kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کسی میتونه کمک کنه کارای باهاش استفاده از میل 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام من خودم 5800 دارم خیلی عالیه البته اگه پول در حد 500 تومن داری بهتره n97 بگیری ولی همه چیش از نظر من عالیه تاچش دوربینش(مخصوصا فیلمبردارشی) اگه سوالی داشتی در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام منهم 5800گرفتم برا اینترنت برم باید چکار کنم(ایرانسل گذاشتم روش) بتونم یاهو مسنجر باز کنم ایا میشه وقتی مسنجر باز کردیم با کسی که مسنجر با کامپیوتر باز کرده چت کنیم لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مبارک باشه برای اینترنت که یه کانکشن بسازید و وصل شید برای یاهو مسنجر هم این برنامه رو دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید و لذتشو ببرید 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام نمیتونم کانکتور بسازم بیشتر توضیح میدهید اهنگهای که با کامپیوتر روش میریزم کجا باید پیداشون کنم لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام نتونستم دانلود انجام دهم کمکم میکنید گزینهyahoo mailرو صفحه اصلی گوشی هست کارش چیه لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اون ایمیل هارو چک میکنه اهنگهای که با کامپیوتر روش میریزم کجا باید پیداشون کنم توی موزیک پلیرتون -- برای دانلود: 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام شرمنده زیاد سوال میکنم ایا میشه فیلم ها را پشت سر هم تماشا کرد اگه یاهو مسنجر نصب کنم میتونم چت کنم لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گزینه برا نوع گوشی و مدل فعال نیست لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با یه مرور گر دیگه امتحان کنید 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باز شرمنده رادیو با وصل هندزفری هیچ موجی نمیگیره علتش چی میتونه باشه 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واسه منم نمیگیره باید یه جا وایسی که امواج به خوبی دریافت شه اون موقع میگیره 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرحله 4هیچ عکس العملی انجام نمیشود لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ براتون یه جادیگه آپبود میکنم.... 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام هنوز نتونستم برم اینترنت کل مراحل رفتن برام میذارید لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اول باید اکنت gprs بسازید اگه ایرانسل دارید که خود ایرانسل این کارو براتون میکنه #6*3*140* 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام کد وارد میکنم خطا میده دارم دیونه میشم همه از 5800تعریف میکنند ولی من نمی تونم باهاش کار کنم لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شما الن عصبانی هستید , خونسرد باشید خوب میتونید خودتون یه اکانت دستی بسازید 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ اینم نیمباز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام یه نرم افزار میخواهم که بشه پوشه خاصی را قفل کرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده