bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ [TABLE] [TR] [TD]ایستادهام توی صف ساندویچی که ناهار امروزم را سرپایی و در اسرع وقت بخورم و برگردم شرکت. از مواقعی که خوردن، فقط برای سیر شدن است و قرار نیست از آن چیزی که میجوی و میبلعی لذت ببری، بیزارم. به اعتقاد من حتی وقتی درب باک ماشین را باز میکنی تا معدهاش را از بنزین پر کنی، ماشین چنان لذتی میبرد و چنان کیفی میکند که اگر میتوانست چیزی بگوید، حداقلش یک "آخیش!" یا "به به!" بود. حالا من ایستادهام توی صف ساندویچی، فقط برای این که خودم را سیر کنم و بدون آخیش و به به برگردم سر کارم. نوبتم که میشود فروشنده با لبخندی که صورتش را دوست داشتنی کرده سفارش غذا را میگیرد و بدون آن که قبضی دستم بدهد میرود سراغ نفر بعدی. میایستم کنار، زیر سایه ی یک درخت و به جمعیتی که جلوی این اغذیه فروشی کوچک جمع شدهاند نگاه میکنم که آیا اینها هم مثل من فقط برای سیر شدن آمدهاند یا واقعاً از خوردن یک ساندویچ معمولی لذت میبرند. آقای فروشنده ی خندان صدایم میکنم و غذایم را میدهد، بدون آن که حرفی از پول بزند. با عجله غذا را سرپا و زیر همان درخت، میخورم. انگار که قرار است برگردم شرکت و شاتل هوا کنم، انگار که اگر چند دقیقه دیر برسم کل پروژههای این مملکت از خواب بیدار و بعدش به اغما میروند. میروم روبروی آقای فروشنده ی خندان که در آن شلوغی فهرست غذا به همراه اضافاتی که خوردهام را به خاطر سپرده است. میشود ٧٢٠٠ تومان. یک ١٠ هزار تومانی میدهم و منتظر باقی پولم میشوم. ٣٠٠٠ هزار تومان بر میگرداند. میگویم ٢٠٠ تومانی ندارم. میگوید اندازه ی ٢٠٠ تومان لبخند بزن! خندهام میگیرد. خندهاش میگیرد و میگوید: "این که بیشتر شد... حالا من ١٠٠ به شما بدهکارم!" تشکر و خداحافظی میکنم و موقع رفتن با او دست میدهم. انگار هنوز هم از این آدمها پیدا میشوند، آدمهایی که هنوز معتقدند لبخند زدن زیبا و لبخند گرفتن ارزشمند است. لبخندزنان دستانم را میکنم توی جیبم و آهسته به سمت شرکت بر میگردم و توی راه بازگشت آرام زیر لب میگویم: "آخیش! به به!" [/TD] [/TR] [/TABLE] حالا حساب کنید چقدر به هم بدهکاریم؟ 21 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ قشنگ بود عزیزم .ممنون از دعوتت زیاد بدهکارم ! مرسیbar☻☻n . زنده باشید دوستای گلم. :hapydancsmil: همبشه برای این تجارتت دعا می کنم ورجیل. 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خداروشکر تو این مساله رو سفید شدم موفق باشی و خندان 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ زیاد بدهکارم ! مرسیbar☻☻n . انسانهای خوشبرخوردِ مودبِ مهربان! مرا معاف کنید من این روزها لبخندم درد میکند ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ من هميشه با خنده با همه حرف ميزنم ! هميشه يك ته صداي خنده توي حرفام هست !! دوستم ميگه : اين هميشه نيشش بازه ... يك استاد خركي داريم ، بي اعصاب و درب و داغون ... هميشه اخمو و خشن از بس خنديدم و باهاش حرف زدم تا منو ميبينه لبخند ميزنه ... اون دفعه سر كلاس يك مبحثي رو گفت رو كرد به من گفت : بچه ها الان اين دوستتون با لبخند تاييد ميكنه من فقط توي خونه نميخندم : چون بهم اتهام ميزنن ميگن پسره عاشق شده زيادي ميخنده ... براي رفع اتهام تو خونه نميخندم ... 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ گاهی لازم برا اینکه دیگرانو باخودت دپرس نکنی الکی لبخند بزنی یا حتی بخندی 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ اقا من معمولا سعی میکنم اطرافیانمو شاد کنم که وقتی اونها شاد باشن منم شادم 8 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ چند وقته که خیلی بدهکارمممم.... مرسی از دعوتت گلم... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ تاپیک رو دیشب حدود ساعت 3 خوندم ولی چون با گوشی بودم ،گذاشتم امروز که اومدم انجمن برای این مطلب زیبا ازتون تشکر کنم .....ممنون... 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ با این حساب من از بیشتر آدهای اطرافم طلب دارم ...خیلی زیاد ... 2 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ مرسی واقعا زیبا بود ولی حس میکنم مدتیه به کسی بدهی ندارم 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ بارون عزیزم زیبا بود ممنون از دعوتت 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ سلام خیلی خیلی خوب بود به نظر من از اون نوشته هایی که شاید حرفاش خیلی ساده باشه ولی ادمو به فکر میندازه ممنون.... 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ من یه دنیا بدهکارم .... به خودم .... به اطرافیانم !!!! بیشتر از همه به خودم ....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ از همه ی عزیزان دل ممنونمممم به کام دلتون گوارا:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده