Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ منم یکی فرستادم که سهمی داشته باشم تو موفقیت بچه ها 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ منم یکی فرستادم که سهمی داشته باشم تو موفقیت بچه ها خسته میشی اون یه دونه رم بذار خودم میفرستم همین تاپیک تو کلی انرژی داده بهشون شما از صلوات فرستادن معافی 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ منم یکی فرستادم که سهمی داشته باشم تو موفقیت بچه ها آخه زحمتتون نمیشه این ی دونه عایا؟؟؟؟؟!!!!! 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ منم تا اونجا که تونستم فرستادم فکر کنم بیشتر از 500 تا شده.... ایشالله فردا و پس فردا هم که بچه ها کنکور صنایع دارن هم یادتون نره 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ شما هم بیایه بیسکوییتی دور هم میخوریم سر جلسه دلم واسه ساندیسای سازمان سنجش تنگ شده ای جوزف نامرد اینجا هم دنبال شیرینی میگردی ؟؟؟ هنوز شیرینی من مونده ها .... ندادم دمت گرم تا حالا ندیده بودم کسی انقد مسلط فیس تو فیس بهم بگه شیرینیت رو ندادم 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ منم یکی فرستادم که سهمی داشته باشم تو موفقیت بچه ها 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ مامی قفولی فداااااااات.ایشالا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ ايشالا همون چيزي قبول ميشي كه دوست داري سحر جون! با تمام شرايط و ويژگي هاي مورد نظرت كه گفتي مرسی ریحانه جونم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش اینجا رو با باغ مخفی اشتباه گرفتی نه باو اما یه پری تو همه ی تاپیکا پری باقی میمونه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب خب عزیزان طبق قراری که گذاشته بودم من از الان شروع کردم به صلوات شمردن واسه دوستای عزیزمون که سر جلسه ن تا الان 200تا فرستادم بقیه چقد متقبل میشن تا بعد از ظهر بفرستیم؟؟ من نمیتونم قول بدم آخه این چند روزه تا 7کلاس دارم اما سعی میکنم منم همکاری کنم حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ 50.000تا من می فرستمالبته اگه دهنم تاول نزنه شوخی میکنید؟من یه بار 1000صلوات فرستادم دو سه روز حس میکردم کمبود آب دارم 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ با ارزوی موفقیت برای جوانان خوب این ملک رنج کشیده .... امیدوارم در اینده نزدیک تاپیکی باز بشه که خبر خوشی از موفقیت بچه های وطنم همگی رو خوشنود ببینیم . به امید اون روز نزدیک پاینده باد.:icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اللهم صلی علی محمد و ال محمد 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آخه زحمتتون نمیشه این ی دونه عایا؟؟؟؟؟!!!!! از هیچی که بهتره 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دمت گرم تا حالا ندیده بودم کسی انقد مسلط فیس تو فیس بهم بگه شیرینیت رو ندادم ما اینیم دیگه داداش گلم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خیالم راحت بود قبولم با این حرفا و انرژی ها دیگه هزار در هزار قبولم ( حالا اصلا درست حسابی نخوندمااااااااا امیدم به دعاهای شماس) 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خیالم راحت بود قبولم با این حرفا و انرژی ها دیگه هزار در هزار قبولم ( حالا اصلا درست حسابی نخوندمااااااااا امیدم به دعاهای شماس) قبولی شک نکن...... اینم تقدیم به تمام ارشدان اینده..... 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ما اینیم دیگه داداش گلم ضمن عرض دعای مجدد برای موفقیت کنکوری ها ی عزیز داش عباس من ول کنت نیستم ها یه چیزی گفتی باس پاش وایسی شیرینی ندی تبدیلت میکنم به شیرینی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده