Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلااام سلاممم ،:hapydancsmil:بازگشت غرور آفرین خوذم رو به انجمن تبریک و خیر مقدم عرض مینمایم در خدمت عکاسان و هنرمندان عزیز و رای دهندگان گرامی هستیم .... به بیست و دومین نظرسنجی مسابقه عکس با موضوع" آسمان "خوش اومدید ،صفا آوردید... به قول دوستان موضوع دم دستی هم هست همه میتونن عکس بگیرن بفرستن شرایط مسابقه: 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً بادوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) و در صورت مشاهده عکس حذف و اخطار داده خواهد شد. 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه : تا پایان روز پنج شنبه 17 بهمن ماه 92 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 5 تا 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 تا 20 نفر : نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 31 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ یادمان بماند حتما شرکت مینماییم 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ چه موضوع خوبی:hapydancsmil: شرکت مینمویم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی از مسابقه خوبت یادم باشه شرکت کنم... 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ یادمان بماند حتما شرکت مینماییم مرسی از مسابقه خوبتیادم باشه شرکت کنم... یادم باشه یادم نره یکیو باید استخدام کنم جهت یادآوری دوستان از این ورا از اونورا چه موضوع خوبی:hapydancsmil:شرکت مینمویم:hapydancsmil: احسنت به شما که یادت نمیره 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یکتا تویییی منم افتخار میدم و مسابقتونو منور میکنم اگه یادم باشه یادم نره اسمون فقط باید تو کادر باشه!!! 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یکتا توییییمنم افتخار میدم و مسابقتونو منور میکنم اگه یادم باشه یادم نره اسمون فقط باید تو کادر باشه!!! بله منم منم باز اومدم:hapydancsmil: منتظر عکسهای زیباتون هستیم بخش مهم عکستون اسمون باشه حالا اون گوشه کنارها چیزای دیگه هم تو کادر باشه عیب نداره 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آقا اجازه : میشه آسمون خالی نباشه دیگه ؟ اگر میشه من فرستادم 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یکیو باید استخدام کنم جهت یادآوری دوستان از اونورا احسنت به شما که یادت نمیره یادت باشه یادت نره یکیو استخدام کنی 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ حتما حتما ....حتما حتما:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ قرستادم آورین...:hapydancsmil:بقیه یاد بگیرن یادت باشه یادت نره یکیو استخدام کنی باشه فقط یادم بیار که یادم نره که قرار شده یادم باشه یکیو استخدام کنم که بهتون یاداوری کنه یادتون نره عکس بفرسین(نفسم بند اومد) 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آقا اجازه : میشه آسمون خالی نباشه دیگه ؟ اگر میشه من فرستادم بله ترجیحا ابر هم داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آورین...:hapydancsmil:بقیه یاد بگیرن باشه فقط یادم بیار که یادم نره که قرار شده یادم باشه یکیو استخدام کنم که بهتون یاداوری کنه یادتون نره عکس بفرسین(نفسم بند اومد) یادم باشه یادم نره یادت بیارم که یادت نره 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ ما نیز فرستادیم است باشد خب 300امتیاز ومدال رو بده بیاد یکتا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ بله ترجیحا ابر هم داشته باشه پرنده چی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده