Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ رحم چی// نه بابا باید بی رحم بود..والا باید یه دونه تاپیک درست کنن. سنگ له کن.. به جای صندلی داغ اینجوری بهتره ها.... مثل لودر با سوالات طرفو تخریب کنیم.. همون تخریب کنون هستتتت... از اون لحاظ// اینجوری.. بابا من که تازه تخریب کنون شدم .... تا همین دیروز داشتم پیغامای پروفایلمو میخوندم بخدا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بابا من که تازه تخریب کنون شدم .... تا همین دیروز داشتم پیغامای پروفایلمو میخوندم بخدا شوخی میکنم اقا عباس// ولی شدتش زیاد باشه هیجانش بیشتره خوب.. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ شوخی میکنم اقا عباس// ولی شدتش زیاد باشه هیجانش بیشتره خوب.. پس هیجانشو زیاد میکنیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ پس هیجانشو زیاد میکنیم بله حتما منتظرم بشینی رو صندلی// ستاره الان نشسته رو دیدی. یه ذره فراتر از اون. برات صندلی داغ دارم.. 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بله حتما منتظرم بشینی رو صندلی// ستاره الان نشسته رو دیدی. یه ذره فراتر از اون. برات صندلی داغ دارم.. یا حضرت پنش تن خودت به دادم برس 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یا حضرت پنش تن خودت به دادم برس .... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ به نظر من اجازه بدید اقا عباس بشینه.. مدیر برقه حال میده ببینیم. برق میگیرتش یا میسوزه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ خب خب خب دوستان عزیزی که رای دادن یا رای جمع کردن طبق رای خودتون عباس خان رای آوردن برای دوره دوم دیگه رای ندین که ایشاله بعدا باز نظر سنجی گذاشته میشه بعد از عباس هم بیشترین رای رو مدیر ارشدمون یعنی mim-shimiعزیز آورده که خودشو آماده میکنه برای دوره بعد همینطوری به ترتیب آرا میشینین رو صندلی که البته تو هر دوره افراد جدید داوطلب هم به نظر سنجی اضافه میشن حالا بدویین بیاین از عباس اعتراف بگیرین که تاپیکشو زدم http://www.noandishaan.com/forums/thread124490.html 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده