Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ یکتا میخوای نظرسنجی رو بزنی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزن تا مدالمو از چنگم در نیاوردن دیگه 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ میبینی آبجی ؟؟؟؟؟؟؟؟ جلوی چشم آدم درباره مدالش صحبت میکنن و برنامه میچینن ... البته من راضیم که درباره مدالم اینجوری کری بخونید بچه ها ... ایرادی نداره از نظر من آبجی گلم بزار مدالمو بگیرم بعدش قرعه میندازیم میزنمش به نام یکی از بچه های شرکت کننده گفتم که چون مدالی در کار نیست اینقدر دست و دل باز شدید ..... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ گفتم که چون مدالی در کار نیست اینقدر دست و دل باز شدید ..... 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ پس چرا نظرسنجي رو نميذاري يكتا جان؟ كم مونده بچه ها گيس و گيس كشي راه بندازن برا مدال 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اقا این مدال من چی شد خوب بدین میخوام برم 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نیشتو ببند به مدال منم با ذوق نیگا نکن 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اصلا مدالی رو که چشم بقیه دنبالشه نمیخوام از گلوم پایین نمیره 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اصلا مدالی رو که چشم بقیه دنبالشه نمیخوام از گلوم پایین نمیره ماشاله رو که نیست تورو خدا این دفه رو بره از گلوت پایین 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندن اواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ میبینی آبجی ؟؟؟؟؟؟؟؟ جلوی چشم آدم درباره مدالش صحبت میکنن و برنامه میچینن ... البته من راضیم که درباره مدالم اینجوری کری بخونید بچه ها ... ایرادی نداره از نظر من آبجی گلم بزار مدالمو بگیرم بعدش قرعه میندازیم میزنمش به نام یکی از بچه های شرکت کننده آره میبینم.. همه راجع به مدال من میحرفن طوری که انگار قراره کسی به غیر من برنده شه و مدالو ببره خیلی به خودم فشار اوردم که شکلک ویز ویز رو نزارماااا حواستون باشه تازه شما رو اصن باید از لیست شرکت کننده ها بحذفن:gnugghender: عکسی که گذاشتین یه طرف نگا میکنه اما اواتارتون یه طرف دیگه اون طرف نمیدونم چه خبره البته ولی ناراحت نباشین ان شالله مسابقه های بعدی به بچه ها میگم به آواتار شما رای بدن آره بچه ها راست میگه مدالی در کار نیست ... مدالو خودم میگیرم شما اصلا نمیبینیدش مدال منو میخواین کجا قایم کنین نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندناواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ آقا عباس پاسخگو باشن 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ آره میبینم.. همه راجع به مدال من میحرفن طوری که انگار قراره کسی به غیر من برنده شه و مدالو ببرهخیلی به خودم فشار اوردم که شکلک ویز ویز رو نزارماااا حواستون باشه تازه شما رو اصن باید از لیست شرکت کننده ها بحذفن:gnugghender: عکسی که گذاشتین یه طرف نگا میکنه اما اواتارتون یه طرف دیگه اون طرف نمیدونم چه خبره البته ولی ناراحت نباشین ان شالله مسابقه های بعدی به بچه ها میگم به آواتار شما رای بدن مدال منو میخواین کجا قایم کنین آقا عباس پاسخگو باشن زاویه نگاهش مهم نیست ... مهم نیته آره بابا ایشالا مسابقه های بعدی من شرکت نمیکنم که بقیه بچه ها امید داشته باشن به بردن مدال جایی قایم نمیکنم ... میندازمش تو بطری آبشو میخورم پاسخگو ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ زاویه نگاهش مهم نیست ... مهم نیته آره بابا ایشالا مسابقه های بعدی من شرکت نمیکنم که بقیه بچه ها امید داشته باشن به بردن مدال جایی قایم نمیکنم ... میندازمش تو بطری آبشو میخورم پاسخگو ؟؟؟ نه حتما شرکت کنین نمیشه که بی مدال ازین مسابقه برین زشته آخه حالا ایندفعه نشد دفعه بعد نه پس پرسشگو بهش بگین دیگه 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندناواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ برو نظرسنجی رو بزار من مدال میخوام همونجوری ساده آپلود میکنی نشون نمیده حرکتشون رو ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/ft9qbblz6vzknuvt273g.jpg 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ برو نظرسنجی رو بزار من مدال میخوام همونجوری ساده آپلود میکنی نشون نمیده حرکتشون رو ؟؟ اخه سیو که کردم حرکتشونو نشون نمیده دیگه ثابت شده 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اخه سیو که کردم حرکتشونو نشون نمیده دیگه ثابت شده ببین با یکی از مرورگرات بازش کنی حرکتش رو نشون میده روش کلیک راست کن و یکی از مرورگرارو انتخاب کن. مثل این عکس: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ جوجوی خودم از همه قشنگ تره زوتی مدالش رو بده خاله یکتا 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ انقد طولش دادید که من خسته شدم اواتارمو عوض کردم...حتما باید 20 نفر باشیم؟ با این شرکت میکنم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ نظرسنــــــــــــــجی بهترین آواتـــــــــــار(سری سوم) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده