Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ تو که بیشتر جز اون دسته اول بودی و تابلو هم بودی دیگه ولی 2،3تام هست :icon_pf (34):حالا این آخریه دلیلش چیه؟ اگه واسه سر زدنو ایناس چرا خب با همین آیدی اصلیت نمیای؟ بابا گفتم که درهم دعوت کردم یه چندتا مولتی یوزرا و چندتام از غیر مولتی یوزرا پذیرفته نیست 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ بعضیا میگن چرا منو دعوت کردین... من میگم چرا منو دعوت نکردین بحث به این باحالی راستشو بخواین الان یه لحظه وسوسه شدم برم یه یوزر دوم بسازم ببینم چه حال میده که بعضیا این کارو میکنن ولی دیدم قصد آقا محمد از استارت این تاپیک برعکس این بوده:icon_pf (34): دیگه منصرف شدم ولی به نظر من که اصلا اهمیتی نداره کسی چندتا یوزر داشته باشه چون به نظرم اهمیت آنچنانی نداره اتفاقا از مچ گیری این نوع یوزرا خیـــــــلی خوشم میاد 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ تو مولتی یوزر بودن فک نکنم رودست میلاد کسی باشه:دی منم یه ده بیست تا فکر کنم داشته باشم که ممنون میشم همشو به انضمام همین خودم اخراج کنم همون شیش ماه یه بارم آن نشم::دی 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ دنیای مجازیم از سیاه سفیدی در اومدهفکر نمیکردم در این حد یوزر سازی بشه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ دنیای مجازیم از سیاه سفیدی در اومدهفکر نمیکردم در این حد یوزر سازی بشه کجاشو دیدی حالا 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ کجاشو دیدی حالا اینجا همینه حصار مصار وجود نداره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ به شما هیچ ربطی نداره ^_^ اصن واسه چی منو دعوت کردی؟ من هیچ نسبتی با جیمی ندارم! -_- 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ به شما هیچ ربطی نداره ^_^اصن واسه چی منو دعوت کردی؟ من هیچ نسبتی با جیمی ندارم! -_- :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خیلی خوشحال شدی از کشف این نکته؟ :)) 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ خیلی خوشحال شدی از کشف این نکته؟ :)) بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil: معلومه :)) 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ ما که اینجا یدونه داریم البته یه بار یدون جدید ساختم ولی یادم رفت باهاش فعالیت کنم تو سایتهای دیگه هم اگه چند تا داشت همش اسماش مشابه بود معلوم منم و همه هم میدونستند + 2-3 تاش فقط بود که بقیه نمیدونستند منم کار خوبی نیست..نکنید بعضی ها که تو فیسبوک هم گویا با آی دی جعلی فعالیت میکنن ، چه برسه به اینجا 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ من که کلا یوزر سازی واسه خودم نداشتم ولی واسه بقیه که اخفالشون میکردم بیان اینجا ثبت نام کنن، چرا فقط یه مشکل خییلییی کوچیک بود اونم این بود که چون خودم یوزر پسوردو واسشون میزاشتم(البته در حضور خودشونااااا) حفظم میشد دیگههه...بعضی وختا همینجوری از سر کنجکاوی...دقت کنین...کنجکاوی باهاشون آن میشدم اما با خیچکدوم فعالیتی نداشتم چون همین یه یوزرم واسم زیاده اما در مورد اینکه چرا اونی که یوزر دوم میسازه با یوزر اولیه خودش آن نمیشه و اینا.... خوب به نظر من یه سری احتمالات و حدس ها وجود داره.... یکی اینکه ممکنه از اون یوزر خاطره خوبی نداشته باشه... یکی اینکه ممکنه اصن از اون یوزر خسته شده باشه و هرچقدم اسمشو عوض کنه اما محتواش که عوض نمیشه... یکی اینکه اصن دیگه اون یوزرو دوس نداره اصن ممکنه هر سه جمله بالا یه معنی رو بدن اما اینکه بخواد چندتا یوزر درست کنه و با هر کدومشون جداگانه یا همزمان آن شه و فعالیت کنه در قالب اون یوزر به نظرم اون فرد بیمارِ...بیمار اینکه چند شخصیتیه...اینکه میخواد از خود واقعیش فرار کنه یا بلعکس...در کنار خود واقعیش چند تا خودِ دیگه هم داشته باشه واسه سرگرمی! 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ همه اومدن اعتراف کردن چه تاپیک باحالی شد 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ کجاشو دیدی حالا عجبا:5c6ipag2mnshmsf5ju3باید پلیس نامحسوس بذاریم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ چندوقت پیش تاپیک زدم در مورد کسایی که خیلی وقتا بی دلیل و از روی عادت مخفی میان. این دفعه تاپیکم درباره کساییه که با دوتا یوزر یا چندتا یوزر فعالیت میکنن. :gnugghender: واقعاً دلیلش چیه؟ با اونایی که یوزر دوم دارن ولی فقط سر میزنن و فعالیت نمیکنن حالا کاری ندارم. چون فعالیت ندارن دیگه. بیکارن واسه خودشون یوزر الکی ساختن اونایی هم که اخراج میشن و یوزر جدید میسازن، کاری ندارم چون میگیم دلیلشون اینه که اخراج شده یوزرشون. هرچند کارش اشتباهه و خلاف قوانین. اما با این دو دسته کار دارم: یه دسته اونایی هستن که انقدر یوزر دومشون تابلو هست که اکثر اعضا میدونن که کیه. ولی خب بازم با همون یوزر میاد یه دسته اونایی هستن که احساس میکنن خیلی زرنگن، ولی خب فقط احساس میکنن یوزر دوم یا سوم یا .... میسازن، بعد لامصب میخوان مثلاً سبک دیگه ای فعالیت کنن که نشون ندن خودشونو مثلاً نشون میدن قهر کردن و میرن. بعد پا میشن این شکلی میان. یعنی عملاً خیلی ببخشید بقیه رو خر فرض میکنن هدف این دوستان چیه؟ خیلی دوست دارم هدف شما دو دسته رو بدونم و اینکه چه فرقی هست با اینکه بخواین با یوزر اصلیتون بیاین؟ همه هدفشون خ ر فرض کردن که نیستمثلا من اولا یه یوزر مینا جوجو ساختم پسوردش یادم رفت بعد یه مبهم ساختم بعدش گاهی میرفتم تو پروف اون یکی میدیدم کی پیغام گذاشته بعد از کش مکش های درونی فراوان()اومدم گفتن تو هم ادغام کردی اما من حواس پرت بودم و گرنه ما کسی رو چیزی فرض نکردیم والا بوخدا ولی لذتی که در چند یوزری هست در تک یوزی نیست ..مینا (ع) 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ خب اعتراف میکنم که .Yaprak یوزر دوم ـه منه دلیلش هم واضحه :| من تا حالا فکر میکردم یاپارک دختره ولی ورجیل از باشگاه میشناختم که پسره اسکل شدم واقعا الان همون یه یوزر هم به زور یافت میشود اونایی که با چند تا یوزر فعالیت میکنن دیگه چه دل خجسته ای دارن من یه زمانی دوس داشتم کسایی که با یه یوزر دیگه میان اسمشونو تو یه تاپیک اعلام کنید همه بدونن که بازیچه دست آدمای مریض نشن ولی خب الان که انجمن خیلی خلوت شده دیگه مهم نیس زیاد یادش بخیر ماجراهای چند یوزری فکور ارشد که بودم به دلایلی چند تا یوزر داشتم ک الان اسمشم یادم نموندهیادمه با یکی از یوزرا پیغام پروفایل یکی از دوستانو پاک کردم بعد پ خ داد تو رباطی؟نمیدونستم چی جواب بدم من موندم تو اون دوران چجوری به بچه هات میرسیدی بنظرم بهتره کمی خوشبینانه تر به موضوع نگاه کنیم. به هر حال این آزادی عمل وجود داره که اگر کسی بخواد بتونه با چند تا یوزر وارد بشه. واما خود من یه مدت خیلی کوتاهی در حد دو یا سه ماه علاوه بر یوزر فعلیم یه یوزر دیگه هم داشتم. دلیلش هم این بود که علاقه داشتم که در گفتگوهای چالشی شرکت کنم ولی وجهه یوزر اصلیم بصورت تخصصی برای تالار خودمون حفظ بشه.چون یه بار در یک گفتگویی یکی خیلی بی مهابا بهم توهین کرده بود که برام زیاد خوشایند نبود. اتفاقا یوزر جدیدم چون تو تالار گفتگوی آزاد فعالیت میکرد خیلی سریع پر امتیاز شد . تقریبا همون دوره ای بود که قرار شده بود تاپیکهای گفتگوی آزاد با تاخیر و بعد از بررسی و تایید مجاز بودن قابل رویت باشه. ولی بعد از مدتی دیدم اگه به همین صورت پیش برم مدهور الدم میشم و .... دیگه بیخیال شدم . تو هم کلا ماهی 200 تا پست در این انجمن داده میشه که کسی بخواد یوزر دوم هم بسازه !!!!!؟؟؟ اون موقع که شما سربازی بودی اینجا برو بیایی داشت Hossein.T , A.Q.U.A , باب اسفنجینگ ، ikaros و ... اینا همه یکی هستن فقط اسماشون عوض شده !hosein_t هم که به درک واصل شد. اینجا شب نیست... هم بودم که بیشتر به کارای تالارم میرسیدم یه بنده خدای دیگه ام هستم که کاری به کسی نداره من خیلی خلم؟ ااا حسین تویی به شما هیچ ربطی نداره ^_^اصن واسه چی منو دعوت کردی؟ من هیچ نسبتی با جیمی ندارم! -_- جیمی ما که اینجا یدونه داریمالبته یه بار یدون جدید ساختم ولی یادم رفت باهاش فعالیت کنم تو سایتهای دیگه هم اگه چند تا داشت همش اسماش مشابه بود معلوم منم و همه هم میدونستند + 2-3 تاش فقط بود که بقیه نمیدونستند منم کار خوبی نیست..نکنید بعضی ها که تو فیسبوک هم گویا با آی دی جعلی فعالیت میکنن ، چه برسه به اینجا یادته توباشگاه یه یورز ساخته بودی اسمش بود آل یوزر پسشم 9 تا صفر بود تاپیک زده بودی بچه هایی که روشون نمیشه گاهی حرفی رو با یوزر خودشون بزنن با این بگن:ws28: 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ من تا حالا فکر میکردم یاپارک دخترهولی ورجیل از باشگاه میشناختم که پسره الان باور کردی ؟ من اون ورجیل نیستم نام کاربریم اونجا این بود : !/! تو هم Mina jojo ... 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ من تا حالا فکر میکردم یاپارک دخترهولی ورجیل از باشگاه میشناختم که پسره اسکل شدم الان باور کردی ؟ من اون ورجیل نیستم نام کاربریم اونجا این بود : !/! تو هم Mina jojo ... الان دقیقا کی به کیه حساس شدم دیگه شدیدآخه این چه تاپیکیه آقا محمد شهرساز ادمین الان تو هر پروفی میرم پیغام بذارم کاملا شک میکنم نکنه اسکل شم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ من تا حالا فکر میکردم یاپارک دخترهولی ورجیل از باشگاه میشناختم که پسره الان باور کردی ؟ من اون ورجیل نیستم نام کاربریم اونجا این بود : !/! تو هم Mina jojo ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده