Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 در ادامه جوابت تو پروفت باید بگم که آرزو بر جوانان عیب نیست دخیخا ایشاله دفه بعد به شومام مدال میدن:2i1d1co: 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 دخیخا ایشاله دفه بعد به شومام مدال میدن:2i1d1co: آخی شما مقصر نیستی ها من خواستم دلت نشکنه دوپهلو حرف زدم عزیزم حالا صبر کن به صاحابش میگم یکی هم به تو بدن 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 آخی شما مقصر نیستی ها من خواستم دلت نشکنه دوپهلو حرف زدمعزیزم حالا صبر کن به صاحابش میگم یکی هم به تو بدن نه عزیزم مدال من وتو نداره که...بیا مدال من واسه تو ناناحت نباش:there: تو مرام ما نیست دل دخملا کوشولوهای صورتی پوشو بشکنیم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 نه عزیزم مدال من وتو نداره که...بیا مدال من واسه تو ناناحت نباش:there:تو مرام ما نیست دل دخملا کوشولوهای صورتی پوشو بشکنیم دخمل من ملکه الیزابت اوله باید همه مدال ها رو بهش بدن 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 دخمل من ملکه الیزابت اولهباید همه مدال ها رو بهش بدن صد در صد ولی دخمل منم دختر اوله هالیووده اونم از نوع ایرانی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 صد در صد ولی دخمل منم دختر اوله هالیووده اونم از نوع ایرانی دخملت؟ این که سن مادر بزرگ منو داره بعدشم دخمل تو انگاری همین الان از بیمارستان مرخص شده میشه بگی کدوم یکی از اجزای صورتش متعلق به خودشه؟ به جای این دعواها بیایید مسابقه تالار ادبیات مدال هم داره 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 دخملت؟این که سن مادر بزرگ منو داره بعدشم دخمل تو انگاری همین الان از بیمارستان مرخص شده میشه بگی کدوم یکی از اجزای صورتش متعلق به خودشه؟ به جای این دعواها بیایید مسابقه تالار ادبیات مدال هم داره خب مگه چیه؟؟؟زود ازدواج کردم دیگه چیکارش داری بچه مو..مهم اینه که الان خیلی ناز شده دیدی خلوص نیت نداری؟؟؟ اومدی اینجا تبلیغات واسه تالار خودت:ws28: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 خب مگه چیه؟؟؟زود ازدواج کردم دیگه چیکارش داری بچه مو..مهم اینه که الان خیلی ناز شده دیدی خلوص نیت نداری؟؟؟ اومدی اینجا تبلیغات واسه تالار خودت:ws28: قیافه تقلبی که فایده نداره عوضش دختر من خوشکله میترکی بیایی تالار ما؟ 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 قیافه تقلبی که فایده ندارهعوضش دختر من خوشکله میترکی بیایی تالار ما؟ برمنکرش لعنت حالا دوستان رای میدن معلوم میشه دخمل کی خوجله باشه بابا اونجام میام تالارتو آباد میکنم:hapydancsmil: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 برمنکرش لعنتحالا دوستان رای میدن معلوم میشه دخمل کی خوجله باشه بابا اونجام میام تالارتو آباد میکنم:hapydancsmil: نیای اسپم کنیا نوشته هاتون رو بفرستین 5
One gear 7070 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 اینم آواتار من... هرچند ما را به برنده شدن توقعی نیست... اما خیلی دوسش میدارم.... 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 ديگه نبينم اجي هام راجع به مدالي كه قراره بسازن و بدن به من بحث كنن الكي اميد نداشته باشين وگرنه وقتي برنده ميشم ضربه روحي ميخوريناااا جيگر خودمو كه انقد اعتماد به نفسم بالاس 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 ديگه نبينم اجي هام راجع به مدالي كه قراره بسازن و بدن به من بحث كننالكي اميد نداشته باشين وگرنه وقتي برنده ميشم ضربه روحي ميخوريناااا جيگر خودمو كه انقد اعتماد به نفسم بالاس میگم مرضیه جواب من به گندم جواب تو هم هست آرزو بر جوانان عیب نیست عیب نداره عزیزم با یکتا صحبت میکنم نفری پنج امتیاز بخاطر شرکت کردنتون در مسابقه،بهتون بده 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 یعنی چی مدال نداره ؟؟؟؟؟ خب چرا از اولش نمیگی اینو ؟؟ مسابقه بی مدال مثل انجمن بدون کاربر میمونه :icon_razz: حالا برو بگو مدال بهترین آواتار سال از دید کاربران رو بسازن برام خوب اگه از اولش بگه ديگه كسي نميشركته برادر من چی چی"حالا برو بگو مدال بهترين آواتار سال از ديد كاربران رو بسازن برام":w888::w888: مدال خودمه 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 میگم مرضیه جواب من به گندم جواب تو هم هستآرزو بر جوانان عیب نیست عیب نداره عزیزم با یکتا صحبت میکنم نفری پنج امتیاز بخاطر شرکت کردنتون در مسابقه،بهتون بده دیگه از ما گفتن بود ضربه روحی بخورین تقصیر من نیست 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 فروردین، 2014 دیگه از ما گفتن بودضربه روحی بخورین تقصیر من نیست خواهش میکنم یه کم از خودت تعریف کن آخه شکسته بندی تا چه حد 6
Abbas.H 15132 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 خوب اگه از اولش بگه ديگه كسي نميشركته برادر منچی چی"حالا برو بگو مدال بهترين آواتار سال از ديد كاربران رو بسازن برام":w888::w888: مدال خودمه والا همونو بگو ... گول خورديم شركت كرديم ... كلي خسته شديم خب عيبي نداره ... مدالو كه گرفتم بين بقيه شركت كننده ها راي گيري ميكنم اهدا ميكنم به كسي كه راي بياره.آخه نيست كه من ديگه سه تا مدال گرفتم ... اينه كه ديگه جا نيست چهارمي هم اضافه بشه 7
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 27 فروردین، 2014 دعوا نکنید که مدالی در کار نیست جای اینکارا برید چهار نفر دیگه پیدا کنید که نظرسنجی رو استارت بزنم 5
Abbas.H 15132 ارسال شده در 27 فروردین، 2014 دعوا نکنید که مدالی در کار نیستجای اینکارا برید چهار نفر دیگه پیدا کنید که نظرسنجی رو استارت بزنم نخند ببینم ..... تو الان باید به فکر طراحی و ساخت یک دستگاه مدال باشی از کجا پیدا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی ذوق دارم واسه اول شدنم 5
ارسالهای توصیه شده