Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ یعنی یزد برف بیاد و مشهد نیآد یعنی امسال خیلی جالب بوده همین الان داشت اینجا بارون میومد دوستم گرگان بود گفت اونجا هیچی نمیآد اسپم ممنوعه 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ اسپم ممنوعه آخر صفحه قبل با یه جمله زیبای غیر اسپم تموم شد باز تو با یه اسپم صفحه جدید درست کردی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ آخر صفحه قبل با یه جمله زیبای غیر اسپم تموم شد باز تو با یه اسپم صفحه جدید درست کردی بیا وخوبی کن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ آخر صفحه قبل با یه جمله زیبای غیر اسپم تموم شد باز تو با یه اسپم صفحه جدید درست کردی بیا حالا من نیومدم ببین باز اینجا خاک گرفت 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ نسیم فقط اختیار این تاپیک رو داره؟اگر من اومدم اینجا:vahidrk: الان نیومدی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ الان نیومدی دیگه امان از وجدان کاری 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ سلام يه سوالي! عكسا حتما بايد برا امسال باشه آيا؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ سلاميه سوالي! عكسا حتما بايد برا امسال باشه آيا؟ با اجازه قاسم و بزرگ ترا نه عزیزم واسه سال 1300هم باشه قبوله 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ امان از وجدان کاری منم همین وجدان کاری معتاد کرد مراقب خودت باش بچه ها عکساتونو بفرستید دیگه!!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ منم همین وجدان کاری معتاد کرد مراقب خودت باش بچه ها عکساتونو بفرستید دیگه!!! ما رو از اعتیاد میترسونی؟ ما زندگیمونو باختیم برو از خدا بترس ما منتظریم زود تند سریع عکس ها رو بفرستید دوستااااان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ ما رو از اعتیاد میترسونی؟ما زندگیمونو باختیم برو از خدا بترس ما منتظریم زود تند سریع عکس ها رو بفرستید دوستااااان:hapydancsmil: پس اینا برات خاطرس . . . زخم خورده ای جووون! میگم یه سوال!!! چرااا عکساتونو نمیفرستیید! ما بیکار نیسیم هااا اینا همش وجدان کاریه!معتادمون کرده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ پس اینا برات خاطرس . . . زخم خورده ای جووون! میگم یه سوال!!! چرااا عکساتونو نمیفرستیید! ما بیکار نیسیم هااا اینا همش وجدان کاریه!معتادمون کرده داد بزن بلندددد بچه هااااااااااا عکساتونو بفرستید خب 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ داد بزنبلندددد بچه هااااااااااا عکساتونو بفرستید خب نظرت چیه پروفایلمونو انتقال بدیم اینجا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ نظرت چیه پروفایلمونو انتقال بدیم اینجا موافقمممم:hapydancsmil: قاسم هم موافقههه:hapydancsmil: قاسم تو نیا فردا امتحان داری بچه ها عکس عکس عکس یادتون نره 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ من دارم میرم یکی بیاد اینجارو آپ نگه داره قاسم حقوق من یادت نره من تا یه مدتی نیستم پول نمیخواد بریزی حسابم به جاش کارت شارژ برام بگیر ایرانسل لدفن بچه ها بیایید عکسهاتون رو با موضوع برف ارسال کنید تنها 4 روز دیگر فرصت باقیست 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ مرسی از دوستان که در غیاب من تاپیکو میچرخونین تا حالا 7 عکس .. زود زود زود بفرستید که میخوایم استارت بزنیم.. :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ وااااااااای بچه ها جاتون خالی.دیروز شهرکرد به معنای واقعی کلمه بینهایت زیبا بود.:hapydancsmil:شهر برفی. 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ بچه ها فقط هر نفر ، یک عکس میتونه بفرسته 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ آموزش کم کردن سایز عکس: نرم افزار Paint: با paint عکسو open with کنید و بعد از بخش resize و pixels سایزو 800 در 600 کنید و بعد فقط حواستون باشد save نکنید که روی عکس اصلی ذخیره میشه بلکه save as کنید و با فرمتjpg ذخیره نمایید و بعد آپلود کنید. نرم افزار picture manager: در لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده