Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 یکتا میخوای نظرسنجی رو بزنی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزن تا مدالمو از چنگم در نیاوردن دیگه 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 میبینی آبجی ؟؟؟؟؟؟؟؟ جلوی چشم آدم درباره مدالش صحبت میکنن و برنامه میچینن ... البته من راضیم که درباره مدالم اینجوری کری بخونید بچه ها ... ایرادی نداره از نظر من آبجی گلم بزار مدالمو بگیرم بعدش قرعه میندازیم میزنمش به نام یکی از بچه های شرکت کننده گفتم که چون مدالی در کار نیست اینقدر دست و دل باز شدید ..... 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 گفتم که چون مدالی در کار نیست اینقدر دست و دل باز شدید ..... 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 پس چرا نظرسنجي رو نميذاري يكتا جان؟ كم مونده بچه ها گيس و گيس كشي راه بندازن برا مدال 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 اصلا مدالی رو که چشم بقیه دنبالشه نمیخوام از گلوم پایین نمیره 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 اصلا مدالی رو که چشم بقیه دنبالشه نمیخوام از گلوم پایین نمیره ماشاله رو که نیست تورو خدا این دفه رو بره از گلوت پایین 4
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2014 نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندن اواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ 6
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 میبینی آبجی ؟؟؟؟؟؟؟؟ جلوی چشم آدم درباره مدالش صحبت میکنن و برنامه میچینن ... البته من راضیم که درباره مدالم اینجوری کری بخونید بچه ها ... ایرادی نداره از نظر من آبجی گلم بزار مدالمو بگیرم بعدش قرعه میندازیم میزنمش به نام یکی از بچه های شرکت کننده آره میبینم.. همه راجع به مدال من میحرفن طوری که انگار قراره کسی به غیر من برنده شه و مدالو ببره خیلی به خودم فشار اوردم که شکلک ویز ویز رو نزارماااا حواستون باشه تازه شما رو اصن باید از لیست شرکت کننده ها بحذفن:gnugghender: عکسی که گذاشتین یه طرف نگا میکنه اما اواتارتون یه طرف دیگه اون طرف نمیدونم چه خبره البته ولی ناراحت نباشین ان شالله مسابقه های بعدی به بچه ها میگم به آواتار شما رای بدن آره بچه ها راست میگه مدالی در کار نیست ... مدالو خودم میگیرم شما اصلا نمیبینیدش مدال منو میخواین کجا قایم کنین نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندناواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ آقا عباس پاسخگو باشن 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 آره میبینم.. همه راجع به مدال من میحرفن طوری که انگار قراره کسی به غیر من برنده شه و مدالو ببرهخیلی به خودم فشار اوردم که شکلک ویز ویز رو نزارماااا حواستون باشه تازه شما رو اصن باید از لیست شرکت کننده ها بحذفن:gnugghender: عکسی که گذاشتین یه طرف نگا میکنه اما اواتارتون یه طرف دیگه اون طرف نمیدونم چه خبره البته ولی ناراحت نباشین ان شالله مسابقه های بعدی به بچه ها میگم به آواتار شما رای بدن مدال منو میخواین کجا قایم کنین آقا عباس پاسخگو باشن زاویه نگاهش مهم نیست ... مهم نیته آره بابا ایشالا مسابقه های بعدی من شرکت نمیکنم که بقیه بچه ها امید داشته باشن به بردن مدال جایی قایم نمیکنم ... میندازمش تو بطری آبشو میخورم پاسخگو ؟؟؟ 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 زاویه نگاهش مهم نیست ... مهم نیته آره بابا ایشالا مسابقه های بعدی من شرکت نمیکنم که بقیه بچه ها امید داشته باشن به بردن مدال جایی قایم نمیکنم ... میندازمش تو بطری آبشو میخورم پاسخگو ؟؟؟ نه حتما شرکت کنین نمیشه که بی مدال ازین مسابقه برین زشته آخه حالا ایندفعه نشد دفعه بعد نه پس پرسشگو بهش بگین دیگه 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 نه نمیخوام نظرسنجی رو بزارم شما ادامه بدید به کری خوندناواتارهایی که متحرک هست رو چجوری اپلود کنم که متحرک نشون بده عایا؟ برو نظرسنجی رو بزار من مدال میخوام همونجوری ساده آپلود میکنی نشون نمیده حرکتشون رو ؟؟ 6
delovan20 1048 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 http://www.noandishaan.com/upload/images/ft9qbblz6vzknuvt273g.jpg 5
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2014 برو نظرسنجی رو بزار من مدال میخوام همونجوری ساده آپلود میکنی نشون نمیده حرکتشون رو ؟؟ اخه سیو که کردم حرکتشونو نشون نمیده دیگه ثابت شده 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 اخه سیو که کردم حرکتشونو نشون نمیده دیگه ثابت شده ببین با یکی از مرورگرات بازش کنی حرکتش رو نشون میده روش کلیک راست کن و یکی از مرورگرارو انتخاب کن. مثل این عکس: 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 فروردین، 2014 جوجوی خودم از همه قشنگ تره زوتی مدالش رو بده خاله یکتا 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 انقد طولش دادید که من خسته شدم اواتارمو عوض کردم...حتما باید 20 نفر باشیم؟ با این شرکت میکنم 6
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2014 نظرسنــــــــــــــجی بهترین آواتـــــــــــار(سری سوم) 6
ارسال های توصیه شده