mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ نسبت تبدیل چوک رو نمیشه گیر اورد؟ بذار حساب کنم ببینم در میاد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ بذار حساب کنم ببینم در میاد ببین یه 1200 به 8 اهم تو مشخصاتش هست میتونی ربطی داشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ ببین یه 1200 به 8 اهم تو مشخصاتش هست میتونی ربطی داشته باشه؟ اونکه مقدار مقاومت ورودی و خروجیه ترانسه برای ورودی قطعا تاثیر داره ولی برای قسمت خروجیش نمیدونم این یه ترانس صوتیه و لی نمیدونم چرا اینجا ازش استفاده کرده ؟ چرا از ترانس معمولی ولتاژ استفاده نکرده؟!! 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ اونکه مقدار مقاومت ورودی و خروجیه ترانسه برای ورودی قطعا تاثیر داره ولی برای قسمت خروجیش نمیدونم این یه ترانس صوتیه و لی نمیدونم چرا اینجا ازش استفاده کرده ؟ چرا از ترانس معمولی ولتاژ استفاده نکرده؟!! باید از طراحش پرسید 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان عزیز اگه وقت دارید بیایید این ساخت شوکر رو به یه نتیجه ای برسونیم مدارهای مختلف بذارید درباره اش صحبت کنیم من میخوام بسازم به کمک الکترونیکی های عزیز نیاز منیدم بیایید دیگه 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید که من هیچی از برق و الکترونیک و مدار نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید که من هیچی از برق و الکترونیک و مدار نمیدونم همین که اومدین خودش روحیه اس مرسی 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ همین که اومدین خودش روحیه اس مرسی خواهش میکنم حالا میخواید با این شوکر چیکارا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟//:w58: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خواهش میکنمحالا میخواید با این شوکر چیکارا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟//:w58: میذارم تو جیبم هرکی کم تر از گل بهم بگه یکم قلقلکش میدم 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ میذارم تو جیبم هرکی کم تر از گل بهم بگه یکم قلقلکش میدم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خیلی خطرناک هستیا 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):خیلی خطرناک هستیا راستش یه بار ساختم اما شکست خوردم یه جای کار ایراد داشت البته کسی هم حاضر نشد روش تست کنم ایندفه میخوام ولتاژ خروجیش رو ببرم بالا که قشنگ آرک بزنه حال کنیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ راستش یه بار ساختم اما شکست خوردم یه جای کار ایراد داشت البته کسی هم حاضر نشد روش تست کنم ایندفه میخوام ولتاژ خروجیش رو ببرم بالا که قشنگ آرک بزنه حال کنیم :gnugghender: یا خدااااااااااا:icon_pf (34): من که جرأت نمیکنم از کنار شمام رد شم 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ khob ma ke avale rahim ma mishinim shoma dorost konid yad begirim:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ khob ma ke avale rahim ma mishinim shoma dorost konid yad begirim:ws3: من سال 89 یا 88 بود ساختم اونموقع بار علمیم کم بود ایندفه درست کنم مطمئن باش یه انفجاری چیزی رخ میده لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ فعالي ديگه مثل ما نيستي قبلا آره اما یه مدت هس که نمیرم سمت این کارا اما دوباره میخوام استارتشو بزنم اگه بچه ها بیان کمک لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ mishe ma ro ham rah bedi agha moalem? 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ mishe ma ro ham rah bedi agha moalem? چوب کاری میکنی شما استادی من ازهمه خواستم بیان کمک کنن مدارای مختلفی رو دیدم اما میخوام تحلیل کنیم ببینیم کدومش بهتره مدار قبلی رو اول صفحه گذاشتم خوب جواب نداد میخوام بریم سراغ یه مدار دیگه با دو تا ترانس خروجی رو ببریم رو 20هزار ولت :gnugghender: لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ are didamesh vase ma yekam sakhte bi khiyal dada kiyo mikhay shekanje bedi? 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده