ms13 1488 ارسال شده در 31 اسفند، 2013 خواستم یه آماری بگیرم ببینم چقدر پول میدیدین به آرایشگرتون !البته بستگی به شهرتون هم داره ... احتمالا شهرهایی مث تهران و مشهد بیشتر میشه ...من دفعه قبل یکی از آرایشگاههای بالاشهر مشهد (احمدآباد) رفتم بعد وقتی گفتم چند شد گفت 15 هزار تومن !! مدل خاصی هم اصلاح نکرد ... خودم گفته بودم چجوری بزنه ... (ولی خداییش دمش گرم... کارش خیلی تمیز بود...)دفعه قبلش هم یه جای دیگه رفته بودم 10 تومن گرفت ... اونم خوب بود اما خیلی راضی نبودم ...کلا هم چند سالی بود پیش یک آرایشگر میرفتم معمولا 6-7 تومن بیشتر نمیگرفت این آخرا... قبل ترش هم 5 میگرفت...حالا میخواستم ببینم شما پیش آرایشگری که میرید چقدر میگیره ؟ (البته خانوم ها هم میتونند در تاپیک شرکت کنند اما من منظورم آرایشگاه آقایون هست...) 6
VINA 31339 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 قبلا هم چنین تاپیکی بود دوباره: بستگی داره کدوم آرایشگاه برم رشت:یه جا هست فقط جلوی موهاتو چتری کنه ازت 15 میگیره یه ابرو رو 18 تومن میگیره(از مدل ابروشم راضی نیستم نازک میکنه) اما آرایشگاه خودم هر چند وقت یبار میرم زیر موهامو تمیز کنم ازم واسه مو 7 تومن میگیره(کلی هم وقت میزاره که فقط زیرشو کوتاه کنه به بدنه اصلی ضربه نزنه و حجمشم کم میکنه) یه قیچی هم داره اینجوری تیغ داره با اونم تیز تیز کوتاه میکنن و ... ابرو هم اصلا 6 تومن میگیره...تازشم خانومه خیلی مهربونه یه آرایشگاه دیگه واسه جشنا میرم که انصافا نسبت به کارش مفت میگیره :gnugghender:ولی چون پایین شهره کشف نشده:gnugghender: تهران: یه جا تو انقلاب تو جمالزاده جنوبی میرم بدک نیست کارش..ولی همچینم به دل نمیشه بستگی به جای آرایشگاه هم داره اخه ... یکی هم اینکه مشتری کجا باشی 7
masi eng 47044 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 خواستم یه آماری بگیرم ببینم چقدر پول میدیدین به آرایشگرتون !البته بستگی به شهرتون هم داره ... احتمالا شهرهایی مث تهران و مشهد بیشتر میشه ...من دفعه قبل یکی از آرایشگاههای بالاشهر مشهد (احمدآباد) رفتم بعد وقتی گفتم چند شد گفت 15 هزار تومن !! مدل خاصی هم اصلاح نکرد ... خودم گفته بودم چجوری بزنه ... (ولی خداییش دمش گرم... کارش خیلی تمیز بود...)دفعه قبلش هم یه جای دیگه رفته بودم 10 تومن گرفت ... اونم خوب بود اما خیلی راضی نبودم ...کلا هم چند سالی بود پیش یک آرایشگر میرفتم معمولا 6-7 تومن بیشتر نمیگرفت این آخرا... قبل ترش هم 5 میگرفت...حالا میخواستم ببینم شما پیش آرایشگری که میرید چقدر میگیره ؟ (البته خانوم ها هم میتونند در تاپیک شرکت کنند اما من منظورم آرایشگاه آقایون هست...) خیلی ازت خوب گرفته. داداش من رفته 27تومن... مفته برو باز کوتاه کن 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 من پول خاصی برای آرایشگاه رفتن خرج نمیکنم چون خودم بلدم هم موهامو کوتاه میکنم هم رنگ و ابرو هم خودم برمیدارم (دلتون بسوزه) 4
black banner 9103 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 يك چيز ميگم اصلا نخنديد توي ايران هم زندگي ميكنم بخدا 2 هزار تومن !! تاپيك قبلي هم گفتم دو هزار تومن ! هنوزم همونو ميدم ... 8
wat 1607 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 نیست پسرا بر نمیدارن:icon_razz:ما هر چی مدل ابرو قشنگ دیدیم تو ابرو پسرا دیدیم پسرا و ابرو برداشتن................. نگو تو رو خدا.................... بیچاره ها نه اینکارو می کنن و نه این چیزهارو مبینن.............. فقط یه کوچولو موهاشونو مش میکنن و دم ابروشونو کوتاه می کنن و چند تا چیز جزئی دیگه.............. 7
VINA 31339 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 يك چيز ميگم اصلا نخنديد توي ايران هم زندگي ميكنم بخدا 2 هزار تومن !! تاپيك قبلي هم گفتم دو هزار تومن ! هنوزم همونو ميدم ... :w58: عجب آدم منصفی ارایشگره شاید ارایشگره روش نمیشه بگه گرون شده پسرا و ابرو برداشتن.................نگو تو رو خدا.................... بیچاره ها نه اینکارو می کنن و نه این چیزهارو مبینن.............. فقط یه کوچولو موهاشونو مش میکنن و دم ابروشونو کوتاه می کنن و چند تا چیز جزئی دیگه.............. بله همه هم سر به زیر اصلا نمیدونن ابرو چی هست 8
wat 1607 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 بله همه هم سر به زیر اصلا نمیدونن ابرو چی هست کلا با کلمه ابرو بیگانه اند..... 4
maktob 220 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 کلا با کلمه ابرو بیگانه اند..... وای،عجب امضایی دارید شما؟ خیلی عالیه آره ما می تونیم. ببخشید یادم رفت چی می خواستم در مورد آرایشگاه بگم حالا بعدا 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 2 فروردین، 2014 یبار دامن پوشیدنو تقلید نکنن ..والا گوش سوراخ کردنو رنگ کردنو مو رو که خیلی واردن...تازه شنیدم بعضی ومادا رو آرایش میکنن خخخخخخخخخخخخخ پ ن: هر تمیز کردن ابرویی بد نیستا با اون یه عده تابلو ام بحث رنگ کردن مو افتاد...همین 2-3 هفته پیش یه پسری رو گرفته بودن، واسه بازی تراختور موهاشو قرمز رنگ کرده بود...ازونجایی که رنگش پلاستیکی بود و میشد با آب شستش ، منم دلم سوخت بهش...گفتم الان بره امنیت اخلاقی کارش ساختست...بردم کلشو با آب یخ شستم...فک کنم یا الان داره حبس میکشه یا ذات الریه کرده مرده....
parisa.na 1558 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 من17تومن واسه ابروام میدم(بالاشهرهمدان)ولی خداییش کارش عالیه مثه بعضیاابرو رومثه نخ نمیکنه تحویلت بده!کوتاهی موهم بستگی به مدلش داره از15گرفته تا30تومن! 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 دوستان لطف کنین در چارچوب خواسته تاپیک صحبت کنین به درخواست استارتر، پست های اسپم پاک شدن خیلی ممنون 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 آرایشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!اونجا دیگه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
VINA 31339 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 میشه تاپیک رو بالا بیارید ؟ کلی سرچ کرم چون عنوانش یادم نمی اومد پیدا نشد اما یادمه یه تاپیک پر طرفدار بودببخشید بهرحال 1
ارسال های توصیه شده