رفتن به مطلب

به عنوان یک ایرانی کدام پوشش را برای زنان می پسندید

کدام پوشش را برای زنان ترجیح می دهید؟؟  

51 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام پوشش را برای زنان ترجیح می دهید؟؟

• 0
    • 1
    • 2
    • 18
    • 15
    • 15

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه اونی که مدنظرمونه توو گزینه ها نباشه چکار کنیم؟:ws3:

به اونی که نزدیک تره رأی بده :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه نظرسنجی جالبی

رای ندادم:banel_smiley_4:

این گزینه ها موارد دیگر نداره چراااا؟؟؟:w000:

با احترامی که به عقاید و اعتفادات دیگران قائلم و با تجربیات گسترده ام گزینه موارد دیگر رو انتخاب می کنم

• :ws3:

در تلاشم حجابم ی چیزی بین 4 و 3 باشه ولی فعلآ بین 5 و 6 موندم:whistle:

بین انتخاب گزینه مد نظرت و احترام به آرا و عقاید دیگران چه ارتباطی هست؟:ws38:

راستی تو مملکت گل و بلبل ما چقد به آرا و عقاید دیگران از طرف حکومت احترام گذاشته میشه :ws38:

و یک سوال دیگه چرا 99.99% دخترای این انجمن آواتارشون بر خلاف عقایدشونه؟ws38.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
گزینه مد نظرم که نبود ولی مخالف عقاید خیلی هاست

تو مملکت ما احترام متقابل از اصول مهم عقایدمون هست فقط باید یادمون باشه یکم ساکت تر باشیم

با توجه به تاپیک هایی که جدیدآ بیشتر استارت میزنید مشخصه باید ی وکیل خوب براتون پیدا کنیم...تلاشتون مثل اینه که توی بیابون موندید ولی به جای اینکه به فکر راه حل باشید دنبال معجزه اید

در مورد آواتارهم اون یک 00.01٪ منم دیگه احتمالآ

چون آواتارم خودمم بدون هیچ تغییری...آواتار که پوشش نیست ...احساس درون خود فرد هست...دقیقآ‌ آواتار شما اصلآ شبیه خودتون نیست ...چرا؟؟؟

آواتار شما باید ی شخص سیاسی باشه که به عقایدتون نزدیک باشه ولی یک هنرپیشه و خواننده هندی !!!

یا تو این مملکت زندگی نمیکنی یا اینکه اصلا از خونه بیرون نمیری یا اینکه کلا دروازه اطلاعات رو بروی خودت بستی ، همین تفکر باعث شده تو خیابون به راحتی یه مرد هر جایی دختر مردم رو هزار جو تحقیر کنه و ببرتش مثل مجرما ازش عکس بگیره و ....:icon_redface:

البته وکیل گرفتن هم یه راهشه خودت وکیلی ولی میترسم بشی آزاده ستوده اونوقته که دیگه باید تحمل هر انگی رو داشته باشی:sad0:

اواتار من که نشان دهنده یک فرد با ذهن مشغول و در حال فکر کردنه تورو نمیدونم مقصود مطالعس یا دوست داشتن طبیعت و یا ارامش ، اگه معتقد باشی به همین حجاب اواتارت پس با شناختی که ازت دارم بقیه مواردش هم درسته ولی اگر یک پای قضیه یعنی بخش اول درست باشه می تونستی از یه باحجابش استفاده کنی:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خودم 5 ولی 4 رو ترجیح میدم.. :icon_gol:

و اینکه باید بگم آواتار کسی ربطی به حجابش نداره!! آواتار فقط بیان احساس آدماس.. همین :|

مثلا اینکه من آواتارم ماهیه یعنی ماهیم؟؟؟؟ :|

آواتار فقط یه احساس یا علاقه یا خاطره ست که ممکنه واسه دیگران مفهومی نداشته باشه :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به 5 رای دادم ولی 4 رو هم می پسندم...البته اگه به آدم بیاد...:banel_smiley_4:

با یه سری واقعا حجاب نمیاد یعنی قیافشون بد میشه ..:banel_smiley_4:.

من نمیگم موهاتو بنداز بیرون و دلبری کن ...ولی خود پیامبر هم به مرتب بودن سفارش کرده ...

به گزینه های 1 و 2 کار ندارم نظری هم ندارم اما وقتی بعضیا با یه حجابی شبیه حجاب 3 نامرتب و حتی درهم برهم میشه اصلا قشنگ نیست... :banel_smiley_4:البته من به عقیده ی غیر از اینم احترام میذارم....:ws37:

به نظر من مهم اون دوتا دونه تار مویی که معلوم باشه نیست مهم اینه چشمات حجاب داشته باشه...:ws37:

یه سریام که با یه تیپ بین 5 و 6 متمایل به 6 چادر هم میذارن...:banel_smiley_4:

امیدوارم واستون تداعی شده باشه... اون به نظر من بدترین و توهین آمیزترین نوع حجابه...!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من چادری نیستم اما حجابم کامله.

به قول یکی از دوستان که نوشته بودن:نگاه آدما باید پاک باشه.

اما اون چیزی که باعث میشه دیگران درباره آدم قضاوت کنن و نظر بدن رفتار و کردار خود آدماس

• Like 3
لینک به دیدگاه

در یک جامعه ازاد گزینه 1 و 2 را باید نسل کشی کرد .

گزینه 3 را در فقط پیرزن ها یا شهر های مذهبی مجازن و بقیه را باید نسل کشی کرد :ws3:

چیکار کنم تو خیابون چادر سیاه میبینم حالت تهوه میگیرم.

به نظرم اگر کل دانشمندان میخواستند زشت ترین و چندش اور ترین لباس را طراحی کنند.بعد از سال ها تلاش بالاخره موفق میشدند چیزی

شبیه چادر سیاه را طراحی کنند که باز هم به چندشی چادر سیاه نیست

گزینه 5 هم در یک جامعه ازاد چیز مسخره ای هست و اون ها هم از بین برن :ws3:

حالا یکی اعتقاد داره 4 و یکی اعتقاد نداره 6

من هم 6 را میپسندم

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب سوال واضحه ، به کدوم گزینه رأی می دید؟

.pptkoxa8ulh0f3yx1z2.jpg

به عنوان ایرانی میخوام تمام این پوشش ها رو تو کشورم داشته باشم بر اساس آزادی فردی

• Like 6
لینک به دیدگاه
در یک جامعه ازاد گزینه 1 و 2 را باید نسل کشی کرد .

گزینه 3 را در فقط پیرزن ها یا شهر های مذهبی مجازن و بقیه را باید نسل کشی کرد :ws3:

چیکار کنم تو خیابون چادر سیاه میبینم حالت تهوه میگیرم.

به نظرم اگر کل دانشمندان میخواستند زشت ترین و چندش اور ترین لباس را طراحی کنند.بعد از سال ها تلاش بالاخره موفق میشدند چیزی

شبیه چادر سیاه را طراحی کنند که باز هم به چندشی چادر سیاه نیست

گزینه 5 هم در یک جامعه ازاد چیز مسخره ای هست و اون ها هم از بین برن :ws3:

حالا یکی اعتقاد داره 4 و یکی اعتقاد نداره 6

من هم 6 را میپسندم

اومدیمو یکی دوست داشت 1 باشه !! شما بخوای بزور ازش بگیری میشی رضاخان!!(من با کشف حجابش کاملا مخالفم) بذارین ملت خودشون باشن

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...