Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان طبق قولی که اول تاپیک صندلی اعتراف داده بودم وهمینطور اتمام اولین دوره صندلی اعترافمون نظرسنجی داریم برای دوستانی که اعلام آمادگی برای نشستن روی صندلی کردند طبق روند معمولی کسی که بیشترین رای رو بیاره این دوره به مدت دوهفته میشینه روی صندلی دوره های بعد هم عزیزان شرکت داده شده به ترتیب تعداد آرا شرکت داده میشوند بدویین بیاین رای بدین که هر چه زودتر از نفر بعد اعتراف بگیریم (لطفا تو دعوت دوستان یاری کنید و دوستاتون رو دعوت کنید) راستی مهلت نظر سنجی دو روز هست 18 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ ........... :icon_gol: :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اقا قبول نیست من گول خوردما به جواب سوال بالا من هم جوابم مثبته بگید بیاد :th_running1::th_running1: 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ اولین دوره آقا محمد نشست رو صندلی... اینم لینکش ..تا آخر امروزم تاپیک قفل میشه اگه سوالی تو ذهنتون مونده ازش بپرسین http://www.noandishaan.com/forums/thread123689.html 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اقا قبول نیست من گول خوردما به جواب سوال بالا من هم جوابم مثبته بگید بیاد :th_running1::th_running1: تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ نه نمیشه اولین دوره آقا محمد نشست رو صندلی... اینم لینکش ..تا آخر امروزم تاپیک قفل میشه اگه سوالی تو ذهنتون مونده ازش بپرسین http://www.noandishaan.com/forums/thread123689.html گندم جوون مدیر کلو نزاشتی توو لیست بالاهاا....ارشد بشینه رو صندلی بعد مدیر کل نشینه خیلی بد میشه که :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ نه نمیشه گندم جوون مدیر کلو نزاشتی توو لیست بالاهاا....ارشد بشینه رو صندلی بعد مدیر کل نشینه خیلی بد میشه که :gnugghender: عزیزم این نظرسنجی برطبق سپاس های این پست زده شده http://www.noandishaan.com/forums/thread124387.html#post1364341 . ...هر کس هم به اسامی اضافه بشه در نظرسنجی بعدی شرکت داده خواهد شد ....... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزم این نظرسنجی برطبق سپاس های این پست زده شدهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread124387.html#post1364341 ....هر کس هم به اسامی اضافه بشه در نظرسنجی بعدی شرکت داده خواهد شد. ااا اره...دیده بودمش 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تصمیم داشتم برای اولین و آخرین بار رو یک صندلی عمومی بشینم ولی خب مثل اینکه قسمت نبود دیگه. امیدوارم این صندلی بتونه چیزی فراتر از یک صندلی داغ باشه و تو این سوال و جوابها به نکات خوبی برای زندگی خودمون برسیم 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خوشحالم که به آقا عباس رای دادم، تا اختلاف ایجاد شه تو آرا نظرسنجی رو ببندین 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تصمیم داشتم برای اولین و آخرین بار رو یک صندلی عمومی بشینم ولی خب مثل اینکه قسمت نبود دیگه. امیدوارم این صندلی بتونه چیزی فراتر از یک صندلی داغ باشه و تو این سوال و جوابها به نکات خوبی برای زندگی خودمون برسیم به به بسی باعث افتخار ماس ادمین بزرگ به نظر سنجی دوره بعد افراد جدید اضافه میشن که اسم شما نفر اول قرار میگیره 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ خوشحالم که به آقا عباس رای دادم، تا اختلاف ایجاد شه تو آرانظرسنجی رو ببندین جبران نمودیم :spiteful: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من پیشنهاد میکنم. سوالات طوری باشه که طرف تا نشست .. بسوزه.. اصلا انقدر داغ باشه نتونه بشینه.. چیه سوسول بازی سوالات خیلی زیاد داغ نیست رو به ولرمیه. مخصوصا برای مدیرا باید خیلی داغ باشه. از گوشاشون هم اتیش بزنه بیرون. اخر بی رحمی بود. میدونم 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من پیشنهاد میکنم. سوالات طوری باشه که طرف تا نشست .. بسوزه.. اصلا انقدر داغ باشه نتونه بشینه.. چیه سوسول بازی سوالات خیلی زیاد داغ نیست رو به ولرمیه. مخصوصا برای مدیرا باید خیلی داغ باشه. از گوشاشون هم اتیش بزنه بیرون. اخر بی رحمی بود. میدونم نکنید این کارا رو بابا گناه داره اونی که میشینه بیچاره :ws28: میم شیمی خوب در رفتیا این بچه هایی که من میبینم خوراکشون مدیر ارشده حالا به مدیرای ساده و مظلومی مثل ما شاید یه ذره رحم کنن 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ نکنید این کارا رو بابا گناه داره اونی که میشینه بیچاره :ws28: میم شیمی خوب در رفتیا این بچه هایی که من میبینم خوراکشون مدیر ارشده حالا به مدیرای ساده و مظلومی مثل ما شاید یه ذره رحم کنن رحم چی// نه بابا باید بی رحم بود..والا باید یه دونه تاپیک درست کنن. سنگ له کن.. به جای صندلی داغ اینجوری بهتره ها.... مثل لودر با سوالات طرفو تخریب کنیم.. همون تخریب کنون هستتتت... از اون لحاظ// اینجوری.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده