amorf 16 ارسال شده در 15 آذر، 2014 با آدم هاااا تصادفی برخورد نمی کنیم.... هر کس به دلیلی سرراهمان قرار می گیرد... 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 15 آذر، 2014 بــه آنـهـایــی کـه دوستشـان دارید بــی بـهـانـه بـگـویـید دوسـتـت دارم بــگـویـید در ایـن دنـیـای شـلوغ ســنـجـاقـشـان کـرده ایـد بــه دلـتـان بــگویـید گـاهـی فـرصت بـا هـم بـودنـمـان کـوتـاه تـر از عـمـر شـکـوفه هـاســت شـما بگویید، حــَتی اگـــر نـشـنـوند پروفایل خودم 4
sarevan 9753 ارسال شده در 15 آذر، 2014 ز آدمها بُت نسازيد ، اين خيانت است هم به خودتان ، هم به خودشان خدایی مي شوند که ، خدايي کردن نمي دانند و شما ، در آخر مي شويد سر تا پا کافرِ خـداي خود ساخته ... 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 آذر، 2014 پروفایل black banner : محبت را گدايي نكنيد گدايي كردن محبت شما را به كثافت ميكشاند ... _______________________________________________ بيچاره دل كه جهالت عشقش به باد داد اي ديده خون ببار كه اين فتنه كار توست 4
Yekta.M 15459 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 جمله پر محتوای پروفایل خودم رو میزارم صرفا برای نجات دادن تاپیک از خاک خوردگی سلام خوووش اومدین 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 vergil : انسانهای خوشبرخوردِ مودبِ مهربان! مرا معاف کنید من این روزها لبخندم درد میکند ... 4
ارسال های توصیه شده