A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ Advence device lock عالیه سرچ بزنی پیدا میکنی 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام 5800هیچ برنامه ای از قبیل نقشه, بازی روش نصب نمیشه یعنی فرمت rarو ...نمیخوند چکار باید کنم 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خوب rar یه فرمت برای کامپیوتر هستش(با اینکه برنامه هایی هست که بشه فرمت زیپ و rar رو در گوشی کار کرد) ولی در حالت ادی این فرمت در گوشی ناشناخته هستش و برای استفاده باید یه کار کنید ابتدا این فرمت رو (rar - zip ) رو در کامپیوتر اکسترکت کنید(در کامپیوتر ) و سپس فایل هارو توو گوشیتون بریزین و بعدش نصب کنید خود من الان بازی , نرم افزار , جی پی اس , نقشه و ... تو گوشیم نصب دارم 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام این کار کردم باز نشد میگن باید گوشیت هک کنی یعنی چه 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود) نوکیا:هک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, P1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده