مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2014 هر موفقیت بزرگی نتیجه هزاران تلاش کوچک و عادی است که مورد توجه و ستایش دیگران قرار نمی گیرد. 11
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 میگن :خدا هر وقت میخواد به بندش هدیه بده اونو توی یه مشکل کادو میکنه حالا هر چی اون کادو بزرگتر سخت تر هدیه هم بزرگتر قشنگتر. تاشقایق هست زندگی باید کرد 10
behe 2545 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 میگن :خدا هر وقت میخواد به بندش هدیه بده اونو توی یه مشکل کادو میکنه حالا هر چی اون کادو بزرگتر سخت تر هدیه هم بزرگتر قشنگتر. تاشقایق هست زندگی باید کرد بعضی وقتا این بی انصافیه !!! خدا باید اندازه ی ظرفیت بنده هاش بهشون کادو بده !! 7
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 بعضی وقتا این بی انصافیه !!! خدا باید اندازه ی ظرفیت بنده هاش بهشون کادو بده !! پس ،حتما ظرفیت هدیه ش رو دارن . 6
bande khoda 899 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 به کوه برو وفریاد بزن آیا هنوز امیدی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواهی شنید: هست هست هست............. 7
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 از اون تاپیکاست که طلاست. دم شما گرررم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از فردایت مهراس... خدای فردای تو، خدای دیروز و امروز توست. 7
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 هرچه صبر بیشتر باشد، دقت بیشتر است و هرچه دقت بیشتر باشد، موفقیت بیشتر است. 8
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 مرد عاقل همواره ۹ نکته را درنظر دارد: روشن دیدن، خوب گوش دادن، مهربان سخن گفتن، آداب داشتن ،راستگو بودن، انجام وظیفه کردن، پرسیدن هنگام تردید، خود را از خشم دور نگاه داشتن و در عین موفقیت، عادل و منصف بودن. 7
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 هیچ موفقیت حقیقی به دست نمی آید، مگر اینکه با ارزش های اساسی ما مطابقت داشته باشد. 6
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 ♦ سازنده ترین کلمه" گذشت" است... آن را تمرین کن♦ پر معنی ترین کلمه" ما" است...آن را بکار ببند.♦ عمیق ترین کلمه "عشق" است... به آن ارج بنه.♦ بی رحم ترین کلمه" تنفر" است...از بین ببرش.♦ سرکش ترین کلمه" هوس" است...بآ آن بازی نکن.♦ خود خواهانه ترین کلمه" من" است...از ان حذر کن.♦ ناپایدارترین کلمه "خشم" است...ان را فرو ببر.♦ بازدارترین کلمه "ترس"است...با آن مقابله کن.♦ با نشاط ترین کلمه "کار"است... به آن بپرداز. 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 ♦ پوچ ترین کلمه "طمع"است... آن را بکش.♦ سازنده ترین کلمه "صبر"است... برای داشتنش دعا کن.♦ روشن ترین کلمه "امید" است... به آن امیدوار باش.♦ ضعیف ترین کلمه "حسرت"است... آن را نخور.♦ تواناترین کلمه "دانش"است... آن را فراگیر. ♦ محکم ترین کلمه "پشتکار"است...آن را داشته باش.♦ سمی ترین کلمه "غرور"است... بشکنش.♦ سست ترین کلمه "شانس"است... به امید آن نباش.♦ شایع ترین کلمه "شهرت"است... دنبالش نرو.♦ لطیف ترین کلمه "لبخند"است...آن را حفظ کن.♦ حسرت انگیز ترین کلمه "حسادت"است... از آن فاصله بگیر.♦ ضروری ترین کلمه "تفاهم"است... آن را ایجاد کن.♦ سالم ترین کلمه "سلامتی"است... به آن اهمیت بده.♦ اصلی ترین کلمه "اطمینان"است... به آن اعتماد کن. 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 ♦ بی احساس ترین کلمه "بی تفاوتی"است... مراقب آن باش.♦ دوستانه ترین کلمه "رفاقت"است... از آن سوءاستفاده نکن.♦ زیباترین کلمه "راستی"است... با ان روراست باش.♦ زشت ترین کلمه "دورویی"است... یک رنگ باش.♦ ویرانگرترین کلمه "تمسخر"است... دوست داری با تو چنین کنند؟♦ موقرترین کلمه "احترام"است... برایش ارزش قایل شو.♦ آرام ترین کلمه "آرامش"است... به آن برس.♦ عاقلانه ترین کلمه "احتیاط"است... حواست را جمع کن.♦ دست و پاگیرترین کلمه "محدودیت"است... اجازه نده مانع پیشرفتت بشود.♦ سخت ترین کلمه "غیرممکن"است... وجود ندارد.♦ مخرب ترین کلمه "شتابزدگی"است...مواظب پلهای پشت سرت باش. 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 ♦ تاریک ترین کلمه "نادانی"است...آن را با نور علم روشن کن.♦ کشنده ترین کلمه "اضطراب"است...آن را نادیده بگیر.♦ صبورترین کلمه "انتظار"است... منتظرش باش.♦ بی ارزش ترین کلمه "انتقام"است... بگذاروبگذر.♦ ارزشمندترین کلمه "بخشش"است... سعی خود را بکن.♦ قشنگ ترین کلمه "خوشروئی"آست... راز زیبائی در آن نهفته است.♦ تمیزترین کلمه "پاکیزگی"است... اصلا سخت نیست.♦ رساترین کلمه "وفاداری"است... سر عهدت بمان.♦ تنهاترین کلمه "گوشه گیری"است...بدان که همیشه جمع بهتر از فرد بوده.♦ محرک ترین کلمه "هدفمندی"است... زندگی بدون هدف روی آب است..... و هدفمندترین کلمه "موفقیت"است... پس پیش به سوی آن. 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 تن به تن آسانی و کاهلی نباید سپرد . کاری باش و از این راه شادی و آسایش فراهم کن . 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 با کسی گفتگو کن که رسیدن به خرد و آگاهی اندیشه اوست نه خویشتن خویش 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 هر افتادنی همان برخاستن است. آن کس که به این حقیقت ایمان دارد به راستی خردمند است. 4
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 آدمهای فرهمند و خودباور بدنبال کف زدن دیگران نیستند آنها به شکوه و ارزش کار خود باور دارند 5
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2014 توانگر کسی است که به آنچه خداوند توانا نصیبش کرده خرسند باشد . زیرا شوریده بخت تر و پراکنده خاطرتر از آزمند کسی نیست 5
kozey 49 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 سلام دوستان من چند وقتیه که توی این انجمن فعالیت دارم و میبینم که امید به زندگی و اینده بین بچه ها کمه نمیدونم چرا شاید برگرده این موضوع به شکستها یا جوان بودن دوستان منظور من از این تاپیک امید بخشیدن به خودم و دوستان هست از دوستان هم دعوت میکنم که اگه مطلبی که باعث روحیه دادن به دیگران میشه و دارن توی این تاپیک بگذارند پیشاپیش از همه دوستان ممنونم من آینده را دوست دارم چون بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم بسیار بسیار عالی/اقای بهره مند. مطالبتون بی نظیر بودن.متشکرم. 3
ارسال های توصیه شده