amorf 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ با آدم هاااا تصادفی برخورد نمی کنیم.... هر کس به دلیلی سرراهمان قرار می گیرد... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ بــه آنـهـایــی کـه دوستشـان دارید بــی بـهـانـه بـگـویـید دوسـتـت دارم بــگـویـید در ایـن دنـیـای شـلوغ ســنـجـاقـشـان کـرده ایـد بــه دلـتـان بــگویـید گـاهـی فـرصت بـا هـم بـودنـمـان کـوتـاه تـر از عـمـر شـکـوفه هـاســت شـما بگویید، حــَتی اگـــر نـشـنـوند پروفایل خودم 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ ز آدمها بُت نسازيد ، اين خيانت است هم به خودتان ، هم به خودشان خدایی مي شوند که ، خدايي کردن نمي دانند و شما ، در آخر مي شويد سر تا پا کافرِ خـداي خود ساخته ... 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ پروفایل black banner : محبت را گدايي نكنيد گدايي كردن محبت شما را به كثافت ميكشاند ... _______________________________________________ بيچاره دل كه جهالت عشقش به باد داد اي ديده خون ببار كه اين فتنه كار توست 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ جمله پر محتوای پروفایل خودم رو میزارم صرفا برای نجات دادن تاپیک از خاک خوردگی سلام خوووش اومدین 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ vergil : انسانهای خوشبرخوردِ مودبِ مهربان! مرا معاف کنید من این روزها لبخندم درد میکند ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده