Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ سلام سلام ... سری سوم مسابقه بهترین آواتار رو گفتم استارت بزنیم دوستان بیان بشرکتن دور همی خوش میگذره... آوتارهاتون رو تو آپلودسنتر انجمن آپلود کنید سایز 300*300 پیکسل و بزارید تو همین تاپیک تا تو مسابقه شرکت داده بشه تعداد به 20تا رسید نظرسنجی رو برگزار میکنم و بعد اینکه به حد نصاب رسید دیگه کسی عکس نزاره در مورد این مسابقه من اعتقادی به دعوت کاربران ندارم پس هر کی اومد میتونه به دوستاشم اطلاع بده و اونا رو به صحنه رقابت دعوت کنه 32 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ این الان چه مدلیه تشکر میکنید عکس نمیزارید عایا؟اعتماد به سقفتون کجا رفته؟ 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ چطوری اندازه ش رو کوچیک کنیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ چطوری اندازه ش رو کوچیک کنیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 photo shop:ws3: 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ photo shop:ws3: ندارم خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به به منم هستم دیگه این دفعه اونوقت یه سؤالی... این آواتار باید آواتار فعلیمون باشه؟ میشه فرق داشته باشن؟ مثلاً آواتار قبلی باشه میشه؟ 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ منم میخام شرکت کنم...اواتارو میخام عوض کنم ...میذارشم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به به منم هستم دیگه این دفعه اونوقت یه سؤالی... این آواتار باید آواتار فعلیمون باشه؟ میشه فرق داشته باشن؟ مثلاً آواتار قبلی باشه میشه؟ بله اواتار فعلیتون باشه 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ دوستای گلم تا زمانی که عکس اوتارتون رو اپلود نکردید و تو این تاپیک نذاشتید تو مسابقه شرکت داده نمیشید پس اعلام امادگی نکنید اینجا عکس بزارید 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ خب منم میشرکتم ولی بلد نیستم کوچیکش کنم ..همینو قبول کنید دیگه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده