رفتن به مطلب

" تحلیل شخصیت شماره 97 .... hasti1988"

ارسال های توصیه شده

متاسفانه چون قبل از این افتخار آشنایی یا هستی خانمی رو نداشتم چیز زیادی نمی تونم بگم

ولی تا اونجایی که تو پروف بعضی از دوستان مشترک دیدم به نظرم اومد یکی از خصلت های بارزشون " متین " بودنشونه....:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام بر هستی عزیز:icon_gol:

ببخشید من دیر به تاپیک رسیدم...

من از ابتدای فعالیتم در انجمن افتخار آشنایی با خانوم مهندس عزیز رو داشتم و همیشه دیدم که چقدر با آرامش و صمیمیت سعی میکنه به دوستاش در حد توانش کمک کنه.

من ایشون رو شخصی آرام ،متین، مهربون و اندکی حساس دیدم که اهل صلح و دوستیه و سعی میکنه تو مباحث با نظرات مخالفش هر چقدر هم که لحن تندی دارند با منطق و آرامش برخورد کنه.در مجموع بنظر من یک دوست عالی و یک مدیر کاردانه و آرزو میکنم زندگیش سرشار از موفقیت و آرامش باشه:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام ، ممنون از دعوتت هستی جون :icon_gol::icon_redface:

ما شاا... عجب استقببالی شده :w58:

و حالا این شما و این هم هستی بانو :

فعال

مهربون

فهمیده

عقل رو سپر احساس میکنه و تلاش میکنه بهترین تصمیم رو بگیره

دیگران واسش مهم هستن و اصلا ادم بی احساسی نیست

پشتکار و تلاشش ستودنیه

دوست داره همیشه چیزای زیادی یاد بگیره و تو هر کاری دستی داشته باشه

کودک درونش زیاد فعال نیست و خیلی کنترلش میکنه

نت باز :w02:

و بنظرم بزرگتر از سنشه ، جسمی نه هااااااااااااا عقلی :ws3:

فقط یه چیزی واسم گنگه که چرا مثل خودم این پشتکار نت اومدنشو رو واسه کنکور نمیزاره؟ :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام به همگی دوستان گل نواندیشان

تشکر از مدیر ارجمند هستی خانم که قابل دانستند بنده را دعوت فرمودند

تاریخ آمدن بنده هم تاحدودی با تاریخ آمدن هستی خانم مساوی است و لذا به اندازه 2.5 سال آشنایی کاملی ازشون دارم

هستی خانم فردی

1-مسئولیت پذیر

2-دلسوز

3-فعال

4-کاربلد

5-باسواد و با دانش

6-باحیا و پاک که همیشه مراعات ارتباطات خود را دارند مثل خیلی از بچه های انجمن

7-مسلط به اعصاب

8-انتقاد پذیر

دیگه چیزی به ذهنم رسید:ws37:

خداراشکر میکنم که همکاران من درتالار صنایع که تقریبا باخیلیاشون در ارتباط بودم و هستم همه دلسوز و بادانش هستند و ازشون یاد میگیرم دیگه هستی خانم که حسابشون جداست

مرسی:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام هستی جان.

ممنون از دعوتت. :icon_gol:

آروم، مودب و خوش برخورد. :ws37:

از تاپیکهایی که زدین هم به نظرم انسان کوشایی هستین و روش های علمی و موثر رو پیگیری میکنین.

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام من رابطه ای با شما نداشتم ولی از اواتارتوتون برمیاد انسان موجه ارام خون سرد همه را جمع کنم سرت درد نگیره خیلی خانمی همینم که این تا÷یک را گذاشتی یعنی انسان نقد ÷ذیر وانعطاف ÷ذیری هستین با ارزوی موفقیت:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام هستی جان :icon_gol:

ممنون که من رو هم دعوت کردی :icon_redface:

تو برخوردهایی که با شما داشتم مشخص بود که خیلی آدم متین و مودب و خوش برخوردی هستین و از رفتارتون تو انجمن هم میشه فهمید که آدم مهربونی هستید و قدر دوستاتون رو می دونید :w16:

:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام

تاپیک رو دیده بودم ولی یادم میرفت بیام، معذرت

چیزایی که بیشتر از همه نظر من رو جلب کرد

فعال

پشتکار و پیگیری زیاد

مودب و دلسوز

و...

کلا نکته‎ی منفی من از هستی خانم به یاد ندارم

• Like 7
لینک به دیدگاه

درود هستی جان:icon_gol:

والا من برخورد زیادی با شما نداشتم و در همون مقدار هم پی به متانت و منطقی بودن و هنرمند و هنردوست بودن شما شدم.

این دو مورد اخر نشان دهنده روح فرده.

بنظر شخصی من کسی که هم هنرمند باشه و هم هنر دوست روح والا و حساسی و درون خودش جای داده...

که این شامل شما هم میشود .

ممنون از دعوتت:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام ممنون از دعوتت

از شناختی که ازتون دارم احساس میکنم دختر منطقی و در عین حال مهربونی هستی البته منطقت بیشتر از احساستت هست نمیدونم اینجوری احساس میکنم:ws3:

انسان بسیار پرتلاش و با دانشی هستین:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود...

ممنون از دعوت هستی بانو...:icon_redface:

من طبق عادت در تاپیک های که منت دار صاحبان تاپیک برای دعوت هستم یک موضع دارم...البته در این موضوع یک موضع تکراری دارم...

قضاوت کردن در مورد شخصیت مجازی دوستانم...کاری هست که من سعی می کنم از اون پرهیز می کنم..

همیشه از اینکه تو چند صفت محدودشون کنم و در این حد بشناسمشون....فراری بودم...:icon_redface:

البته باید تلاشی هم برای شناخت انجام بشه که نیاز به تعامل بیشتر هست...که فرصت مجازی شناخت کامل نمی ده...

من می تونم در مورد نوشته هاتون نظر داشته باشم... از لا به لای نوشته ها و تاپیک شعرتون..یک نوشته ی ساده و لطیف رو برداشت کردم...که از اون ها لذت بردم...:icon_redface:

و صد البته که محترم هستین...و من هم به نظرات و عقاید و شخصیتتون احترام می زارم...

و براتون بهترین ها رو در کنار آرامش می خواهم...:icon_gol::icon_redface:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام من دعوت نشدم اما خودم خودم دعوت کردم:a030::a030::ws3:

من برخوردی با شما نداشتم :icon_gol:اما همیشه عکس آواتارتون دوست داشتم:hapydancsmil:

به عکستون میخوره که فوق العاده مهربون و با گذشت باشد.

درهمه مراحل براتون ارزوی موفقیت و شادابی دارم

ایام بکام

• Like 8
لینک به دیدگاه

ممنون از دعوتت هستي جون:icon_gol:

خب شايد با وجود مدت زماني كه باهم دوست هستيم،شناخت زيادي ازت نداشته باشم اما بر اساس نوشته هات و بعضي گفتگوهايي كه شركت كردي بتونم بگم كه:

دختر مهربون، منطقي، بسيار مودب و با شخصيت، تا حدي آروم و هدفمند در زندگي هستي :w16:

البته اينها بر اساس شناخت تو يه دنياي مجازيه و احتمالا با واقعيت وجوديت متفاوته

اميدورام روز به روز بر ويژگي هاي مثبت شخصيتيت اضافه بشه عزيزم:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

خب با شناخت نه چندان زیادی که ازت دارم هستی بانو :ws3:

یه دختر با ادب، با محبت؛ مسئولیت پذیر و دوست داشتنی و البته خیلی باسواد میباشی:ws37:

ممنون از دعوتت، امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی گلم:icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام بر هستی خانوم مرسی از دعوتت :icon_gol:

اول یه چی رو متذکر بشم 142 دوست تو اد لیستت داری همچین دوستانت محدودم نیستن ماشاالله:banel_smiley_4::ws3:امیدوارم چه در عالم مجازی و چه در عالم واقعی دوستانی با نیتی پاک نصیبت بشه:icon_gol:

از اونجای که با شما زیاد در ارتباط نبودم (در عالم مجازی) (البته کم سعادتی بنده رو میرسونه)نمیتونم همینطوری از شخصیتتون بگم

ولی در کل از موقعی که تو انجمن فعالیت داشتین به این پی بردم که شما یه بانوی بسیار متین و با کمال و با صبر وحوصله ایرانی هستین .....صفات اولتون دلیلش برخوردتون با افراد انجمن بوده که کم و بیش تو تاپبک ها و صفحات دوستان بچشمم خورده...... صفات دومتون رو هم درتالار صنایع دیدم که با جدیت پیگر امور دوستان صنایع انجمن بودید و با جدیت به سوالاتشون پاسخ دادید......قاعدتاً صفات خوبتون بیشماره:icon_gol: ولی بنده به دلیل کم سعادت بودن در برخورد با شما ازشون اطلاع خاصی ندارم...

:a030:

در کل براتون آرزوی بهروزی وشادکامی،موفقیت دارم...

ببخشید که پر حرفی کردم.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام هستی جان

ممنون به خاطر دعوتت.

هم خلاقی، هم خانومی، هم خوش سلیقه ای و هم .....

خودت میدونی چقدر ماهی.

تلخی خاطرات تابستون با شیرینی وجود امثال شما برام قابل تحمل بود.

مجازی هستید اما قلبتون واقعیه:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...