One gear 7070 ارسال شده در 20 اسفند، 2013 متاسفانه چون قبل از این افتخار آشنایی یا هستی خانمی رو نداشتم چیز زیادی نمی تونم بگم ولی تا اونجایی که تو پروف بعضی از دوستان مشترک دیدم به نظرم اومد یکی از خصلت های بارزشون " متین " بودنشونه.... 8
Emerald_s 764 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام بر هستی عزیز ببخشید من دیر به تاپیک رسیدم... من از ابتدای فعالیتم در انجمن افتخار آشنایی با خانوم مهندس عزیز رو داشتم و همیشه دیدم که چقدر با آرامش و صمیمیت سعی میکنه به دوستاش در حد توانش کمک کنه. من ایشون رو شخصی آرام ،متین، مهربون و اندکی حساس دیدم که اهل صلح و دوستیه و سعی میکنه تو مباحث با نظرات مخالفش هر چقدر هم که لحن تندی دارند با منطق و آرامش برخورد کنه.در مجموع بنظر من یک دوست عالی و یک مدیر کاردانه و آرزو میکنم زندگیش سرشار از موفقیت و آرامش باشه 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام ، ممنون از دعوتت هستی جون ما شاا... عجب استقببالی شده و حالا این شما و این هم هستی بانو : فعال مهربون فهمیده عقل رو سپر احساس میکنه و تلاش میکنه بهترین تصمیم رو بگیره دیگران واسش مهم هستن و اصلا ادم بی احساسی نیست پشتکار و تلاشش ستودنیه دوست داره همیشه چیزای زیادی یاد بگیره و تو هر کاری دستی داشته باشه کودک درونش زیاد فعال نیست و خیلی کنترلش میکنه نت باز و بنظرم بزرگتر از سنشه ، جسمی نه هااااااااااااا عقلی فقط یه چیزی واسم گنگه که چرا مثل خودم این پشتکار نت اومدنشو رو واسه کنکور نمیزاره؟ 9
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام هستی جونم مرسی از دعوتت یک خانوم فوق العاده خوش برخورد ، کدبانو و مهربون خیلی هم دوست داشتنی 8
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام به همگی دوستان گل نواندیشان تشکر از مدیر ارجمند هستی خانم که قابل دانستند بنده را دعوت فرمودند تاریخ آمدن بنده هم تاحدودی با تاریخ آمدن هستی خانم مساوی است و لذا به اندازه 2.5 سال آشنایی کاملی ازشون دارم هستی خانم فردی 1-مسئولیت پذیر 2-دلسوز 3-فعال 4-کاربلد 5-باسواد و با دانش 6-باحیا و پاک که همیشه مراعات ارتباطات خود را دارند مثل خیلی از بچه های انجمن 7-مسلط به اعصاب 8-انتقاد پذیر دیگه چیزی به ذهنم رسید خداراشکر میکنم که همکاران من درتالار صنایع که تقریبا باخیلیاشون در ارتباط بودم و هستم همه دلسوز و بادانش هستند و ازشون یاد میگیرم دیگه هستی خانم که حسابشون جداست مرسی 9
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام هستی جان. ممنون از دعوتت. آروم، مودب و خوش برخورد. از تاپیکهایی که زدین هم به نظرم انسان کوشایی هستین و روش های علمی و موثر رو پیگیری میکنین. 8
mahyar4 280 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام من رابطه ای با شما نداشتم ولی از اواتارتوتون برمیاد انسان موجه ارام خون سرد همه را جمع کنم سرت درد نگیره خیلی خانمی همینم که این تا÷یک را گذاشتی یعنی انسان نقد ÷ذیر وانعطاف ÷ذیری هستین با ارزوی موفقیت 8
Abbas.H 15131 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام هستی جان ممنون که من رو هم دعوت کردی تو برخوردهایی که با شما داشتم مشخص بود که خیلی آدم متین و مودب و خوش برخوردی هستین و از رفتارتون تو انجمن هم میشه فهمید که آدم مهربونی هستید و قدر دوستاتون رو می دونید 7
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام تاپیک رو دیده بودم ولی یادم میرفت بیام، معذرت چیزایی که بیشتر از همه نظر من رو جلب کرد فعال پشتکار و پیگیری زیاد مودب و دلسوز و... کلا نکتهی منفی من از هستی خانم به یاد ندارم 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 درود هستی جان والا من برخورد زیادی با شما نداشتم و در همون مقدار هم پی به متانت و منطقی بودن و هنرمند و هنردوست بودن شما شدم. این دو مورد اخر نشان دهنده روح فرده. بنظر شخصی من کسی که هم هنرمند باشه و هم هنر دوست روح والا و حساسی و درون خودش جای داده... که این شامل شما هم میشود . ممنون از دعوتت 7
Mr.101 27037 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام ممنون از دعوتت از شناختی که ازتون دارم احساس میکنم دختر منطقی و در عین حال مهربونی هستی البته منطقت بیشتر از احساستت هست نمیدونم اینجوری احساس میکنم انسان بسیار پرتلاش و با دانشی هستین 9
sam arch 55879 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 درود... ممنون از دعوت هستی بانو... من طبق عادت در تاپیک های که منت دار صاحبان تاپیک برای دعوت هستم یک موضع دارم...البته در این موضوع یک موضع تکراری دارم... قضاوت کردن در مورد شخصیت مجازی دوستانم...کاری هست که من سعی می کنم از اون پرهیز می کنم.. همیشه از اینکه تو چند صفت محدودشون کنم و در این حد بشناسمشون....فراری بودم... البته باید تلاشی هم برای شناخت انجام بشه که نیاز به تعامل بیشتر هست...که فرصت مجازی شناخت کامل نمی ده... من می تونم در مورد نوشته هاتون نظر داشته باشم... از لا به لای نوشته ها و تاپیک شعرتون..یک نوشته ی ساده و لطیف رو برداشت کردم...که از اون ها لذت بردم... و صد البته که محترم هستین...و من هم به نظرات و عقاید و شخصیتتون احترام می زارم... و براتون بهترین ها رو در کنار آرامش می خواهم... 10
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 سلام من دعوت نشدم اما خودم خودم دعوت کردم:a030: من برخوردی با شما نداشتم اما همیشه عکس آواتارتون دوست داشتم:hapydancsmil: به عکستون میخوره که فوق العاده مهربون و با گذشت باشد. درهمه مراحل براتون ارزوی موفقیت و شادابی دارم ایام بکام 8
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 ممنون از دعوتت هستي جون خب شايد با وجود مدت زماني كه باهم دوست هستيم،شناخت زيادي ازت نداشته باشم اما بر اساس نوشته هات و بعضي گفتگوهايي كه شركت كردي بتونم بگم كه: دختر مهربون، منطقي، بسيار مودب و با شخصيت، تا حدي آروم و هدفمند در زندگي هستي البته اينها بر اساس شناخت تو يه دنياي مجازيه و احتمالا با واقعيت وجوديت متفاوته اميدورام روز به روز بر ويژگي هاي مثبت شخصيتيت اضافه بشه عزيزم 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 منطقی مودب کدبانو و باسلیقه جدی پرتلاش رک برات بهترین ها رو آرزو دارم 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 سلام هستی یه دختر خوب و مهربونه هنرمنده با ادبه کلا یه دختر گلی هستش 10
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 خب با شناخت نه چندان زیادی که ازت دارم هستی بانو یه دختر با ادب، با محبت؛ مسئولیت پذیر و دوست داشتنی و البته خیلی باسواد میباشی ممنون از دعوتت، امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی گلم:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: 10
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 سلام بر هستی خانوم مرسی از دعوتت اول یه چی رو متذکر بشم 142 دوست تو اد لیستت داری همچین دوستانت محدودم نیستن ماشااللهامیدوارم چه در عالم مجازی و چه در عالم واقعی دوستانی با نیتی پاک نصیبت بشه از اونجای که با شما زیاد در ارتباط نبودم (در عالم مجازی) (البته کم سعادتی بنده رو میرسونه)نمیتونم همینطوری از شخصیتتون بگم ولی در کل از موقعی که تو انجمن فعالیت داشتین به این پی بردم که شما یه بانوی بسیار متین و با کمال و با صبر وحوصله ایرانی هستین .....صفات اولتون دلیلش برخوردتون با افراد انجمن بوده که کم و بیش تو تاپبک ها و صفحات دوستان بچشمم خورده...... صفات دومتون رو هم درتالار صنایع دیدم که با جدیت پیگر امور دوستان صنایع انجمن بودید و با جدیت به سوالاتشون پاسخ دادید......قاعدتاً صفات خوبتون بیشماره ولی بنده به دلیل کم سعادت بودن در برخورد با شما ازشون اطلاع خاصی ندارم... در کل براتون آرزوی بهروزی وشادکامی،موفقیت دارم... ببخشید که پر حرفی کردم. 8
not found 16275 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 سلام هستی جان ممنون به خاطر دعوتت. هم خلاقی، هم خانومی، هم خوش سلیقه ای و هم ..... خودت میدونی چقدر ماهی. تلخی خاطرات تابستون با شیرینی وجود امثال شما برام قابل تحمل بود. مجازی هستید اما قلبتون واقعیه 5
ارسال های توصیه شده