رفتن به مطلب

مولتی یوزر بودن چرا؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو مولتی یوزر بودن فک نکنم رودست میلاد کسی باشه:دی

منم یه ده بیست تا فکر کنم داشته باشم که ممنون میشم همشو به انضمام همین خودم اخراج کنم همون شیش ماه یه بارم آن نشم::دی

ده بیست تا؟ :w58:

بابا من کاری ندارم کی چندتا داره کی نداره. من تاپیکو زدم که هدف و دلیلو بفهمم :icon_pf (34): الان مثلاً این 10، 20 تا به چه کاری میاد؟ :ws3:

به شما هیچ ربطی نداره ^_^

اصن واسه چی منو دعوت کردی؟

من هیچ نسبتی با جیمی ندارم! -_-

ربط داره که می پرسم :w02:

تو جز دسته اولی که تابلو بودی، ولی جرمت سنگین تره :vahidrk:

تو که خودت یکی از مخالفین جدی این قضیه بودی، بعد الان خودت چرا پاشدی رفتی با یه آیدی دیگه میای؟ :whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما که اینجا یدونه داریم:ws3:

البته یه بار یدون جدید ساختم ولی یادم رفت باهاش فعالیت کنم :ws3:

تو سایتهای دیگه هم اگه چند تا داشت همش اسماش مشابه بود معلوم منم و همه هم میدونستند + 2-3 تاش فقط بود که بقیه نمیدونستند منم :ws3:

کار خوبی نیست..نکنید :ws3:

بعضی ها که تو فیسبوک هم گویا با آی دی جعلی فعالیت میکنن ، چه برسه به اینجا:ws3:

ایدی جعلی فیسبوک که دیگه خیلی باحاله :ws28:

البته منم اولش دوتا یوزر تو فیسبوک داشتم :ws3: یکی که به اسم خودم بود. یکی هم به اسم انجمن نواندیشان. بلد نبودم page بسازم :ws3: البته الانم بلد نیستما. بعد اینکه این page رو حامد ساخت، اون آیدی انجمن نواندیشان رو تعطیل کردم :ws3:

من که کلا یوزر سازی واسه خودم نداشتم :whistle:ولی واسه بقیه که اخفالشون میکردم بیان اینجا ثبت نام کنن، چرا:w16::ws3:

فقط یه مشکل خییلییی کوچیک بود اونم این بود که چون خودم یوزر پسوردو واسشون میزاشتم(البته در حضور خودشونااااا) حفظم میشد دیگههه...بعضی وختا همینجوری از سر کنجکاوی...دقت کنین...کنجکاوی باهاشون آن میشدم :ws3:اما با خیچکدوم فعالیتی نداشتم چون همین یه یوزرم واسم زیاده

اما در مورد اینکه چرا اونی که یوزر دوم میسازه با یوزر اولیه خودش آن نمیشه و اینا....

خوب به نظر من یه سری احتمالات و حدس ها وجود داره....

یکی اینکه ممکنه از اون یوزر خاطره خوبی نداشته باشه...

یکی اینکه ممکنه اصن از اون یوزر خسته شده باشه و هرچقدم اسمشو عوض کنه اما محتواش که عوض نمیشه...

یکی اینکه اصن دیگه اون یوزرو دوس نداره

اصن ممکنه هر سه جمله بالا یه معنی رو بدن :ws3:

اما اینکه بخواد چندتا یوزر درست کنه و با هر کدومشون جداگانه یا همزمان آن شه و فعالیت کنه در قالب اون یوزر به نظرم اون فرد بیمارِ...بیمار اینکه چند شخصیتیه...اینکه میخواد از خود واقعیش فرار کنه یا بلعکس...در کنار خود واقعیش چند تا خودِ دیگه هم داشته باشه واسه سرگرمی!

زوری واسه بقیه یوزر میساختی :ws28: ولی دلیلایی که گفتی، خب چه کاریه طرف از اون یوزر خاطره خوب نداره، یه یوزر دیگه میسازه؟ :w58:

مهم خود آدما هستن که آدما همونا هستن دیگه. مگه یوزرو عوض کنه، خودشم عوض میشه؟ :ws3: یا ملت عوض میشن؟ :ws3:

همه اومدن اعتراف کردن

چه تاپیک باحالی شد:ws3:

اعتراف میخوام چیکار بابا. دلیل کم گفتن :4564:

همه هدفشون خ ر فرض کردن که نیست:ws3:مثلا من اولا یه یوزر مینا جوجو ساختم پسوردش یادم رفت بعد یه مبهم ساختم

بعدش گاهی میرفتم تو پروف اون یکی میدیدم کی پیغام گذاشته

بعد از کش مکش های درونی فراوان(:ws3:)اومدم گفتن تو هم ادغام کردی:w02:

اما من حواس پرت بودم و گرنه ما کسی رو چیزی فرض نکردیم والا بوخدا:w02:

ولی لذتی که در چند یوزری هست در تک یوزی نیست ..مینا (ع)

تو هم که بله، پسورد فراموش کردی، آخرشم ادغام کردی :ws28: ولی خب چه کاری بود، پسوردو یادت رفته بود، به یکی از بچه ها میگفتی، یا از بخش تماس با ما میگفتی یه پسورد جدید بهت داده میشد. یا از اون فراموشی پسورد میزدی که یه پسورد به ایمیلت ارسال بشه. :ws3:

حسشو نداشته پاشده رفته یه آیدی دیگه ساخته :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان دقیقا کی به کیه:ws52:

حساس شدم دیگه شدیدآخه این چه تاپیکیه آقا محمد شهرساز ادمین:banel_smiley_4:

الان تو هر پروفی میرم پیغام بذارم کاملا شک میکنم نکنه اسکل شم:whistle::icon_razz:

:ws28: نه بابا در این حدم نیست دیگه. نمیخواد انقدر حساس بشی. vergil هم که خب بچه ها رو سرکار گذاشته :ws3:

میگم آقا محمد خان!! دنبال قاتل بروس لی میگردین؟؟؟؟:ws3:

پیداش کردی؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28: نه بابا در این حدم نیست دیگه. نمیخواد انقدر حساس بشی. vergil هم که خب بچه ها رو سرکار گذاشته :ws3:

پیداش کردی؟ :ws3:

نه آخه میدونید چیه میرم توپروف طرف کمم نیستن ها مثلا عضو شده 2010-2012 بعد فعالیتی نداشته :whistle:خو آدم شک میکنه:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایدی جعلی فیسبوک که دیگه خیلی باحاله :ws28:

البته منم اولش دوتا یوزر تو فیسبوک داشتم :ws3: یکی که به اسم خودم بود. یکی هم به اسم انجمن نواندیشان. بلد نبودم page بسازم :ws3: البته الانم بلد نیستما. بعد اینکه این page رو حامد ساخت، اون آیدی انجمن نواندیشان رو تعطیل کردم :ws3:

زوری واسه بقیه یوزر میساختی :ws28: ولی دلیلایی که گفتی، خب چه کاریه طرف از اون یوزر خاطره خوب نداره، یه یوزر دیگه میسازه؟ :w58:

مهم خود آدما هستن که آدما همونا هستن دیگه. مگه یوزرو عوض کنه، خودشم عوض میشه؟ :ws3: یا ملت عوض میشن؟ :ws3:

:ws28:نه باباااااا...میگم شـــــــــــــــــاید....اینا همش احتمال میتونه واقعیت نداشته باشه:w02:

خوب شاید دیگه دلش نخواد با اون یوزر آن شه خو...شاید ازش خسته شده...شماها هم که کلا یوزر پاک کن نیستین که:whistle:...اونم میره یکی دیگه میسازه:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یادته توباشگاه یه یورز ساخته بودی اسمش بود آل یوزر پسشم 9 تا صفر بود تاپیک زده بودی بچه هایی که روشون نمیشه گاهی حرفی رو با یوزر خودشون بزنن با این بگن:ws28::ws28:

هی بابا :ws3: بچه بودیم خلاق بودیم

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه بار از یکی بدم میومد بعد رفت تو تاپیک درخواست تعویض نام کاربری درخواست داد یوزرنیمش عوض شه..اسم خاصی هم بود همه تو سایتای دیگه به اون اسم میشناختنش :ws3: من من رفتم یه آیدی با اون اسم ساختم تکراری شد اسمش، عوض نکردند براش :ws28:

پ.ن: الان درمان شدم ،خوب شدم :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

ممدم از بیکاری تایپیک میزنه ها:banel_smiley_4:

چه دلیلی مهمتر از خدمت به مسلمین و مسلمات ، وقتی میشه به اندازه 10 ، 20 نفر خدمت کرد چرا خودمون رو محدود کنیم به یک نفر:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه بار از یکی بدم میومد بعد رفت تو تاپیک درخواست تعویض نام کاربری درخواست داد یوزرنیمش عوض شه..اسم خاصی هم بود همه تو سایتای دیگه به اون اسم میشناختنش :ws3: من من رفتم یه آیدی با اون اسم ساختم تکراری شد اسمش، عوض نکردند براش :ws28:

:ws28:

خیلی باحال بود میلاد

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا تو دیگه کی بودی :ws28:

ممدم از بیکاری تایپیک میزنه ها:banel_smiley_4:

چه دلیلی مهمتر از خدمت به مسلمین و مسلمات ، وقتی میشه به اندازه 10 ، 20 نفر خدمت کرد چرا خودمون رو محدود کنیم به یک نفر:ws38:

واقعاً دلیل محکم و دندون شکنی بود :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا تو دیگه کی بودی :ws28:

واقعاً دلیل محکم و دندون شکنی بود :w58:

خوشحالم که قانع شدی ، در یک جامعه اسلامی هر کاری باید در جهت خدمت به امت اسلامی باشه:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوشحالم که قانع شدی ، در یک جامعه اسلامی هر کاری باید در جهت خدمت به امت اسلامی باشه:w16:
ما با همین یه دونه بتونیم خدمت کنیم هم خیلیه:ws3:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

من چه بچه پاک و معصومی ام پس.:ws3:تمام عمرم یه یوزر داشتم فقط ( هم اینجا هم باشگاه ) ، هیچوخت هم به ذهنم خطور نکرد یه یوزر بسازم کسی رو سرکار بزارم ،یا اصلا چه کارهایی می تونم بکنم باهاش ! تازشم کسایی که تغییر یوزر می دادن رو به سختی شناسایی می کردم !! شکلک فرشته :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

میلاد جرمت خیلی سنگینه حبس داره :ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من ی یوزر دیگه دارم..انقد دوسِش دارمـــــــ اونم ب خاطر اسمش و اواتارشو ایناس...من ی مدت خیلی اسممو تغییر میدادم و چون دامنه علایقم گسترده بود باز ی سری اسمای دیگه ام دوس داشتم داشته باشم که با یکیشون ی یوزر دیگه ساختم اما فعالیت نمیکنم

• Like 6
لینک به دیدگاه

تاپیک رو کامل خوندم فهمیدم بحث قراره رو چرایی باشه برا همین تو چن تا سایت که اکانت چندگانه دارم دلیلام رو می گم

توی یه سایتی 2 بار اخراج شدم یه اکانت سوم ساختم اکانت سوم به دلیل اینکه اسمش ربطی به من نداشت و فقط برای نشناخته شدن گذاشته بودم اذیتم می کرد بعد از مدتی استفاده از این اکانت نتونستم تحمل کنم و فهمیدم که این من نیستم و اکانت چهارم رو ساختم

یه سایت دیگه که زیاد حرف دینی و سیاسی می زدیم بعد از مدتی یه اکانت دیگه ساختم و از فیلی شکن هم استفاده می کردم (ایمیل ثبت نام رو هم دیگه سر نزدم) و با اکانت جدید دقیقا چیزی که تو ذهنم بود رو می گفتم چند مدت پیشش سر همین قضیه ها برای یکی از دوستام مشکل درست کرده بودند منم جوگیر شده بودم:ws3:

باشگاه هم که قبلا گفتم

افراد چند اکانته رو راحت می تونم تشخیص بدم (اکانتشون فرق داره ولی ادبیاتشون یکیه) البته رفتارای مشکوکشون هم زیاده

شاید شک زیادیه ولی اکثر افرادی که یه عدد 3 رقمی تو اسمشونه مشکوک هستن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...