Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ کارشون به شدت سخت میشه باید شبکه ی داخلی اون فیل شکن رو هک کنن یا اینکه باید برای تمام اون افرادی که به اون فیلی شکن وصل شدن رو تحت نظر بگیرن و بسته هاشون رو رمز گشایی کنن که تصورش هم غیرممکنه منم نگفتم راحته که. گفتم اگه بخوان 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ من اصلا به ذهنم نرسیده بود میشه با دوتا یوزر اومد سایت! چقدر آدم خوبی هستم من...آخی اصلا دلم سوخت به نظر من آدما سه دستن آدم خوب مثه من و کلینت ایستوود که فقط یه یوزر دارن آدم بد....حالا آدم بد اونیه که اخراج میشه بعد با یوزر دوم میاد آدم زشت.... آدم زشتم که اخراج نشده ولی nتا یوزر داره 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ منم نگفتم راحته که. گفتم اگه بخوان اینقدر دیگه مهم نیستم که به خاطرم برن یه شبکه رو هک کنن البته اگه این کار رو کنن لطف دارن اعدامم کنن شاد میشم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ منم به عنوان همون نفر سومی.... دلایلش همونایی که برا خاموشا گفتم! خودتون به تاپیک مراجعه و مطالعه فرمایید..................... اونوقت اینا که چندتا دارن با چندتاشم میان...چه طوری یوزر اینارو قاطی نمیکنن! یه نفر به گفت به خاطر خدا زمز یه یوزرتو یه کم متفاوت بزار!منم متفاوت گذاشتم حالا چندین ماهی هس که خیلی متفاوت یادم نمیاد چی بود . . . . اخه اینجا انقد دوست داشتنیه که دلشون نمیاد ازش دل بکنن!!!مثلا همین اسپمای جوزف!!! خوندن داره دیگه! اصلا به نظرم دلیلش جوزف!! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ میگم میتونم بپرسم هدف تاپیک دقیقا چی بود؟ بابا بیایید بگید چرااا؟ واقعا چرا چند یوزری؟ مگه اینا کلیسا شده هی اعتراف میکنید؟ 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ چرا اعتراف میکنید همه تون آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا منو تحریک میکنید لو بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محمد به جای این جور تاپیکا بیاید تاپیک هایی برای ارتقا سطح فرهنگی بچه ها در جهت تک یوزره شدن بزنید :ws28: پیشگیری بهتر از درمان است 5 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ ربط داره که می پرسم تو جز دسته اولی که تابلو بودی، ولی جرمت سنگین تره :vahidrk: تو که خودت یکی از مخالفین جدی این قضیه بودی، بعد الان خودت چرا پاشدی رفتی با یه آیدی دیگه میای؟ من از شما می پرسم ^_^ آیا من از اول هری پاتر نبودم؟ -_- آیا من همون روز اول همتونو سرکار نذاشتم بعد مثل بچه های خوب اومدم خودم اعتراف کردم کیم و کرکر بهتون خندیدم؟ ^_^ آیا من به شکارچی چندکاربره ها Multiusers Hunter معروف نبودم؟ ^_^ پس چی شد که اینجور شد؟ حاضرم قسم بخورم که یه آیدی دیگه هم داشتم که یادم نیست پسوردش چی بود :))) ولی به همین برکت قسم، هرکی رو سرکار گذاشتم واسه خنده بوده و خودم هم بارها سرکار رفتم :D ولی کلا میتونم بگم 9 10 ماه متوالی حتی سایت رو هم باز نکردم، جز اون شب کذایی که خود کچلت زنگ زدی گفتی پاشو بیا انجمن منم با این آی دی اومدم. ^_^ ممد دوست دارم وایسا دم در کارت دارم ^_^ 6 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ بعضی ها که تو فیسبوک هم گویا با آی دی جعلی فعالیت میکنن ، چه برسه به اینجا میلاد! طرف چه سریع هم دی اکتیو کرد. نشد مچشو بگیریم :)) بیکاری هم عالمی داره ها دمت گرم خیلی تیزی :)) 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ حالا بزارین منم اعتراف کنم من تاحالا به غیر از همین دل مانده،2 بار دیگه هم توو انجمن ثبت نام کردم!البته نه برا خودمولی خودم ثبت نام کردم یکیش برا یکی از دوستام بود که گفتم بیا تو هم عضو شو ،خودمم براش درس کردم..ولی اصن خودش نمیومد انجمنبعضی وقتا بش گیر میدادم که همین الان بیا با اسم تو بریم انجمن ..اینجوری میومدیم بعضی وقتا...بعد چن وخ هم گف دیگه نمیاد واینا...زیاد معتاد نت نیس منم بعضی وقتا که حوصلم سر میره با یوزر اون میام ببینم چه خبره..البته میدونم خودش راضیه هاهیچ کار خاصی هم نمیکنم.میشه گفت فقط آن میشم یکیشم به اسم داداشم درست کردم اخه به اونم گفته بودم عضو شه بعد اون همش پشت گوش مینداخت منم گفتم خودم درس میکنم خو:gnugghender: یه مدت کوتاهی اومد بعدشم بیخیال شد.الان حتی یادم نمیاد چه پاسووردی براش گذاشته بودم میگم میتونم بپرسم هدف تاپیک دقیقا چی بود؟بابا بیایید بگید چرااا؟ واقعا چرا چند یوزری؟ مگه اینا کلیسا شده هی اعتراف میکنید؟ کلیسا رو خیلی باحال گفتی راس میگیا باید بگیم چرا چند یوزری بنظرم کسی که یه یوزر دیگه میسازه ممکنه بخاطر این باشه که میخواد یه فعالیتی بکنه یا یه حرفی بزنه که دوس نداره بقیه بدونن.یعنی میخواد هرطور شده حرفشو بزنه اما از طرف یه نفر دیگه. مثلا شاید میخواد دردلی چیزی بکنه توو بعضی تاپیکا...یا مثلا ممکنه به بخش گفتگوی آزاد مربوط باشه..مثلا راجع به اعتقادات و اینا..که یا از ترس اخراج شدنه یا اینکه دوس نداره دوستاش راجع به اعتقاداتش بدونن.حالا ممکنه طرف مدیر هم باشه که اونجوری هم احتمالش هست. 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ من از شما می پرسم ^_^آیا من از اول هری پاتر نبودم؟ -_- آیا من همون روز اول همتونو سرکار نذاشتم بعد مثل بچه های خوب اومدم خودم اعتراف کردم کیم و کرکر بهتون خندیدم؟ ^_^ آیا من به شکارچی چندکاربره ها Multiusers Hunter معروف نبودم؟ ^_^ پس چی شد که اینجور شد؟ حاضرم قسم بخورم که یه آیدی دیگه هم داشتم که یادم نیست پسوردش چی بود :))) ولی به همین برکت قسم، هرکی رو سرکار گذاشتم واسه خنده بوده و خودم هم بارها سرکار رفتم :D ولی کلا میتونم بگم 9 10 ماه متوالی حتی سایت رو هم باز نکردم، جز اون شب کذایی که خود کچلت زنگ زدی گفتی پاشو بیا انجمن منم با این آی دی اومدم. ^_^ ممد دوست دارم وایسا دم در کارت دارم ^_^ آیا من اینا رو نمیدونم؟ دقیقاً چون مخالف مولتی یوزری بودی و به قول خودت شکارچی چندکاربره ها بودی چرا با یوزر دوم اومدی؟ خب لامصب اون شب کذایی گفتم پاشو با آیدی خودت بیا. نه اینکه با این آیدی بیای :icon_pf (34): مگه قسم خوردی دیگه با آیدی اصلیت نیای؟ :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ کاش فقط با چند تا یوزر یودن بعضی ها حتی خودشونو به جای دختر جا میزنن به قول منیجر اینقد هم تابلو هستن که میشه شناختشون 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ کاش فقط با چند تا یوزر یودن بعضی ها حتی خودشونو به جای دختر جا میزنن به قول منیجر اینقد هم تابلو هستن که میشه شناختشون خوشحال بودیم گفتیم این تاپیک به ملکوت اعلی پیوسته ولی باز زیرخاکی آپ میکنی؟ 7 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ ولی خودمونیم،خدایی عجب تایپیک آموزنده ای بود فکر کنم جناب محمد خان به نتیجه مورد نظر رسیدننه؟؟؟؟؟ هواسمون هست اصلا نگران نباشید. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ ولی خودمونیم،خدایی عجب تایپیک آموزنده ای بودفکر کنم جناب محمد خان به نتیجه مورد نظر رسیدننه؟؟؟؟؟ هواسمون هست اصلا نگران نباشید. بله بعضیا که اومدن دلیلا رو گفتن دستشون درد نکنه. ولی بعضیا هم که کلاً به روی خودشون نیاوردن 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ آیا من اینا رو نمیدونم؟ دقیقاً چون مخالف مولتی یوزری بودی و به قول خودت شکارچی چندکاربره ها بودی چرا با یوزر دوم اومدی؟ خب لامصب اون شب کذایی گفتم پاشو با آیدی خودت بیا. نه اینکه با این آیدی بیای :icon_pf (34): مگه قسم خوردی دیگه با آیدی اصلیت نیای؟ :vahidrk: از قدیم گفتن آخونده واسه بچه مردم کفته اگه ش.. کردن فرش ببره واسه خودش که نگفته:دی بعدش حاج اقا هدفش ترغیب بقیه به اعتراف بود 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ خوشحال بودیم گفتیم این تاپیک به ملکوت اعلی پیوستهولی باز زیرخاکی آپ میکنی؟ آخه یادم رفته بود نظر بدم 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ کلا 200 تا کاربر فعال نواندیشان نداره .با این تاپیک مشخص شده نصفشون 3 یوزره هستند تازه خیلی ها هنوز نیومدن خودشون را لو بدند البته به نظر من دلیل اصلی چند یوزر بودن بعضی ها تفریح هستش. البته کلا ایرانی جماعت به خاطر محدودیت ها تفریح درست و درمون که نداره تو غرب طرف حوصله اش سر میره .میره بار 4 پیک میزنه خودش را خالی میکنه.میره ورزشگاه یک مسابقه را میبینه.میره سینما یک فیلم هالیودی با کیفیت بالا میبینه.میره ................ تو ایران طرف برای تفریح میره فیسبوک تو صفحه مسی فحش میده.میره ویچت تو گروپش به دوستاش فحش میده.میره ایدی مختلف میسازه خودش را جای دختر جا میزنه یا شخصیتش را عوض میکنه دیگران را گیر میاره. ما هنوز نمیدونیم تفریح چیه (در ضمن فکر نکنید سحر خیزم ساعت 6 صبح دارم پست میدم.هنوز نخوابیدم. 6 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ ماشالله مالتی یوزر! خدا زیاد کند. هدفشان را از خودشان باید بپرسید که اعتراف کردند. به شما هم که نزدیک هستند. 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ به نظر من چند یوزری کار بی معناییه، البته هر کسی اینکار رو می کنه برای خودش یه دلیلی داره حتما... ولی بنظر من که کار مسخره ای است. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ ماشالله مالتی یوزر! خدا زیاد کند. هدفشان را از خودشان باید بپرسید که اعتراف کردند. به شما هم که نزدیک هستند. دوست نزدیک که یه نفر بود که اونم البته به صورت شخصی گفته بود و میدونستم ولی خب دلیل محکم تری رو ازش خواستم تو اینجا و البته که جز تابلوها هم بود و کاری هم با چیزی نداشت که بخواد سرکار بذاره. از بقیه هم که همینجا پرسیدم دیگه. بعضیا که گفتن ولی بعضیام همچنان در حال پیچوندن یا به روی خودشون نیاوردن هستن منم که الان شدم دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده