رفتن به مطلب

مولتی یوزر بودن چرا؟

ارسال های توصیه شده

من خودم یه دلیلش برای این بوده که چون نتونستم با یوزرم وارد بشم. گیر کردم. یه یوزر ساختم. الانم یادم رفته یوزرام چی هستن. اسم رمزشون چیه...

که چندتاشو مدیر محت برام ادغام کرن. یکی شد...

وگرنه برای من معنیش به خاطر این بود که نتونستم وارد بشم. وگرنه اصلا بحث مردم ازاری و هرچیزمنفی ک فکر میکنیدنبوده.

ولی داشتنش بی معنی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست نزدیک که یه نفر بود که اونم البته به صورت شخصی گفته بود و میدونستم ولی خب دلیل محکم تری رو ازش خواستم تو اینجا :ws3: و البته که جز تابلوها هم بود و کاری هم با چیزی نداشت که بخواد سرکار بذاره.

از بقیه هم که همینجا پرسیدم دیگه. بعضیا که گفتن ولی بعضیام همچنان در حال پیچوندن یا به روی خودشون نیاوردن هستن :whistle:

منم که الان uooac7f2yuoh645xg9oo.jpeg شدم دیگه :ws3:

مالتی یوزر، مالتی یوزر است! حالا چه کار داشته باشد چه نداشته باشد.

شما اگر شک دارید میتوانید به صورت مستقیم از کاربر خاطی سوال بفرمائید؛ حداقل اینطوری به خودتان احترام گذاشته اید و دیگران را هم متهم نکرده اید. شاید در این میان قاتل بروسلی را هم پیدا کنید.

:ws37:

شما چه اصراری دارید و مرتب پای این حیوان بی گناه و نجیب را وسط میکشید! :)) بلا نسبت شما. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مالتی یوزر، مالتی یوزر است! حالا چه کار داشته باشد چه نداشته باشد.

شما اگر شک دارید میتوانید به صورت مستقیم از کاربر خاطی سوال بفرمائید؛ حداقل اینطوری به خودتان احترام گذاشته اید و دیگران را هم متهم نکرده اید. شاید در این میان قاتل بروسلی را هم پیدا کنید.

:ws37:

شما چه اصراری دارید و مرتب پای این حیوان بی گناه و نجیب را وسط میکشید! :)) بلا نسبت شما. :icon_gol:

دقیقا. هردو مشکل داره. واسه همین به هر دو گروه گیر میدم :ws3: فقط فرقشون اینه که اون گروه دوم بقیه رو این حیوان نجیب می بینن :ws3: وگرنه هردو گروه کارشون از نظر من کار درست و جالبی نیست.

اتفاقاً نسبت به بعضیا اینکارو انجام دادم و خصوصی هم پرسیدم. جوابایی که تو این تاپیک بعضی بچه ها دادن بهتر از اون حالت خصوصی هم بوده :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا. هردو مشکل داره. واسه همین به هر دو گروه گیر میدم :ws3: فقط فرقشون اینه که اون گروه دوم بقیه رو این حیوان نجیب می بینن :ws3: وگرنه هردو گروه کارشون از نظر من کار درست و جالبی نیست.

اتفاقاً نسبت به بعضیا اینکارو انجام دادم و خصوصی هم پرسیدم. جوابایی که تو این تاپیک بعضی بچه ها دادن بهتر از اون حالت خصوصی هم بوده :w16:

خیلی ام خوب کردم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقای imulti که پاشدی رفتی چندتا دیگه از بچه ها رو دعوت به موضوع کردی. یعنی عاشقتما. :ws28: مثلاً خواستی از آب گل آلود ماهی بگیری تابلو؟ :ws3:

خیلی ام خوب کردم:w02:

:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم اون موقع ها یه دو سه تا یوزر داشتم واسه چک کردن تالارا، هر دفه یا یوزر یادم می رفت یا پسورد مجبور بودم جدید بسازم !

اون موقع فک کنم سیستم تایید ایمیل نبود !

از همه باحالتر Jacob بود، نمی دونم الانم هست یا نه ! یادت میاد محمد سر کارت گذاشتم باهاش ؟ خیلی حال داد :ws3:

قبل قرار نمایشگاه کتاب بود با سجاد و فرناز و بچه های خودمون و یه تعداد از بچه های مهندسان

قبلش یه پست زدم خودمو معرفی کردم که پشت کنکوریم و این داستانا، بعد رفتم تو تاپیک نمایشگاه با حسرت نوشتم خوش به حالتون ای کاش منم می تونستم بیام

بعد تو اومدی منو دلداری دادی که غصه نخور و اینا :ws3:

آقای imulti که پاشدی رفتی چندتا دیگه از بچه ها رو دعوت به موضوع کردی. یعنی عاشقتما. :ws28: مثلاً خواستی از آب گل آلود ماهی بگیری تابلو؟ :ws3:

این سیستم دعوت کاربرا چطوریه ؟

مگه نباید حتما تو لیست دوستان باشی تا بتونی توسط یه نفر دعوت بشی به یه موضوع ؟

ضمنا این شیوه خوبی برای برخورد با این موضوعان نیست

این نوع برخورد تو بیشتر به انجمن صدمه می زنه

اگر کسی داره سوء استفاده می کنه، باید بن کنی

اگر اصرار داره روی این رفتار هم باید معرفی کنی و بعد اجازه بدی که انجمن روند طبیعی خودش رو طی کنه

نه مرتب درگیر مسائلی از این قبیل و صرف وقت انرژی بیش از حد باشه !

• Like 3
لینک به دیدگاه

:vahidrk:

محمد جان عزیزم رزمی کار کردما میزنم دو شقت میکنما:w02:من خو چی کنم حالا خوبه خودم بهت گفتما:w02:

منم اون موقع ها یه دو سه تا یوزر داشتم واسه چک کردن تالارا، هر دفه یا یوزر یادم می رفت یا پسورد مجبور بودم جدید بسازم !

از همه باحالتر Jacob بود، نمی دونم الانم هست یا نه ! یادت میاد محمد سر کارت گذاشتم باهاش ؟ خیلی حال داد :ws3:

قبل قرار نمایشگاه کتاب بود با سجاد و فرناز و بچه های خودمون و یه تعداد از بچه های مهندسان

قبلش یه پست زدم خودمو معرفی کردم که پشت کنکوریم و این داستانا، بعد رفتم تو تاپیک نمایشگاه با حسرت نوشتم خوش به حالتون ای کاش منم می تونستم بیام

اگر اصرار داره روی این رفتار هم باید معرفی کنی و بعد اجازه بدی که انجمن روند طبیعی خودش رو طی کنه

یعنی واقعا ؟:w58: الهی

اون لحظه چه حسی اشتی که یکی داشت غصتو میخور با اینکه واقعیت چیز دیگه بود؟:hanghead:

پستای این خانومه شبیه دوست قدیمیم «بیتاب» هست :ws3:

کدوم خانوم؟:icon_pf (34):

بیتاب=قطره ای جاویدان:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چه با افتخارم میاد تعریف میکنه حالا میگه حال داد :icon_pf (34): :97:

نه فقط لیست دوستا نیست. اسم هرکیو بخوای می تونی بنویسی که دعوت بشه. فقط گیرنده می تونه تنظیم کنه که بهش هشدارشو نشون بده یا نه.

این برخورده هم که خودت بیشتر میشناسی دیگه. از طفولیت همش عادت داشتم درگیر مسئله بشم :icon_pf (34): هنوز درست نشدم :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یعنی واقعا ؟:w58: الهی

اذیت کردن محمد از جمله تفریحات سالمه ما بود

اون لحظه چه حسی اشتی که یکی داشت غصتو میخور با اینکه واقعیت چیز دیگه بود؟:hanghead:

هیچی !

چه با افتخارم میاد تعریف میکنه حالا میگه حال داد :icon_pf (34): :97:

نه فقط لیست دوستا نیست. اسم هرکیو بخوای می تونی بنویسی که دعوت بشه. فقط گیرنده می تونه تنظیم کنه که بهش هشدارشو نشون بده یا نه.

این برخورده هم که خودت بیشتر میشناسی دیگه. از طفولیت همش عادت داشتم درگیر مسئله بشم :icon_pf (34): هنوز درست نشدم :ws3:

لیست دعوت نامه هاشو پس ناشیانه انتخاب کرده !

یه سری از اینا که دعوت شدن، فک کنم آخرین بار 2010 آنلاین شده باشن !!

با این حساب طرف خیلی آشناست

• Like 6
لینک به دیدگاه
اذیت کردن محمد از جمله تفریحات سالمه ما بود

هیچی !

:w58:طفلی محمد

تفریحات سالمتون بازی با عواطف محمد بود؟:w58:جلل خالق

• Like 5
لینک به دیدگاه
تو مولتی یوزر بودن فک نکنم رودست میلاد کسی باشه:دی

منم یه ده بیست تا فکر کنم داشته باشم که ممنون میشم همشو به انضمام همین خودم اخراج کنم همون شیش ماه یه بارم آن نشم::دی

نه بابا میلاد بیچاره در مقابل اون اصل کاری یوزر نداره! هرچی هم بود مال باشگاه بود! یه رکورددار منحصر به فرد داره اینجا! :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

که مثلا گوله نمکی با یه اکانت فیک میای دنبال من عزیز اقای پتیول؟که خیلی بامزه ای؟سهمت از دبه خیارشور بیشتر از اون چیزی که لایقته نمیشه برو ببین با خودت چندچندی؟ما کارمون خیلی وقته از این چیزا گذشته

-----------

اونی که باید بگیره لایق همون بفهم نفهم نفهم بفهم قدیمیه خودمه که حاشا وکلا تا اخرین لحظه عمرش بفهمه

-----------

گفتنی دراین مورد سه چهارسال پیش تو مهندسان نوشته بودم نه حوصله این بحثارو دارم نه علاقه ای بهشون دارم

مدیریت دوست داشت مولتی یوزرهارو بن میکنه تکرار شد معرفی میکنه وگرنه صلاح مملکت خویش خسروان دانند

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
اقامحمدخودتون

چطور؟

بله مستفیض میشیم از حضور دوستان :banel_smiley_4:

من قبلاً گفتم یوزر دومم testing هستش که واسه تست بعضی کارای فنی واسه گروه های کاربری مختلف ازش استفاده میکنم. :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خودا رو شکر من که یوزر دوم به جز سایت raja.ir ندارم

اونم به خاطر بلیط قطار

:a030:

ولی برا اونا که یوزر دوم دارن آرزوی موفقیت میکنم:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خودا رو شکر من که یوزر دوم به جز سایت raja.ir ندارم

اونم به خاطر بلیط قطار

:a030:

ولی برا اونا که یوزر دوم دارن آرزوی موفقیت میکنم:w58:

راستی این sara068 کیه یوزر دومی کیه ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستی این sara068 کیه یوزر دومی کیه ؟

نیدونم واللا

از خودش بپرس:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام

من یکی از کاربران خیلی قدیمی اینجام . حتی شاید قدیمی تر از بچه هایی که از باشگاه اومدن و پایه شدن.

یوزر های زیادی داشتم ولی هیچگاه با دو یوزر بطور همزمان فعال نبوده ام. تو اون سالها بخاطر رشته تحصیلی ام برای هر شخصیتی یه یوزر میساختم و نقش اونو بازی میکردم تا از نتیجه بازخورد ها کسب تجربه علمی و تحقیقاتی نمایم که بسیار مفید بود. ( شناخت بروز و آنلاین از عمل و عکس العمل انسان )

تجربه حاصله باعث موفقیت من در جلسات مشاوره بوده و هست و از این راه تونستم به همنوعانم خدمت کنم .

علت رفتار من همین بود.

اجازه بدید برخی از برداشت های تجربی ام را در مورد مولتی یوزر بودن و دلایل اون بعرض برسانم.

البته اینایی که خواهم گفت نقش احتمالات توشون هست.

1- مولتی یوزر بودن با تغییر ذاتی و شخصیتی کاربر نسبت مستقیم داره. شخصیت که دچار تغییر و دگرگونی یا تکامل شد یوزر هم ممکنه دچار تغییر بشه..

2- با یوزر ثابت نمیشه رفتار متناقض بروز داد . ( یه جا هایی که لازم شد حساب یکی رو برسی , مولتی یوزر سلاح مناسبی میتونه باشه . )

3- مولتی یوزری یه نوع تست فردی برای سنجش شخصیت های درونی فرد هم هست.

4- مولتی یوزری یه نوع تفریح و سرگرمی یا ارضای کنجکاوی هم میتونه باشه.

دلیل چراغ خاموش اومدن هم بیشماره که اگه لازم دیدید اطلاع بدید تا نظرم رو بنویسم.با تشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...