون آغا خوش اخلاقه) عوض نشده هنوز؟ خب دیگه چه خبر خوبی خوشی؟ ها راستی دکتر نوریان چه خبر؟ واسه ارشد میخوای چی بخونی؟ از بچه های کارشناسی من فقط یه پسره که خیلی چاقه و عینکیه رو میشناسم اسمش نمیدونم ولی همچین تو چشه چرا بقیه رو نمیشناسیم اردو مردو میبرن شما رو؟ما رو که نبردن تا حالا؟کامروا میخواست ما رو ببره مونیخ تا انقلابم نبرد سوال تخصصی یادم رفت میترسم پستم رو بترکونن....خب شهرسازی یعنی چی؟میگن بین رشته ایه راسته؟ 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام مريم جون، خوبي عزيزم؟ ممنون از اينكه منو دعوت كردي منم تمام تلاشمو ميكنم كه خووووب بسوزي خب يه راست ميريم سر سوالا 1- تا اينجا كه درس خوندي، به نظرت كدوم ترم از همه سخت تر بوده؟ و چرا؟ 2- دوست داري تو شهرسازي تا چه مقطعي پيش بري؟ 3- اگه همين الان بهت بگن مدير تالار شهرسازي شدي، چيكار ميكني؟ 4- براي هر كدوم از اسم هاي زير يه شكلك بذار و با يه كلمه توصيفشون كن: پريسا: جناب جوزف: محمد آقا: نسيم: پريسا: ريحانه: قاليباف: آخوندي: مسكن مهر: لوكوربوزيه: هاوارد: دكتر بهزادفر: رايت: 4- تا حالا شده از اينكه رشته شهرسازي قبول شدي، پشيمون بشي؟ 5- فكر ميكني تا اينجا كه پيش رفتي، فرد موفقي براي شهرسازي بودي؟ 6- دوست داري در آينده كجا مشغول به كار بشي؟ 7- با كلمات زير يك جمله بساز( دقت كن عزيزم! فقط تو يك جمله!) : زيرساخت، اسپم، نفوذپذيري، شهركهاي اقماري، كفسازي 8- درصد سوختگي ات چنده عزيزم؟ :gnugghender: بازم ميام :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ یه قسمتشم به خاطر اینه که تصور میکنم این رشته ها در خیلی از موارد جنبه های اجتماعی شهرو در نظر نمیگیرن. شهر رو یه موجود کمی بررسی میکنن که میشه با یه سری بررسی های آماری ساده در موردش به نتیجه رسید. درحالی که خیلی از عوامل تاثیر گذارن که نادیده شون میگیریم. این مورد رو ندونسته قضاوت نکن برنامه ریزی شهری خیلی زیاد به مردم و مسائل اجتماعی اهمیت میده. 7 لینک به دیدگاه
maedeh93 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ به ببین کی اینجاست:gnugghender: مریم جوون میخوام تلافی همه ی آزارها و اذیت های دانشگاه و سرت درآرم.(خوب خودمم می دونم آزارت به مورچه م نمیرسه ولی خودت بگو پس من تلافی چی رو درآرم؟؟؟؟) 1.از چه شخصیتی تو دانشکده از همه بیشتر بدت میاد؟؟ 2.از چه شخصیتی تو دانشکده (دانشجو) از همه بیشتر خوشت میاد؟ 3.طولانی ترین تاخیری که واسه کتابخونه خوردی چقد بوده؟:icon_pf (34): 4.بیشترین مطلب و از کدوم استاد یادگرفتی؟ 5.حجم تردد سواره یک خیابون و چطوری درمیارن؟(با ذکر مثال توضیح دهید) 6.چرا میای انجمن؟ 7 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ مریم یعنی چی؟ شهرسازی چیه؟ تعریف شهرسازی(البته از خودت) مسکن مهر تو یه جمله؟ طراحی یا برنامه ریزی؟ چرا و چگونه با رسم شکل توضیح دهید وحید هیپوداموس؟ 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ سلام چطوری یا نه؟خب دیگه چه خبر خوبی خوشی؟سلام چطورم تو خوبی؟ تا حالا توی انجمن علمی شهرسازی پردیس فعالیت کردی؟من یه بار رفتم کانسون خبری نبود،یه دو تا سیستم زاغارت گذاشته بودن کسی پشتش نبود آره من تو انجمن علمی هستم ولی الان عضو نیستم شاید سال دیگه شرکت بنمایم اگه رای بیارم عضو شم برنامههاشونو اغلب هستم. دفتر کلا الکیه و هیچ کسی هم هیچ وقت نمیره. پل ارتباطی شون خود بچه ها هستن که تعدادشونم کمه. (همیشه دوشنبه ها ۱۰ تا ۱۲ کارگاه a جلسه دارن) نظرت در مورد مسئول کتابخونه(اون آغا خوش اخلاقه) عوض نشده هنوز؟ نه اتفاقا هر روز روابطم باش بهتر میشه چند روز پیش با دو تا از دوستام رفته بودم کتابخونه بعد حوصلم نمیومد کلی کارت بدم و کلید بگیرم و این بساطا. منتظر بودم تا این دو تا دوستام کارشون تموم شه بیان بیرون... بعد یه مدت که دیدم نیومدن رفتم دنبالشون و بعد از یه ده دقیقه ای که داشتم باهاشون صحبت میکردم یه دفعه نگاه کردم دیدم کوله به اون گندگی رو دوشمه بعد همون آقاهه دیدم با یه لبخند ملیحی گفت کیف نیار دخترم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هم سوت زنان خارج شدم:icon_pf (34): (مسئولین ببخشید نمیشد حتما باید این خاطرمو تعریف میکردم) خب دیگه چه خبر خوبی خوشی؟خوبم مرسی ! ها راستی دکتر نوریان چه خبر؟خبری ندارم مگه اونو کسی میبینه کلاسای ما رو که همیشه می پیچوند میرفت واسه ارشد میخوای چی بخونی؟ اگه بخونم احتمال زیاد طراحی شهری (احتمال خیلی کم برنامه ریزی شهری) از بچه های کارشناسی من فقط یه پسره که خیلی چاقه و عینکیه رو میشناسم اسمش نمیدونم ولی همچین تو چشه چرا بقیه رو نمیشناسیمفکر کنم بدونم کی رو میگی عجیبه کسی رو نمیشناسی این همه کارشناسی ریخته تو دانشکده اردو مردو میبرن شما رو؟ما رو که نبردن تا حالا؟کامروا میخواست ما رو ببره مونیخ تا انقلابم نبرداردو میخواستیم بریم ترم قبل نشد. تا حالا هم هیچچچچچ حا نرفتیم. اگه جور شه این ترم بریم سوال تخصصی یادم رفت میترسم پستم رو بترکونن....خب شهرسازی یعنی چی؟میگن بین رشته ایه راسته؟شهرسازی یه جور استفاده از قوتها برای تبدیل تهدیدها به فرصته پنج حرف 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ سلام مريم جون، خوبي عزيزم؟سلام ریحانه جان خوبم ممنونممنون از اينكه منو دعوت كردي خواهش میکنم شما که اصل کاری هستی منم تمام تلاشمو ميكنم كه خووووب بسوزي بشکنه این دست که... خب يه راست ميريم سر سوالا :icon_pf (34): 1- تا اينجا كه درس خوندي، به نظرت كدوم ترم از همه سخت تر بوده؟ و چرا؟ترم ۳ فوق العاده اذیت شدم چون هم کلاس GIS میرفتم و اونم هر هفته تکلیف میداد هم یه دفعه درسا سنگین شده بود هم کارا و کلاسای جنبی بود. خیلی سخت گذشت. این ترمم سخت بود ولی دیگه یه کم بیخیال شدم 2- دوست داري تو شهرسازي تا چه مقطعي پيش بري؟فوقش تا ارشد 3- اگه همين الان بهت بگن مدير تالار شهرسازي شدي، چيكار ميكني؟میزنم تو سر خودم دنبال باعث و بانیش میگردم 4- براي هر كدوم از اسم هاي زير يه شكلك بذار و با يه كلمه توصيفشون كن: پريسا::dancegirl2: جناب جوزف:! محمد آقا: نسيم: پريسا: بالا گفتم دیگه! ريحانه: قاليباف::shame: آخوندي::mpr: مسكن مهر::imoksmiley: لوكوربوزيه::putertired: هاوارد: دكتر بهزادفر:باز هم رايت::w42: 4- تا حالا شده از اينكه رشته شهرسازي قبول شدي، پشيمون بشي؟ در بعضی لحظات آره (دروغ چرا):icon_pf (34): 5- فكر ميكني تا اينجا كه پيش رفتي، فرد موفقي براي شهرسازي بودي؟ نه تا حالا هیچ کاری نکردم 6- دوست داري در آينده كجا مشغول به كار بشي؟تو یه شرکت:hapydancsmil: تازه توصیفشم تو پست پری گفتم 7- با كلمات زير يك جمله بساز( دقت كن عزيزم! فقط تو يك جمله!) : زيرساخت، اسپم، نفوذپذيري، شهركهاي اقماري، كفسازي میزان اسپم در کفسازی شهرکهای اقماری تا حد زیادی وابسته به نوع زیرساختها و نفوذپذیری محله است. 8- درصد سوختگي ات چنده عزيزم؟ :gnugghender: اونقدری هست که دو نصف شب به جمله بالایی نگاه میکنم و با خودم قهقهه میزنم بازم ميام :gnugghender: تشریف بیار 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ این مورد رو ندونسته قضاوت نکن برنامه ریزی شهری خیلی زیاد به مردم و مسائل اجتماعی اهمیت میده. بله من روی صحبتم به منطقه ای ها بود منطقه ای که نداریم؟ تو انجمن خدا رو شکر:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ به ببین کی اینجاست:gnugghender:سلام به به مائده خانوممریم جوون میخوام تلافی همه ی آزارها و اذیت های دانشگاه و سرت درآرم.(خوب خودمم می دونم آزارت به مورچه م نمیرسه ولی خودت بگو پس من تلافی چی رو درآرم؟؟؟؟)تو تلافیشو درآر بعدا موردشو پیدا میکنم 1.از چه شخصیتی تو دانشکده از همه بیشتر بدت میاد؟؟از یکی از خانومای کارمند آموزش که یه بار ازم تقلب گرفت بدم میاد 2.از چه شخصیتی تو دانشکده (دانشجو) از همه بیشتر خوشت میاد؟ بی خیال میخوای بگم دو روز بعد طرف بالکل نیست و نابود شه؟:icon_pf (34): 3.طولانی ترین تاخیری که واسه کتابخونه خوردی چقد بوده؟:icon_pf (34):دوماه این حدودا بوده 4.بیشترین مطلب و از کدوم استاد یادگرفتی؟استاد تاسیسات و خانم دکتر اهری 5.حجم تردد سواره یک خیابون و چطوری درمیارن؟(با ذکر مثال توضیح دهید)میری وایمیسی البته دختر تنها که نباید بره یکی از پسرا رو هم خفت میکنی که بیاد بعد یه ربع نگاه میکنی و میشمری عدد به دست اومده رو ضربدر ۴ میکنی که بشه واسه ساعت. بعد هم صحنه رو به آرامی ترک میکنی 6.چرا میای انجمن؟ والا من خیلی اهل انجمن و اینا نبودم دفعه اولی که اومدم دیدم مطالب جالب زیاد داره، عضو شدم و بعد از یه مدتم یخم آب شد و دیگه این شد که الان در خدمت شمام 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ مریم یعنی چی؟یعنی دختر پاکدامنشهرسازی چیه؟ رشته ای که استفاده ی حداکثری از امکانات موجود در شهر میکنه تا از همه نظر یک شهر تو مسیر رو به بهبودی بیفته تعریف شهرسازی(البته از خودت)یکی از باقابلیت ترین رشته های دنیاس. رشته ی آب زیرکاه.اولش هیچ معلوم نیست چقدر میتونه تاثیر داشته باشه مسکن مهر تو یه جمله؟یکی از پروژه های ساخت مسکن واسه اقشار کم درآمد!!!( از بس این کلمه ی قشرو تکرار کردم تو تاپیک که دیگه بهش حساسیت پیدا کردم) که در کنار همه معایبی که داشت حداقل یه عدهای رو خونه دار کرد. برای اطلاعات بیشتر مراجع شود به تاپیک طراحی یا برنامه ریزی؟ چرا و چگونه با رسم شکل توضیح دهید. طراحی یه دلیلش این که میتونی نتایج کارتو سریع تر ببینی. شکلکم بلد نیستم بجاش نمرشو کم کنید لطفا وحید هیپوداموس؟تو تاپیک به بحث میگیرمشون آخه همیشه با من آنلاین میشن منم استفاده میکنم از وجودشون 8 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ سلام مريم جان ببخشيد كه پابرهنه اومدم تو صندلي داغت. نميخوام سوال بزارم. فقط خواستم يه چيزي بگم. وقتي اومدم اينجارو ديدم براي مريم خيلي خوشحال شدم و براي خودم خيلي ناراحت. آخه هفته پيش من روي صندلي داغ نشسته بودم اما غير از يكي دوتا از بچه هاي شهرسازي و سلامت(كه رشتش شهرسازي نبود) كس ديگه اي ازم سوال نپرسيد. به نظر خودم ميتونه دوتا دليل داشته باشه: يا بچه هاي شهرسازي منو نميشناسن(البته ميتونستن باسوالاتشون بيشترباهام آشنا بشن) و نيومدن يا لايق ندونستن(حتي محمدعارف عزيز):icon_pf (34): از كسي دلگير نيستم فقط خواستم بگم كه ................ بازم ازت معذرت ميخوام مريم جون. اميدوارم دوستات با سوالاتشون حسابي صندليتو داغ كنن. والا ما كه يخ زديم رو اين صندلي 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ سلام مريم جانببخشيد كه پابرهنه اومدم تو صندلي داغت. نميخوام سوال بزارم. فقط خواستم يه چيزي بگم. وقتي اومدم اينجارو ديدم براي مريم خيلي خوشحال شدم و براي خودم خيلي ناراحت. آخه هفته پيش من روي صندلي داغ نشسته بودم اما غير از يكي دوتا از بچه هاي شهرسازي و سلامت(كه رشتش شهرسازي نبود) كس ديگه اي ازم سوال نپرسيد. به نظر خودم ميتونه دوتا دليل داشته باشه: يا بچه هاي شهرسازي منو نميشناسن(البته ميتونستن باسوالاتشون بيشترباهام آشنا بشن) و نيومدن يا لايق ندونستن(حتي محمدعارف عزيز):icon_pf (34): از كسي دلگير نيستم فقط خواستم بگم كه ................ بازم ازت معذرت ميخوام مريم جون. اميدوارم دوستات با سوالاتشون حسابي صندليتو داغ كنن. والا ما كه يخ زديم رو اين صندلي باید منو ببخشی عزیزم حسابی درگیر پروژه هام بودم اصلا نفهمیدم کی صندلیتو زدن کی تموم شد :| اگه دوست داری به جای من بشین رو صندلی دوباره خودم میام داغش می کنم مطمئنا بقیه بچه ها هم درگیر درساشون بودن وگرنه تو دوست گلمونی خب سری دوم سوالامو همینجا بپرسم که اسپم نشه 1. چرا تو صندلی داغ ستاره سوال نپرسیدی؟ کجا بودی؟ چیکار می کردی؟ 2. به نظرت صندلی داغ شهرسازی باید چجوری باشه؟؟ ینی محوریتش چی باشه بیشتر که حسابی داغ شه؟؟؟؟ :gnugghender: 3. یکم در مورد طرح 3 توضیح بده.. ببینم روند کارتون چجوریاس! 4. از نقشه برداری چی فهمیدی؟ چیا یادته ازش؟ 5. به عنوان مدیر بخش میزگرد یه موضوع جنجالی بگو که همه بچه های شهرسازو درگیر خودش کنه 6. رشته شهرسازی و چند درصد علم ، چند درصد هنر می دونی؟ 7. فرض کن رو یه برج 40 طبقه واستادی، از شهری که زیر پاته چی می بینی؟ 8. هیجان انگیزترین قسمت رشتمون چیه؟ 9. جمله های زیرو با یه کلمه یا عبارت تخصصی شهرسازی کامل کن: ............ دولا دولا نمیشه. موش تو سوراخ جا نمیشد............. . هرکه ........... بیش ............. بیش تر. ........... بردن جهنم ، گفت ............. . آن ............ کزو ................... جای پری بود، ............. چون پری ............... بود. خوشگلا باید .................... . ............ آخر پاییز می شمرن. شبا که ما می خوابیم ........... . یه ......... دارم، ............. . اتل متل ............... . 10. 3 تا جمله در مورد شهرسازی بگو که با خوندنش محو شه آدم. مرسی 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ باید منو ببخشی عزیزم حسابی درگیر پروژه هام بودم اصلا نفهمیدم کی صندلیتو زدن کی تموم شد :| اگه دوست داری به جای من بشین رو صندلی دوباره خودم میام داغش می کنم مطمئنا بقیه بچه ها هم درگیر درساشون بودن وگرنه تو دوست گلمونی مرسی بله حتما همينطوره عزيزم ايشالله نوبتت كه شد جبران ميكنم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من کجام شبیه اینه تنها گناهم اینه از هر 5 کاراکترم 2 تاش این شکلکه همین 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من کجام شبیه اینه تنها گناهم اینه از هر 5 کاراکترم 2 تاش این شکلکه همین بابا حالا شما ازین شکلکه استفاده می کنی به نظرتون من چرا این شکلیم؟؟؟؟؟ :dancegirl2: به جون خودم تو انجمن اهل این کارا نیستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده