mohsen 88 10106 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 زندگی یعنی همین...همین خسته شدنها و تلاشها برای شروع دوباره.....غمها وشادیها.......خاطرات تلخ وشیرین...مجموعه ای از همین تضادها زندگی رو تشکیل میده. نمیدونم هدف استارتر عزیز از این موضوع تاپیک چیه و در چه شرایط روحی این موضوع رو باز کرده...ولی امیدوارم منظور شقایق این نباشه که خودش دچار خستگی دائم شده باشه و اگه خستگی و سستی در زندگیش رخنه کرده،موقت و گذرا باشه. 6
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 زندگی یعنی همین...همین خسته شدنها و تلاشها برای شروع دوباره.....غمها وشادیها.......خاطرات تلخ وشیرین...مجموعه ای از همین تضادها زندگی رو تشکیل میده.نمیدونم هدف استارتر عزیز از این موضوع تاپیک چیه و در چه شرایط روحی این موضوع رو باز کرده...ولی امیدوارم منظور شقایق این نباشه که خودش دچار خستگی دائم شده باشه و اگه خستگی و سستی در زندگیش رخنه کرده،موقت و گذرا باشه. نه با چند نفر که صحبت میکردم از زندگی خسته بودن و ناله و فغان و ناراحتی و از این حرفا سر داده بودن اصولا بنده خستگی ناپذیرم 6
not found 16275 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 از این همه در بسته پشت سرهم. ولی بازم شکر. سلامتی نعمت بزرگیه که داریم و همینم کافیه :) 6
a.namdar 5908 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 تکراری بودن آدما.... هیچکس خودش نیست.... همه رفتارها و کارها کپیه... حتی چهرهها هم شبیه هم شده... 5
داريوش 2148 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 وقعا بعضی از مسائل به خودی خود باعث خستگی کرختی و غیره.......خواهد شد من خودم از بی عدالتی های که برام تکرار میشه خسته شدم از ادمایی که تو قیافه مثلا جدی و ژست با مرامی تو دلشون بهت میخندن خستم از کسانی که بجای حرف زدن که خیلی ساده و روانه به ادم با متلک و لفافه حرف میزنن خیلی خستم . از خودم که بدتر از همه ..با این سیل همراه شدم. 2
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 من تو زندگی از آدم های انسان نما که شبیه انسان و از گرگ بدتر هستن خسته شدم......نسلشون هم منقرض هم نمیشه 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 من خسته بودم چند روز پیش ریست شدم الآن عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم فوق العادس حالم خدایا شکرت از کسیم که ریستم کرد ممنونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
داريوش 2148 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 من خسته بودم چند روز پیش ریست شدم الآن عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم فوق العادس حالمخدایا شکرت از کسیم که ریستم کرد ممنونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش به حالت که این جور عالیو کشوندی ... اخه کمتر دیدم هموطنام حالشون خوبه امیدوارم این حالی که داریو همیشه داشته باشی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 معمولا از چيزايي ك خسته ميشم زودگذرن..بعد ي مدت كوتاهي براشون جايگزين پيدا ميكنم... صب تا شب درگير كار و فعاليتم..ولي دوس دارم اين وضعمو! همين ك برام كسل كننده نيست جاي شكر داره و راضيم:hapydancsmil: و فعلا تنها چيزي ك خستم كرده كنكور هفته بعدمه..ك اصلا حس درس خوندن ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 اخیرا دچار روزمرگی شدم که خیلی آزار دهندس برام دارم سعی می کنم که در بیام ازین وضعیت 2
maryam39 8211 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 از این که چند ساله نمی تونم یه عادت بدو کنار بذارم خسته شدم... جدا خسته شدم... هرچیم اطرافیان بهم میگن فایده نداره.... انگار نهادینه شده تو وجودم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 خداروشکر از هیچی خسته نیستم البته داشتم نظر شاروک رو میخوندم منم موافق بودم اما میگی در برابر آدما خودت نباش یکی باش مث خودشون خیلی موافق با این نیستم اما اکثر قریب به اتفاق لیاقت ندارن که مهربونی ببینن به نظرم خوبه آدم خودش باشه منتهی برا اونایی که میبینی لیاقتت رو ندارن چرا وقتت رو باهاشون تلف کنی؟ ولشون کن برو راحت سوت بزن وخودت باش 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2014 به نظرم ما باید هر کدوم کسی باشیم که وقتی اطرافیانمون خسته هستن بهشون امید بدیم و اونارو ریست کنیم تا یه نفرم باشه وقتی خسته هستیم همین کارو در قبالمون انجام بده. من خودم آدمی هستم که خیلی حساسم و یه اتفاق کوچک هم میتونه منو بهم بریزه و تا چند روز غمگینم کنه.از این اخلاقم اصلا راضی نیستم و سعی دارم تغییرش بدم اما واقعا به این نتیجه رسیدم که هرچقدر بیشتر سخت بگیرم زندگی برام سخت تر میشه. اینکه بگیم همه ناراحتن همه روزای سختیو میگذرونن از سخت بودن اوضاع چیزیو کم نمیکنه. من 4 تا خاله دارم کنار یکیشون که بشینی از زندگی خسته میشی انقد که زندگیو به خودش و اطرافیانش سخت میگیره اما یکی دیگه از خاله هام که شرایطی خیلی شبیه به این خالم داره وقتی باهاشی فقط از خوبیای زندگی میگه از خاطرات خوب و همیشه همه دوس دارن کنارش بشینن.وقتی از مشکلات ازش میپرسی اونم به اندازه ی ما میدونه چه مشکلاتی تو جامعه هست اما مهم اینه که با بازگو کردن ده باره ی این مشکلات زندگیو به آدم تلخ نمیکنه. وقتی نمیتونی مشکلیو حل کنی سعی کن راه کنار اومدن باهاشو پیدا کنی. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری