VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ بله مستفیض میشیم از حضور دوستان من قبلاً گفتم یوزر دومم testing هستش که واسه تست بعضی کارای فنی واسه گروه های کاربری مختلف ازش استفاده میکنم. شما خواهشا تست نکن زدی ما رو دیونه کردی با سلام من یکی از کاربران خیلی قدیمی اینجام . حتی شاید قدیمی تر از بچه هایی که از باشگاه اومدن و پایه شدن. یوزر های زیادی داشتم ولی هیچگاه با دو یوزر بطور همزمان فعال نبوده ام. تو اون سالها بخاطر رشته تحصیلی ام برای هر شخصیتی یه یوزر میساختم و نقش اونو بازی میکردم تا از نتیجه بازخورد ها کسب تجربه علمی و تحقیقاتی نمایم که بسیار مفید بود. ( شناخت بروز و آنلاین از عمل و عکس العمل انسان ) تجربه حاصله باعث موفقیت من در جلسات مشاوره بوده و هست و از این راه تونستم به همنوعانم خدمت کنم . علت رفتار من همین بود. اجازه بدید برخی از برداشت های تجربی ام را در مورد مولتی یوزر بودن و دلایل اون بعرض برسانم. البته اینایی که خواهم گفت نقش احتمالات توشون هست. 1- مولتی یوزر بودن با تغییر ذاتی و شخصیتی کاربر نسبت مستقیم داره. شخصیت که دچار تغییر و دگرگونی یا تکامل شد یوزر هم ممکنه دچار تغییر بشه.. 2- با یوزر ثابت نمیشه رفتار متناقض بروز داد . ( یه جا هایی که لازم شد حساب یکی رو برسی , مولتی یوزر سلاح مناسبی میتونه باشه . ) 3- مولتی یوزری یه نوع تست فردی برای سنجش شخصیت های درونی فرد هم هست. 4- مولتی یوزری یه نوع تفریح و سرگرمی یا ارضای کنجکاوی هم میتونه باشه. دلیل چراغ خاموش اومدن هم بیشماره که اگه لازم دیدید اطلاع بدید تا نظرم رو بنویسم.با تشکر من دقیقا یادمه والا من یادمه هر بار میومدی به یه چیز گیر میدادی قهر میکردی با یه یوزر دیگه میومدییبارم به ممد گیرد دادی واسه جنسیت مدیرا 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ واقعا در جوامع بشری امروز چند یوزری کاری ناپسند است 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ واقعاً چرا؟ ممد بیا توضیح بده مسئولین جوابگو باشید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده